{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.877 visninger | Oprettet:

Fra hundehimmel til hunde helved. {{forumTopicSubject}}

Lyder da bare skønt ikke?

Helt ærlgt er jeg rigtig ked af det. Da jeg begyndte at kommme i vores hundeskov, var det så hyggeligt og dejligt, alle tog hensyn til alle og overholdte reglerne.
Men nu er det ødelagt, jeg gider ikke udsætte min hund for hundeskoven længere. Og synes helller ikke andre skulle gøre det.
Første gang det gik galt, var der 4 schæfer hunde, de løb op om bag os og begyndte at jagte min og min venindes hunde, vi fik fat i vores hunde og fik jagtet schæferne væk, der var ikke nogen ejere at se. Schæferne blev ved med at komme tilbage og cirkle rundt om os, så hele vores tur gik med at jagte dem væk.
Anden gang, var det en schæfer, der kom op bag os, og den fløj lige i hovedet på min hund, fik rykket kræet væk og jagtede den væk, igen ingen ejere at se. Selvom jeg nu meget gerne ville have snakket med ejeren om ansvar. Denne hund måtte vi også jagte væk igen og igen.

Og nu er der endnu en der har haft en bid episode derude, denne gang var det en dsg.
Der er nu en del der ikke tør komme der mere. Hvilket der var en der mente var dybt idiotisk, for det gik jo kun udover hunden at vi ikke kom der mere. Ej vel? Der er nemlig ikke andre ting man kan lave med sin hund, andet end at komme i hundeskoven. pyt med om den bliver bidt eller ej, bare den kom i hundeskoven.

Sig mig er alle fuldstændig respektløse og ligeglade?
Altså mig bekendt er der altså regler i sådan en hundeskov. Jeg kan desværre ikke huske dem alle.
Men, mener da bestemt, at hvis den hund skal være løs, så skal du have styr på den. Og at aggressive hunde ikke må være løse derinde?

Hvad er jeres mening om hundeskove?
Er løbet kørt, eller er der noget man kan gøre, for at få styr på hundeskovene igen?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Fra hundehimmel til hunde helved.
  • #1   12. jul 2012 Hundeskove er noge fanden har skabt... Bruger dem ikke og kommer heller ikke til det, da jeg holder for meget af mine hunde til at ville udsætte dem for de tilstande der hersker i mange af dem!


  • #2   12. jul 2012 Jeg elsker at komme i vores faste hundeskov, jeg har kun oplevet 2 episoder (med en shæfer og en engelsk setter samt en mynde og en papillion) Og har siden ikke set "problemhundene" der ude. Det er de samme hundeejere der kommer på faste tidspunkter som jeg, så vi kender efterhånden hinandens hunde.
    Så jeg elsker at komme i hundeskov - der er dog nogle jeg slet ikke vil sætte mine ben i, da jeg har hørt dårligt om dem


  • #3   12. jul 2012 elsker hundeskove! har da også selv mødte nogle hunde der kan være voldsomme men sådan er det nogle gange, derfor hader jeg ikke hundeskove.

  • #4   12. jul 2012 Vi kommer ikke i de store skove, men bruger gerne de indhegninger, hvor man kan se om der er andre der eller ej. Der burde være et system, hvor man skulle melde sig på når man gik ind. Så kunne andre se om der var nogen derinde.

  • #5   12. jul 2012 jeg synes det er sådan en skam, jeg elskede også virkelig at komme i vores hundeskov, alle var søde og rare og havde styr på deres hunde. Og nu gider jeg ikke sætte mine ben der igen.

  • #6   12. jul 2012 Mike H

    Der er vel også forskel på om de er lidt voldsomme, eller om de f.eks. jagter din hund eller flyver lige i hovedet på den, hvor det tydeligvis ikke er leg.

    Nicolai og Malene

    Ja det kunne da være meget smart smiley


  • #7   12. jul 2012 Er der egentlig nogle af jer der kender de officielle regler i en hundeskov? smiley

  • #8   12. jul 2012 Aldrig i hundeskov, for der ved jeg ikke hvad vi møder. Det vil jeg gerne selv have lov at bestemme. Vi finder steder hvor vi kan være i fred. De er 4, så de kræver også noget plads, som kan genere andre. Så det går begge veje, at jeg ikke benytter hundeskove.

  • #9   12. jul 2012 Anne & Tonny H: Står det ikke ved indgangen til hundeskoven inden du går ind?
    Jeg ved der hvor jeg kommer står der man skal have fuld kontrol over hunden, den må ikke være bidsk og der må ikke komme tæver i løbetid


  • #10   12. jul 2012 Hunden må være løs men skal være under kontrol... ellers samme regler som alle andre steder. Ofte står regler ved indgangene til hundeskovene smiley

  • #11   12. jul 2012 da oskar var lille blev han seriøst overfaldet af en lab, der prøvede at ligge sig på ham og han blev jagtet...voldsomt. men vi tog fat i lab, så den kunne forstå den skulle stop. ejeren var der heller ikke, så der tog vi selv hånd om det. så må ejeren selv være der, hvis han ikke ville have jeg opdragede den. men forstår dig godt, det svineri de ikke er der ved deres hund, men derfor kommer jeg der stadig smiley

  • #12   12. jul 2012 vil give dig ret i at der ikk er meget grin ved at skulle beskytte sin hund i en hundeskov. Og sådan skal det bestemt heller ikke være.. Har faktisk læst et sted at der har været problemer med sådanne hundeejere, der tror at det er et fristed hvor de bare kan lade deres hunde gøre som de vil. Men Det er jo i hundeskove lige som alle andre steder.. At de hunde som er på forbuds listen og skal bære mundkurv. ikke må komme i hundeskovene, medmindre de har mundkurv på og ejeren har styr på dem. Og at man skal have styr på sin hund og ikke være til gene for andre hunde og ejere. Hundeskovene skal jo ikke være sted man går hen med sin uopdragne/ forbudte hund. Fordi den ikke kan løbe løs andre steder. Hundeloven gælder også i hundskovene!

  • #13   12. jul 2012 nej så vidt jeg husker står der ikke nogen regler her smiley kun et skilt med en hund uden snor.

  • #14   12. jul 2012 Anne & Tonny, nu ved jeg ikke hvor du bor i Nordjylland, men i Aalborg kommune er reglerne her
    (link fjernet)
    Må jeg spørge hvilken hundeskov du har haft problemer med?



  • #15   12. jul 2012 Mike H

    Tager selvfølgelig også selv fat i hunden og stopper den, men sker det nok gange, så ender man jo med en hund, der er sindssygt bange for andre hunde.


    Jeg synes det er helt utroligt at folk har så lidt respekt for andre. Dukker op med deres tæver i løb, så dem med hanhunde lige så godt bare kan tage deres ting og gå igen. At de tror det er helt i orden at deres hunde styrter rundt og chikanere andre mennesker og deres hunde. Og de ville da sikkert blive sure, hvis de som kom gående og så mig, stå med deres hund i nakke skindet og råbe at den godt kan skride af H til.


  • #16   12. jul 2012 Rikke P
    Sender det i en PB så jeg ikke træder nogen over tæerne smiley

    Og tusind tak smiley


  • #17   12. jul 2012 Altså hunden tager ikke skade af ikke at komme i hundeskov, nogle steder er folk glade for det andre ikke.

    Jeg bor nær Næstved. I Næstved har der været flere bidsager og mindst en har ført til aflivning fordi den har været så hårdt medtaget. Jeg kommer der under ingen omstændigheder mere selvom andre er glade for det, jeg har selv oplevet nok så tvivlsomme typer der.
    Til gengæld ligger der en ikke så langt i den anden retning , og der har jeg ikke oplevet noget. Men der er også grupper der mødes jævnligt, men der er tit helt frit. Jeg kommer der dog ikke så tit.

    Jeg tror det er med forskel hvilke typer der kommer i hvilke skove, og i dit tilfælde ville jeg også vælge at beskytte min hund. smiley


  • #18   12. jul 2012 Ida H

    Jeg har skam heller ikke fuldstændig afskrevet hundeskove, men jeg har afskrevet denne hundeskov.
    Der er jo tydeligvis problemer der, og det kan godt være det kun er nogle enkelte individer der er problemet, men at de andre derude ikke kan se der er et problem og at de mener at det er åndssvagt af folk ikke at komme der længere, det gider jeg simpelthen ikke.

    Der var en der skrev at nu skulle vi tage os sammen, for det gik kun udover hunden at vi stoppede med at komme der. Nej det er da virkelig ikke os der skal tage os sammen, det er dem der ikke overholder reglerne. Og der er andre måder, at socialisere, aktivere og motionere sine hunde, så min hund får ikke ondt af ikke at komme derud, men chancerne er store for at den får ondt af at komme derud.

    Jeg har hørt omet par hundeskove der skulle være gode, så må jeg jo prøve at tage min hund med derud i stedet smiley


  • #19   28. jul 2012 øv! Det er sådan noget jeg frygter for min hund smiley Hvilken hundeskov er det i?

  • #20   28. jul 2012 Jeg var engang i Næstved hundeskov, hvor min hund blev overfaldet af en mand... Ikke af en hund, men en mand! Min hund trissede bare rundt og snusede til jorden...

    Kommer heller ikke der mere. Men der er lavet en ny hundeskov i Næstved, der skulle være god :o)


  • #21   28. jul 2012 jeg har ikke oplevet nogen problemer i vores lokale hundeskov på den anden side af vejen - det er så heller ikke altid at jeg møder nogen, men når jeg gør, så har hundene enten været fornuftige, og hvis ikke, så har ejerne ihvertfald været det.

  • #22   28. jul 2012 Trust no one: hvor skulle den hundeskov ligge henne? smiley

  • #23   28. jul 2012 Ida: Ud mod Ganges Bro... =) Ved ikke hvad stedet hedder præcis, der hvor den ligger. Der er hundetræning lige ved siden af.
    Jeg har ikke været der selv endnu, men min søster bor ret tæt på og siger den er fin :o)


  • #24   29. jul 2012 Reglerne i en hundeskov er, at man skal have fuld kontrol over sin hund

    Det er derfor jeg ikke og aldrig vil komme til at gå i hundeskov igen - det gjorde jeg meget da Shar Pei har hvalp; men jeg oplevet tilstrækkeligt, at hunde ikke kunne kaldes til sig eller stoppes i for voldsomt leg

    Min hund har aldrig lavet udfald - men jeg vil ikke have at andre hunde fræser op i hovedet af hende - og at jeg ikke stoler på, at ejerene kan kalde dem til sig OG har samme normer for god hundeopførelse som mig.


    Min klare (Og jeg ved, at mange blive provokeret nu....) oplevelse i hundeskovene er (og jeg har været i mange), at det er ret ukontrolleret; og mange ikke kan kalde deres hunde til sig og også rigtig mange hundeejere til små hunde, som jo er dem, som kan være i størst fare, hvis uheldet er ude.

    Nej - vi står passivt og ser på; hunde farer rundt og hilser (uden min accept), og hvis tingene ikke er ok, går vi den anden vej - og hvis det går galt f.eks, hundene ikke så godt kan lide hinanden; eller en flok som jager en enlig hund; så er problemet mit eget



    Ja det kunne være hundehimmel - og hvor ville jeg elske det og komme der, hvis vi alle havde kontrol over hundene og hvis man spurgte inden hundene hilste på hinanden - og nu er det hundehelvede




  • #25   29. jul 2012 Lise

    <b> Hundeskove er noge fanden har skabt... </b>

    Ja, - og en pokkers "god" forretning smiley


  • #26   29. jul 2012 Ida

    <b> Altså hunden tager ikke skade af ikke at komme i hundeskov,....</b>

    Så er det sgu nok løgn, når folk den ene gang efter den anden ender her hos mig med forskellige problemer ift. andre hunde fordi de har haft meget dårlige oplevelser med andre hunde i hundeskovene.

    Og så var det da sikkert også en spøg, da en ældre dame for et stykke tid siden ringede til mig og fortalte, at en anden hund havde slået hendes gravhund ihjel i en hundeskov.

    Beklager, Ida..........men som du jo også kan se i tråden, er der MANGER, som ikke vil give dig ret i den....imo temmelige naive påstand.


  • #27   29. jul 2012 Lise L - der er altså et ekstra ikke....
    Hunden tager ikke skade af IKKE at komme i hunde skov.
    Så i er enige, stort set smiley

    Jeg læste det nu ligesom dig, første gang.
    Men så passede resten ikke helt.


  • #28   29. jul 2012 Jeg vil også gerne have en PB med den hundeskov du fortæller om.

  • #29   29. jul 2012 Jeg kommer heller ikke i hundeskove. Mine hunde skal ikke udsættes for det.

  • #30   29. jul 2012 Kommer heller aldrig i hundeskove, gider ikke folk som ikke har styr på deres hunde og vi herhjemme er Tjalfes flok og han skal ikke udsættes for det stress ved alle de hunde. Det skal foregå på en ordentlig måde at mødes med andre hunde.

  • #31   29. jul 2012 Kommer bestemt heller ikke i hundeskove mere. Da min var stor hvalp ,blev den overfaldet af en amstaff som var syg i hovedet...Hundskove er noget fanden har skabt..

  • #32   30. jul 2012 Ida

    Stor undskyld fordi jeg ikke fik læst dit indlæg ordentligt!

    Og Benny Bomstærk ......
    Tak fordi du lige gjorde mig opmærksom på det *s*


  • #33   30. jul 2012 hvorfor kan nogle hunde ejer ikke se at det er som nogle her inde skrive noget fanden skabte,kommer der bestem aldrig med mine hunde,

  • #36   30. jul 2012 laika - vi kan jo vende den om... hvorfor kan nogen hundeejere med dårlige hundeskovsoplevelser ikke se, at andre kun har oplevet positive ting i hundeskoven.

    Hundeskove er lissom alt andet - afhængigt af ens egne oplevelser, er det godt eller dårligt. Akkurat som hvis man har hest, hvor man kan opleve at folk har forskellige oplevelser med den samme smed.

    Jeg har fin forståelse for at dem, der har oplevet kedelige ting i hundeskoven, derfor vælger at ikke komme der længere.
    Men JEG har ikke oplevet noget i MIN hundeskove med MINE hunde, som gør at jeg fravælger området - og jeg har trods alt luftet hunde derovre i vel over 20 år nu.


  • #38   30. jul 2012 jeg er så nødsaget til at kun komme der, når jeg går alene med pixel - for husets anden hund har noget allergi, og der er åbenbart noget vegetation i det område, som hun ikke tåler.... og jeg får sgu ballade hvis jeg er årsag til at hun får udslæt.

    Men jeg har ikke noget problem med at gå der med lillebitte pixel


  • #39   30. jul 2012 "Uden for pædagogisk rækkefølge"

    <b> ".....hvorfor kan nogen hundeejere med dårlige hundeskovsoplevelser ikke se, at andre kun har oplevet positive ting i hundeskoven. ..........."</b>

    Dét kan jeg da sagtens følge med i.

    Damen, som jeg omtalte, der havde fået sin hund slået ihjel i en hundeskov af en anden hund, havde da også kun gode oplevelser i de 2 år hun havde brugt den.

    Man har jo kun et problem i det øjeblik, at man får det.

    Jeg har flere gange været på studietur til hundeskove.
    Og noget af det, jeg må konstatere, er, at hunde meget ofte tydeligt signalere usikkerhed eller sågar angst og frygt evt. med efterfølgende stress, mens deres ejere tydeligvis fejltolker deres hundes signaler og står og bliver enige om, at ihhhhh, hvor deres hunde bare elsker at komme ud mellem alle de andre hunde.

    Disse hundeejere har da vældig mange positive oplevelser, - de OPLEVER jo ikke andet.

    Endelig er der også dem, som er ligeglade. Dem, som mener, at det er det mest naturlige, at hundene "ordner tingene selv", - også selvom hundene tydeligvis udviser angst eller usikkerhed. Dem, som ser det som en overbeskyttelse af en hund, hvis ejeren vil undgå, at hundene kommer op at toppes.

    Under alle omstændigheder, så kan vi vel blive enige om, at folk burde kunne kalde deres hunde til sig, - OGSÅ i en hundeskov....eller?

    At folk burde spørge hundeejeren før de lader deres hund mødes med en fremmed hundeejers hund.

    At hundene som minimum skal være i nærheden af en ejer, som har kontrol over dem.

    Og hånden på hjertet, - hvor mange steder ( hundeskove ) har folk det?


  • #40   30. jul 2012 Jeg bruger hundeskoven meget flittigt så kan kan gå lovligt løs i skoven.
    Men jeg er meget obs. på at Kia får opfyldt sine behov derude og at alle hun skal i kontakt med screenes. Er der problemer kan vi altid smutte.

    Hun dækkes af så hun ikke tager kontakt til nogen før deres ejere har sagt god for det og snore er pakket væk.
    Så hilser hun 5 sekunder og ignorerer derefter hund og ejer mens hun tuller rundt og hygger for sig selv.

    Dette bevirker 9 ud af 10 gange at den/de anden/andre hunde spejler hendes adfærd og tuller rundt og hygger stille eller leger for sig selv.

    TS: Skal da lige love for at I lyder til at være blevet hyrdet. Schæfere cirkler og kan snappe/nappe i luften ved siden af "fårene" når disse skal ledes frem.

    Men jeg oplever ikke at Kia hyrder mennesker?!?

    Om jeg fatter de personer der bare lader deres hunde rende løs udenfor eller i en hundeskov uden KONSTANT opsyn og kontrol :o(

    Kia har været ved at begrave en chihanhund levende da den blev ved at snuse hende bagi mens hun var ved at grave. Hun ignorerede den fuldstændig som hun gør med de fleste hunde.

    Jeg så på intet tidspunkt chihuahuaens ejer selv om jeg ventede ved den ene låge for lige at minde om loven som står ved begge indgange.

    Var chien faldet i et af Kias huller (Kia tror hun er halvt gravhund) og chien havde brækket benet eller lign. hvem mon så havde fået skylden? Chien eller schæferen?


  • #41   30. jul 2012 kan= Kia

  • #42   30. jul 2012 Sanne M

    <b> TS: Skal da lige love for at I lyder til at være blevet hyrdet. Schæfere cirkler og kan snappe/nappe i luften ved siden af "fårene" når disse skal ledes frem. </b>

    Ja, det lyder jo meget "harmløst" at 4 voksne schæferhunde "hyrder", men vi skal nok lige huske på, at dét, som vi mennesker kalder "at hyrde" stadig er en del af jagtadfærden, - og med den i mente, så kan man lige så godt erkende, at TS og hendes hunde er blevet jagtet.

    Desuden har jeg oplevet mangt en hund - også hunde som aldrig har været i nærheden af en hyrdehund, cirkle om mine hunde, mens jeg har stået fast på, at de skulle butte væk.

    De to sidste jeg oplevede, var hhv. labrador og cockerspaniel.



  • #44   30. jul 2012 Jeg vil også meget gerne modtage en pb med hvilken hundeskov det er da jeg kan se du er fra Nordjylland smiley

  • #45   30. jul 2012 Isabelle

    Ja, nu har vi jo lige haft denne her diskussion et andet sted, hvor det ikke drejede sig om hundeskove, men alm. høflighed hundeejer til hundeejer.

    Der stillede jeg dig spørgsmål, som du valgte nok så "pænt" at undlade at svare på.

    Men jeg skal nok lade være med at gøre dig det stunt efter, - jeg skal forsøge at svare på det spg. du måtte have, - og jeg vil da sætte pris på den samme høflighed fra din side denne gang.

    Du skriver:
    <b> Det kan gerne være, jeg tolker dine ord forkert, Lise - men det lyder for mig som om du mener, at vi, der er glade for hundeskove er uansvarlige, intet ser og intet ved. </b>

    Ja, det mener jeg også at man er, hvis man ikke clearer med dem, man møder på sin vej, om hundene vil være gode for hinanden.
    At lade en alt for voldsom hund, - eller to som lever sammen til daglig og derfor udgør en sammentømret flok, mødes med en lille forsagt hund, der har let til at blive nervøs er bestemt imo. hensynsløst.

    Og ja, - da jeg desværre meget ofte ser, at folk, som er glade for at lade deres hunde mødes med andre fremmede hunde, udviser ønsketænkning når det kommer til, hvor meget hundene reelt har ud af samværet med hinanden, - hvor mange "ofre" der er ved disse hundemøder, så har jeg bestemt ikke nogen større tiltro til den gruppe hundeejere.

    At den samme gruppe hundeejere "intet ved", - joooo, såmænd nok.........men igen imo bestemt ikke en gruppe, som ved særligt meget om generel hundeadfærd, - for gjorde de det, har jeg svært ved at forestille mig, at man med vilje kan udvise så store hensynsløsheder.

    Som du selv skriver:
    <b>Jeg kan fx møde små hunde, der synes, det er lige lovlig voldsomt med mine to forholdsvis store. Så får jeg mine væk ......</b>

    Allerede her er du imo "dumpet".
    Jeg ville ALDRIG lade mine hunde vade op i hovedet på nogle små hunde, FØR jeg havde snakket med deres ejer og set dem an og spurgt ud til deres lyst til at mødes med større hunde.
    På den måde ville jeg INDEN de små hunde blev forskrækkede kunne tage mine forholdsregler.
    Som du selv beskriver det, så lader du FØRST dine hunde begå skaden, - og derefter vågner du op. Men de små hunde har jo allerede nået at få oplevelsen af, at dine store hunde er for voldsomme.
    Og hvad du så gør bagefter er ren "damage-control", - og har imo. ikke noget at gøre med hensynsfuldhed, viden om hundes adfærd og erkendelse heraf.

    Hvorfor lader du den slags ske? Du skriver jo som at det tydeligvis ikke er noget, du kun har oplevet én gang. Hvorfor ikke lægge to og to sammen?


  • #46   30. jul 2012 Isabella

    <b> Nej. Hvis der render ti løse hunde rundt, gider jeg ikke finde ejeren af hver enkelt og spørge, om mine hunde må hilse. </b>

    FINDE EJERNE????
    Er det virkelig nødvendigt at "finde" dem.
    Sidder og ryster på hovedet af den virkelighed, som du åbenbart møder i de her hundeskove.
    Heldigvis går jeg ture på steder, hvor man ikke lader 10 løse hunde rende rundt uden deres ejer er i nærheden. Dybt, dybt, dybt godnat!


  • #48   30. jul 2012 Jeg har da min hund var hvalp været i adskillige hundeskove med hende - det var min første hund, og jeg vidste ikke, det som jeg ved idag.


    Jeg er ALDRIG blevet spurgt om, det var ok at hilse på min hund!!

    Og da jeg var ny, kopierede jeg det, som andre gjorde - så jeg spurgte heller aldrig nogen, om min hund måtte hilse på andre hunde

    Dette også i Bagsværd, hvor jeg har været mange gange

    Og Bernstoffsparken

    Og Ærmelunden

    Og Geels skov


    Hundene satte dagsordenen - og ja, ejerne var skam ikke bare at finde, når mange hunde bader og drøner rundt ved græsplænen.
    Bagsværd er et skønt og smukt sted - men aldrig om jeg sætter min hund i hundeskov igen; jeg skal have helt styr på, hvilke legekammerater hun har - og det kan jeg ikke have i hundeskove

    Desværre



  • #50   30. jul 2012 Der er ikke mange der respekter de regler der gælder i hundeskovene jeg sætter ikke mine eller waldes ben i de skove

  • #52   30. jul 2012 Kære Isabelle

    Det kommer jo an på, hvad du mener med dårlige oplevelser - nej min hund er aldrig blevet overfaldet eller overfaldet andre

    Jo - hvis du mener for vild leg (og hvad er så det)

    Jo - hvis du mener, ejere som jeg har bedt om at kalde deres hund til sig og ej gjorde det; måske fordi de ikke kunne??

    Jo - hvis du mener, at jeg burde blevet spurgt, om det var ok at hilse på min hund

    Jo - hvis du spørger om den typiske måde at stoppe en ikke ok adfærd var at ignorere det og gå istedet for nej


    Og jo - jeg har bestemt set andre hunde været jagende, mosende, knurrende og hyrdene overfor andre hunde



    Og jeg viste desværre også min hund - klar dig selv!
    Når hun søgte hen til mig og min hjælp - så tog jeg ikke adfærde, som jeg ville gøre idag - sige nej til den hund som var for meget eller lignende


    ja - hun er min første hund og hvilken hund uhmmm - og jeg hørte og læste alle anbefalingerne om hundeskove;

    Min nummer 2 hund vil aldrig opleve hundeskove - men selvfølgelig have hundelegekammerater, som jeg godkender og på et areal, hvor jeg ikke risikerer at alle mulige hunde kommer til





  • #53   31. jul 2012 Isabelle

    <b> Hvor er det bare hamrende ærgerligt, at så mange har dårlige oplevelser med hundeskovene - der vel egentlig er ment som et godt tilbud til os hundeejere. </b>

    Det kan vi sagtens blive enige i!
    Og grunden til, at I, der bruger hundeskovene og tilsyneladende ikke forstår dem, som oplever noget grimt, er jo at disse mennesker bliver væk fra hundeskovene.

    Men jeg oplever noget interessant. Jeg oplever, at når talen nu falder på hundeskove, så er der langt flere, som byder ind med deres dårlige oplevelser med disse og fortæller, at dét vil de aldrig mere sætte deres ben.
    Før i tiden oplevede jeg, at jeg stod ret alene med mine meget kritiserende holdninger til brugere af hundeskovene.
    Jeg kan jo kun konkludere, at der så desværre bliver flere og flere, som oplever dårlige ting i de hundeskove.

    Allerede for en del år siden skrev jeg denne artikel "Hundeskove, - mareridt eller eldorado" , som desværre stadigvæk er højaktuel:

    http://www.hundeskole.dk/?id=15697


  • #54   31. jul 2012 Isabelle

    Og ja - "ærgerligt" er da i hvert fald en underdrivelse.
    Jeg er SÅ gal over denne selvbestaltede kultur, som ødelægger fornøjelsen for SÅ mange, og jeg fatter ikke, at du og andre som bruger disse skove ikke kan se det og vil være det bekendt.

    Ved at overholde den simple regel om, at man ikke lader sin hund løbe op i hovedet på en anden hund uden ejernes concensus, ville hundeskovene kunne blive et fantastisk sted for os alle.

    Nååå jo, - og så er der lige det med indkaldet. Det SKAL selvfølgelig også være på plads. Men som det siges på film - "that´ll be when Hell freezes over", for så skal man jo til at TRÆNE sin hund.


  • #58   31. jul 2012 Øhm din hund hedder Lina?
    For ellers blev jeg lige lidt usikker på om jeg ik selv må bestemme hvem jeg hilser på smiley


  • #59   31. jul 2012 Hundeskoven var en god ting fra starten af, meeen så er der jo blevet en trend i at have hund...Alæle skal da have en uden over hovedet at vide hvad det betyder, og der går det galt så...
    Jeg er så heldig at bo et sted med rige muligheder for mine hunde at løbe og lege dagligt, og vi kender alle hundene her...
    Meen jeg ville aldrig slippe mine bjæffer løs i en hundeskov i dag......
    Jeg vil kun gøre det et sted hvor der er en begrænset antal i hundeflokken og alle kender alle...Så kan man tage sine forholdsregler der fra....Og lige pt. er der en masse turister og landligger med deres hunde....Dem kender vi ikke, og der for kaldes mine bjæffer på plads og får snor på når jeg spotter sådan en fætter....
    Men hvis gæsten så slipper sin hund løs efter jeg har taget mine i snor, ja så slipper jeg også mine.


  • #61   31. jul 2012 Jeg elsker at komme i hundeskov og det gør min hund også. Vi har desværre haft nogle trælse oplevelser med en dobbermann som har angrebet min hvalp flere gange.. så jeg kommer ikke derind hvis jeg kan se den er derinde..
    Det er skide træls at nogle hundeejere ikke har styr på deres køter! Det ødelægger det for os andre.


  • #62   31. jul 2012 Hold da op, der kom gang i den igen smiley

    Ja, jeg tror også vi blev hyrdet, men det var bestemt ikke nogen sjov oplevelse for hverken os eller hundene, hundene kunne bestemt ikke lide det i hvert fald. Og så er jeg sgu ret ligeglad, vil ikke have min hund skal være utryg, og hvis folk ikke selv kan eller er der til at stoppe deres hund, ja, så stopper jeg dem selv, og så er jeg ret ligeglad med hvordan jeg gør det smiley

    Fejlfortolkning af hundens sprog i hundeskoven. Det tør siges. Har før oplevet to snakke lykkeligt om hvor godt hundene legede. Alle vi andre kunne tydeligt se at de var 2 sek fra at hoppe på hinanden.


  • #66   31. jul 2012 Isabelle m


    Det ved jeg faktisk ikke, gik inden. Men at de havde det så slemt med hinanden syntes jeg såmænd også var nok.
    Den ene dirrede utroligt meget over hele kroppen, begge hunde var meget anspændte og de gik hele tiden og snerrede og makerede.

    Batdog

    Et rigtig godt og fornuftigt indlæg smiley


  • #67   1. aug 2012 Batdog. Super.

  • #68   1. aug 2012 Jeg vil så bare sige, at jeg bruger hundeskoven ved mig rigtig flittigt. Og er faktisk glad for at der er den mulighed. Min hanhund har dog været uheldig at blive overfaldet af en golden retriver der. Og da de gik ud af hundeskoven stod han og pev efter dem.. (Troede jo han skulle lege) Nu høre han jo ikke til den lille/ mellem klasse, men er en stor lalleglad dreng, hvilket ikke alle andre hunde kan tolke.. Så jeg spørg altid lige først om det er ok at han hilser på den anden hund.. Og det er det oftes ;O)

  • #69   1. aug 2012 Jeg har indtil videre kun gode oplevelser fra hundeskove smiley

    Siger så ikke så meget, da jeg kun har været i 2 hundeskove og halvdelen af gangene har vi ikke mødt andre hunde *LOL* Jeg vil tro det betyder en del hvorvidt hundeskoven er indhegnet eller ej.

    Har til gengæld fået mødt løse fremmede hunde, der ikke var i selskab med deres ejer, der har jagtet Buddy og det kan jeg hilse og sige IKKE er en fed oplevelse. Men det var så ikke i en hundeskov...

    Der kom bare pludselig nogle hunde blæsende ud fra skoven og udover engen mod min hund, der løb frit et stykke væk:-( Og så blokerede de ovenikøbet hans forsøg på at komme tilbage til mig og væltede ham omkuld og ignorerede hans dæmpende signaler og da han så kom på benene igen (føltes som en evighed når man kommer stormende) løb han ikke i min retning, da en af hundene stod der - men i fuld firspring væk fra det hele smiley

    Og de hunde fulgte da bare efter smiley Buddy var så hurtigere end dem og jeg kunne jo ikke følge med dem i den hastighed - fandt ham inde i skoven senere og han var heldigvis ikke kommet noget til (fysisk i hvert fald).


Kommentér på:
Fra hundehimmel til hunde helved.

Annonce