{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.071 visninger | Oprettet:

Brok - Beklager på forhånd {{forumTopicSubject}}

Årh hvor er jeg træt af min hund engang i mellem! Og nu bliver jeg lige nødt til at få brokket mig til nogen - så kan i jo altid zappe videre!

Hun gider ikke gå tur og er blevet meget meget tæve-agtig mopset over for andre, dvs hun gør og kaster sig imod hunde hun ikke kender i bedste 'Det er mig eller hunden-stil'... Hun gider ikke rigtig træne og vil helst bare ligge på sofaen og blive nusset...
Det er så svært ikke at blive sur på hende men det er jo på ingen måder hendes skyld at hun er utryg og højst sandsynlig fejl-socialiseret. Men altså! Man sidder altid og spiller klog og kan kommentere på hvad alle andre bør gøre i situationer hvor deres hund opføre sig uønsket - det er bare noget andet når man selv står med problemet! Håber lige at hun ikke vil flippe ud over den her hund og tror man kan gå forbi med hende på plads, men nej, så springer den lille 20 kilos hund ellers frem og opfører sig sindsygt! Og folk fatter ikke at holde deres dyr væk fra hende, lige for tiden vil jeg ikke turde garentere at hun ikke bider en anden hund for folk synes åbenbart det er helt ok at slippe sin hund på 50 meters afstand så den kan sprinte hen og nedlægge andre folks dyr. Det skete så sent som igår.
Argh! Gid man kunne trylle hunden - eller bare problemerne væk!
Men man elsker jo de elendige små kræ alligevel. Suk..

Beklager endnu engang! Men kunne se på en anden tråd idag at jeg ikke er ene om dette problem så nu blev det altså.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Brok - Beklager på forhånd
  • #1   20. sep 2010 Jeg stod selv med et problem lidt lignende dit på et tidspunkt, men gik dog over af sig selv.
    Men jeg forhørte mig dog med en hunde konsulent for at få råd og vejledning...
    Ally var begyndt med at gø af andre hunde når vi gik forbi dem og dette var rådene jeg fik af Helle Frandsen, som er konsulent i DCH Frederikshavn:

    Når hunden forsøger at hive dig frem i linen (mens hun har fokus på en anden hund) siger du venligt men bestemt NEJ Det er vigtigt, at du ikke råber!

    I samme øjeblik du siger NEJ, træder du ind foran huden og blokerer dens udsyn mod den anden hund, du kan evt. også sige en lyd, det gælder om at aflede hunden.
    Udstrål sikkerhed som hunden kan støtte sig op af. Aldrig råb, snak stille og roligt til din hund, hvis du ikke kan det i situationen, bør du tie stille. Du kan nemt piske en stemning op.

    Det er vigtig at man som hundefører altid er forudseende og advarer sin hund med et ”rolig der sker ikke noget”. Hunden skal kunne stole på dig.
    Hvis hunden forsat er ”fastlåst” på den anden hund, træder du ind foran hunden og presser/skubber hunden venligt men bestemt tilbage.

    Det er vigtig, at du ikke hele tiden rykker i linen eller råber af hunden. Ubevist, indlærer og styrker du hunden aggressivitet over for andre hunde på denne måde.

    Beløn og ros når hunden opfører sig korrekt.
    Optræd altid rolig og fattet.

    Håber du kan bruge det til noget smiley Syntes selv det er en RIGTIG god metode


  • #2   20. sep 2010 Tak for svar. Jeg går til hundetræning (rally) og hun elsker at være til træning...

    Prøver at gøre turene til noget positivt men som sagt vil hun slet ikke med ud og det bliver derfor ofte en kamp (vi er jo nødt til at få hende ud og tisse mm!) Jeg bruger massere af godbidder men hun er mere fokuseret på at komme hjem. Idag prøvede jeg med et helt nyt og meget spændende pivedyr og det virkede 2 gange og så var det ikke godt nok mere. Vi har rigtig god kontakt og hun kan sin pladskommando osv men det er simpelhen totalt uforudsigeligt hvornår jeg kan holde hendes opmærksomhed og hvornår hun føler for at 'råbe' - jeg siger aldrig noget til hende og skælder ikke ud da hun jo netop er bange, nu er jeg begyndt at sætte hende ned og få hende til at se mig i øjnene.
    Vil prøve at gå imellem næste gang - det mener jeg ikke jeg har testet med hende smiley


  • #3   20. sep 2010 Nej prøv det. For så siger du jo med dit kropssprog at det er dig der beskytter hende...
    Men hvis det ikke bliver bedre vil jeg råde dig til at få fat i en hunde konsulent eller lig.


  • #4   21. sep 2010 Vi skal også have fat i en eller anden dygtig adfærds person men min træner råder os til at vente til vi flytter (1/12) og så se hvad der sker.

Kommentér på:
Brok - Beklager på forhånd

Annonce