{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.177 visninger | Oprettet:

Chihuahua knurre ? {{forumTopicSubject}}

Min chihuahua hvalp på 14 uger, har det med at knurre af folk hvis det er det han føler for. men min veninde siger at hun ikke tør lade ham møde hendes hund. synes selv hun overreagere lidt. for jeg fik ham lige hjem igår, og han skal jo lige vende sig til alle de nye indtryk. Men han snapper også nogen gange. Hvordan kan jeg afhjælpe det? Håber der er nogen der vil hjælpe lidt her smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Chihuahua knurre ?
  • #1   3. nov 2010 Din hvalp knurre sansynligvis fordi den er meget usikker/bange.

  • #2   3. nov 2010 Det jeg vil råde dig til er at respektere hundes grænser og ikke presse den. Desuden vil klart anbefale at du læser en bog om hundesprog (skrevet inden for de sidste 5-10 år)

  • #3   3. nov 2010 Min har aldrig knurret af nogle, eller snappet.. Men han er en meget stor hund i en meget lille krop..

    Har er ikke ret god til mænd.. Dem kan han ikke lide.. Han kan blive rigtig sur, og gø så hele kroppe er i gang, men aldirg med halen ned af.. Men dette hjælper, når folk sætter sig ned i hans højde, og snakker stille til ham, så vil han nemligt rigtig gerne snakke..
    Men han er meget overbeskyttende.. Men han har aldrig sagt elle rgøet af min kæreste på nogle tidspunkt. De sover i ske de to. hi hi:O))

    Men jeg vil sige, det det helt i hundes eget tæmpo.. Tag det stille og roligt.. Den er lige kommet ind i et nyt hjem, og det kan være skræmmende nok for en lille hvalp.. Så tag det helt roligt i starten.. Og vent lidt med at mødes med en helt masse andre hunde lige til at starte med.... Så din hund lærer dig og kende, og lærer din hund og kende, og dens grænser:O))

    Så jeg ville ikke være bekymret.. Det er helt sansynligt, fordi den er utrøk lige nu.. Men som Anne Julie F siger: Så læse en masse..

    Jeg lærer nye ting hver dag syntes jeg.. Og elsker og læse alt omkring hunde..

    Man skal sætte sig godt ind i tinge efter min mening:O))


  • #5   4. nov 2010 Kathrine M: Når du ikke har haft ham mere end knapt et døgn, så vil jeg også mene det er fordi han er skræmt, at mange hilser på ham (knurre af folk) når han er et helt nyt sted er ikke særlig hensigtsmæssigt, han bør havde ro til at finde tryghed og til at lære det nye sted at kende før end han bør præsenteres for en masse.
    Mit råd vil være:
    Lås døren så "fremmede" ikke kommer brasende og hyg jer de næste dage hjemme, selvfølgelig luft ham så han får en chance for at blive renlig ;o) også derefter stille og rolig socialisere ham med en veninde/ven/familiemedlem af gangen, så han lære en person at kende og finder ud af de er gode nok ;o) evt. stik dem et par godbider de kan tage i lommen lige som de kommer ind af døren, bede dem om enten at ignorere ham, sætte sig stille ned i sofaen og lade ham komme til dem, kommer han derimod dem i møde, så bør de sætte sig ned og snakke - kæle med ham på brystet eller siden. At bukke sig ned over ham og række hånden hen oven på hovedet vil jeg ikke mene vil hjælpe i positiv retning ved den lille fyr.
    Held og lykke med det og tillykke med ham, han ser nuser ud :o)


  • #6   4. nov 2010 jeg takker mange gange for alle svarende smiley

  • #7   4. nov 2010 ups, da Blis var mindre og hun fandt på at snappe ud efter vores hænder, sagde vi "skal vi finden nogen legesager", derefter fandt vi et stykke legetøj frem og legede med hende, synes det hjalp.... men nu snappede hun heller ikke fordi hun var bange eller noget, der skulle bare ske noget ;o)

  • #8   4. nov 2010 finden = finde ;oP der sneg sig lige en stave børge ind.

Kommentér på:
Chihuahua knurre ?

Annonce