{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
610 visninger | Oprettet:

Ændre adfærd efter sterellition? {{forumTopicSubject}}

Hej smiley

Jeg har i et år tænkt og tænke, om min ældste hund Fie skal sterelliseres, og det skal hun så til Juni/juli.. Årsagen er en voldsom indbildsk drægtighed og til dels at hun er ekstrem dominerende og kan tisse på ting der lugter af andre hunde!

Så har jeg jo yderligere en lille hvalpet hund på 1år, Felia.. Hun har en fantastisk barnlig mentalitet, hun er så hvalpet, energisk, fræk og skøn! Hun er også meget dominerende i andres hjem, hvis der har været tæver i løb og hun kan dufte det... smiley Yderligere har de to nogle magtkampe, stadig, over tygeting/godbidder, og jalousi over min kæreste og jeg.. Så der kommer nogle kampe engang imellem mellem dem..
Felia har været i løb en gang, og hun duftede af det i 3 måneder, EFTER løbetiden.. Det er jo ret længe, og hun var hæmmet i det, og var bange når hanner nærmede sig..

Både Fie og Felia er hæmmet personligt under deres løbetider.. Fie er det også efterflg. pga. dén indbildske drægtighed.. Dvs. Fie er ikke sig selv, et halvt ud af et helt år..

Spørgsmålet er, om man kan sterellisere den ældste og ikke den yngste? Hvordan vil det være med det hele hvis Felia fortsat dominere? Vil hun overtage magten?

Kan det ændre Felias personlighed, hvis hun sterelliseres? Jeg ELSKER jo hendes fuldstændig skøre sind!! Er bange for det ændre hende markant?

Hvordan er jeres erfaringer?

Jeg er mest til at de begge sterelliseres på samme tid, men det er også en stor beslutning at tage på Felias vegne når jeg ikke ved hvordan hendes løbetider er, fremover? Hjælp hjælp..

smiley - Stina.



Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Ændre adfærd efter sterellition?
Kommentér på:
Ændre adfærd efter sterellition?

Annonce