{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.511 visninger | Oprettet:

Mit livs hidtil sværreste og hårdeste valg. {{forumTopicSubject}}

Hey HG.

Er nød til at komme ud med det her.

Vi har i dag taget, hvad der for mig, nok er det sværreste valg jeg har måtte tage i mit voksen liv pt.

Vores HØJT elskede franske bulldog Nicki har i dag fået fred.

For 2 uger siden fik han det meget plusligt meget dårligt. Vi endte med at tage på dyrehospitalet ved en 22 tiden, da han overhoved ikke var sig selv!!
Han blev der undersøgt og de kunne ikke helt finde ud af om han havde noget med maven, eller det måske var noget diskospolas.
Så dagens efter blev han scannet, fik taget et hav af prøver.
Da vi fik svar på dem, var der ingen ting og komme efter. DOG var der en mislyd på hjertet. Så vi fik en tid til torsdag i sidste uge, for at få scannet hans hjerte.
Svaret på denne scannig endte med at vi fik afvide at Nicki havde en medfødt hjerte fejl. Er kar som forbinder hovedpulsåre og den åre som går til lungen. Det var ikke lukket ved fødsel, som det ellers sker normalt. Dette har medført at han havde et hjerte på størrelse med en labrador.
Hans lunge kredsløb var begyndt og tryk udligne og lave permanente ændringer i lunge væggene.

Vi har så brugt tiden weekenden over på at snakke med en hjerte specialist, dyrlæger om en opperation, ville kunne give ham et værdigt liv, også efter en opperation. Og ikke være plaget af et hjerte som har taget skade af det er blevet SÅ stort. Og hvad det her skidt har måtte have gjort. Og vi har som skrevet længere oppe, måtte tage den ekstremt hårde og triste beslutning at lade ham få fred.

Han blev de sidste par dage forpustet over ingen ting. Drukket vand på den måde han aldrig gjort før. Haft nogle vejrtræknings problemer som han aldrig har haft før. Generelt ikke godt.

Jeg ville lige ud med det, da hverken mig eller min kæreste har det skide godt i dag. Vi er begge ekstremt kede af det. Men vi er begge 100% sikker på vi har gjort det rigtige for vores stjerne. Men kæft det er hårdt. Han nåede ikke og blive 2 smiley

Beklager stavefejl, manglende komma og lig. Og håber det er læsbart.

Pft.

Jeppe K


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Mit livs hidtil sværreste og hårdeste valg.
Kommentér på:
Mit livs hidtil sværreste og hårdeste valg.

Annonce