{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Så farlig er din familiehund
  • #1   10. aug 2010 baah. Sikke noget fis. Så der dælme mange der er uansvarlige forældre og udsætter deres børn for kæmpe fare! åh nej alle børnene bliver spist!

  • #2   10. aug 2010 En artikel fra 2006 (inden muskelhundedillen)

    Og hvordan kan en statistik være seriøs, når den slår nogle af de mindste racer sammen med nogle af de mest arbejdskrævende racer?



  • #3   10. aug 2010 Sjovt nok de stadigvæk ik kan vise en hvor der bare er en muskelhund der ligger i top 10!!
    Men folk er så naive at de ik forholder sig til virkeligheden. I lever og ånder igennem medier og tror alt de siger!!!!


  • #4   10. aug 2010 Simon L:
    Jeg er så enig i det du siger med medierne.


  • #5   10. aug 2010 Simon L: Det er ikke os, som bruger en artikel (fra medierne) som argument for, at muskelhunde ikke er farlige...

    Der er ikke lavet den slags undersøgelser i DK indenfor de sidste mange, mange år. Derfor kan der ikke fremvises en sådan undersøgelse


  • #6   10. aug 2010 nu har jeg selv blandinger. og skal ikke have børn. men jeg ville nu også sige at jeg ville heller lade mit barn lege med en AM bulldog end en gravhund..



  • #7   10. aug 2010 Det ville jeg godt nok ikke. Det kan godt være, at gravhunden bider oftere (det mangler vi jo så også bevis på) men når den bider, så går det jo ikke nær så galt, som hvis en ambull bider. Hellere et par skrammer end hele ansigtet ryger

  • #8   10. aug 2010 Liste på liste, de skriver aldrig om det er førstegangs-ejere som intet aner om hunde, for jeg vil æde min gamle hat "hvis jeg havde een" på at det i de fleste tilfælde er sket pga.folk ikke kan aflæse hundenes signaler/kropssprog og ikke ved hvordan en hund bør opdrages/socialiseres.
    .
    Min første schæfer var den bedste babysitter på jorden, han elskede mine børn lige fra de blev født, og når de blev sat i hoppegyngen ved 4-5mdr.s alderen lagde han sig under dem så de brugte ham til at sætte af fra, og selv om et ben røg ned i hans hals flyttede han sig ikke en cm. når de kravlede på gulvet lagde han sig altid så de var nødt til at kravle over ham, han elskede deres selskab.

    Jeg tror ikke at jeg er den eneste om er dødtræt af alle disse "farlige hunde" lister ;o)


  • #9   10. aug 2010 Den statestik er og bliver noget pladder, selvom folk ynder at hive den frem med jævne mellemrum.

    Jeg er helt åben for at se på en seriøs statestik omkring hundebid. Men den her er bare ikke holdbar.

    De har en kategori der hedder "jagthund". Men samtidig osse kategorierne gravhund, beagle og labrador/retriever (og betyder dette så at labrador og de andre retrievere er lagt sammen eller?)
    Der er altså megetforskel på jagthunderacerne, så man kan da ikke konkludere at alle jagthunderacer har samme temperament og tolerance overfor diverse situationer.

    De har osse en kategori der hedder spidshund. Men for dælen, der er da forskel på en f.eks. grønlandshund og en japansk spids.
    Både i temperament, hvor krævende de er osv.

    Nej, den statestik er uholdbar og kan efter min mening ikke bruges til noget som helst


  • #10   10. aug 2010 LOL. Havde slet ikke set at artiklen var så gammel.

    Men Typisk at MH ejerne straks kommer på banen med lige så dumme kommentarere som artiklens troværdighed.


  • #11   10. aug 2010 Chiki -og det er så endnu et aspekt. For læs blot herinde eller kig i hundeprofiler. Åbenbart har nogen børn lov at gøre ALT ved hunden, inkl at kysse, kramme og klatre rundt på hunden. Så er det da ikke underligt at det af og til ender med et bid (og det uanset hundens race).



  • #12   10. aug 2010 Chiki: Sådan en schæfer er jeg opvokset med. Om vinteren når der var sne satte han forbenene op på ens skuldre og puffede så en forsigtigt ned i sneen. Jeg var kun 3 år da han gjorde det men han gjorde det godt når der var sne det var som om han godt var klar over det var blødt og lande i. og vi kunne gøre alt ved ham han var god som dagen er lang. Han døde da jeg var 13 år han blev 16 år så det var bare mega hårdt han havde jo været min bedste ven hele mit liv på det tidspunkt.

  • #13   10. aug 2010 Jeg holder jo personligt rigtigt meget af racebetegnelsen "spidshunde" på listen.....

  • #14   10. aug 2010 Michelle,jeg kunne ikke være mere enig....som sædvanligt Hihi ;o)

  • #15   10. aug 2010 Michelle:
    Jeg tænkte det samme da jeg så listen, medhensyn til spidshundene og jagthundene. Der er flere slags af begge og man ka ikk bare putte dem ind under samme punkt, det holder ikk at der ikk står en specifik race.


  • #16   10. aug 2010 "men han gjorde det godt når der var sne" Der skulle så stå kun og ikke godt. hehe. ved ikke lige hvad der skete der er vidst ikke helt vågen

  • #17   10. aug 2010 Simon -terrier er da med på listen. Og siden alt fra cairn terrier til amstaff hører i den kategori, siger det jo INTET om hvor muskelhunde reelt ligger på listen.

    For måske er de øvrige terrierracer med til at trække amstaff m.fl. længere ned på listen, eller måske er de ikke, hvem ved.

    Samtidig siger statestikken intet om bid på andre hunde, og det er jo der vi har de største problemer med racer som f.eks. amstaff. Det er jo især hundeoverfald der er årsag til at vi er endt med en ny hundelov, selvom der self osse har været bidepisoder mod mennesker.


  • #18   10. aug 2010 Jeg ville satme også bide langt de fleste børn, hvis jeg var hund....

    Michelle: Nej nej, der er ingen forskel på en pomeranian og en akita. Samme hund og sind. Bare størrelsen der er forskellen!


  • #19   10. aug 2010 Julie -ja da. Der er heller ikke forskel på hvor meget skade de gør...

    Og igen -muskelhunde er ike med på listen, fordi muskelhund ikke er en race.
    Og denne liste sige ikke noget om det reelle problem med muskelhunde, som jo altså er hund-hund-agression og ikke hund-menneske.


  • #20   10. aug 2010 Michelle: nej nej overhovedet ikke.

    Jeg kan heller ikke lade være med at tænke på, hvor de får statistikken fra. Er det fra skadestuerne? Er det forsikringen? Er det praktiserende læger? Dyrlæger? Rundringning til ejerne??

    Man må gå ud fra, at det er, når skaden er så stor, at der skal involveres nogen (forsikring, læge etc) at de får kendskab til bidet. Det vil sige, at hver gang en hund bider uden der går hul f.eks. så kommer det ikke på listen. Derfor f.eks. dobbemann'en kommer højere end malteser- fordi de kan bide hårdere.
    Men ligegyldigt hvad, så giver det jo ikke indtryk af, hvilken race, der bider oftest.


  • #21   10. aug 2010 Trine, dejligt at læse for behandle hunden korrekt så er de både voksnes og børns bedste venner. *Ss*

    Michelle, jeg er som skrevet helt enig, også i det med børnene, at mine kunne alting med vores dyr var pga.at Alt foregik på dyrenes/hundenes præmisser, mine børnhar aldrig været intereserede i at pille voresdyri øjnene eller hive dem i ørerne og halerne osv, dyrene og børnene blev aldrig ladt alene i bare 1sek. mineunger fik ind med modermælken at mankun kæler medet dyrderselv beder om det, og det forstod de allerede fra 8-10mdr,s alderen hvor de begyndte at kunne gå rundt..
    jeg har heller aldrig sat mine unger sammen med dyrene, dyrene opsøgte selv børnene og kunne gå hen på deres fristed hvis de havde lyst.

    At mine unger er født med dyretække, ved jeg godt er ret specielt, jeg har aldrig og vil aldrig selv f.eks sælge et dyr til en familie med småbørn, for jeg VED hvor onde børn kan være,


  • #22   10. aug 2010 Chiki -jeg tror de fleste børn der lærer tingene fra start er "født med dyretække". Både min bror og jeg har osse kunnet omgåes dyrene ordentligt fa vi var helt små (i hvert fald ifølge mine forældre;o)) netop fordi vi fra start har lært at man skulle lade hunden være i fred medmindre den selv kom og ville kæle osv

  • #23   10. aug 2010 Chiki: lige præcis.
    Jeg håber da alle der har hund og børn sammen lærer deres unger det fra de helt små. Jeg har også fået det ind med modermælken hvordan man omgåes hunde og andre dyr. Men jeg er så blevet så påvirket af den opdragelse at jeg er blevet en totalt dyrenørd smiley Men jeg har da også tænkt mig mine børn skal lære fra start af hvordan man omgåes dyr. Synes også dem der ikke har hund burde lærer deres børn hvordan man omgåes dem for de kan jo ikke undgå at møde hunde det til gavn for alle at lærer ens børn det


  • #26   10. aug 2010 Trine K:
    Du skriver at familier uden hund oss ska lære deres børn at omgåes hunde, og jeg er helt enig.
    Men det er jo oss vigtigt for hunden så den lærer at man ska være mere forsigtig med børn. Så det er jo en fordel for begge at de lærer at behandle hinanden pænt.


  • #27   10. aug 2010 Maj-britt: hehe. sødt med din søn der slæber fødderne hen over jorden.

  • #28   10. aug 2010 Og HALLØJ hvor min pc driller, og er SLOOOW når jeg trykke på send.
    Sorry Folk`s ;o))

    Julie, jeg ELSKER din kommentar "jeg ville satme også bide også bide langt de fleste børn hvis jeg var hund."

    Jeg har altid haft det eller følt sådan, også derfor jeg fra helt lille foretrak dyrs selskab fremfor børns, og jeg foretrækker stadig dyrene fremfor homo sapiens. *S*


  • #30   10. aug 2010 A&D: Helt enig smiley

  • #31   10. aug 2010 Chiki: også mig... til børnefødselsdagen, sad jeg altid ude i stalden (jeg er vokset op på landet) og klappede kattene i stedet for at rende rundt på skattejagt.
    Og selvom jeg er 23 og mit biologiske ur burde, om end ikke tikke, så i det mindste gå, så vil jeg stadig hellere have hunde, katte, gnavere eller hvad, end jeg vil have børn. (vil også hellere lukkes inde i en hundegård end en børnehave)


  • #32   10. aug 2010 SBHT -stemmer i med dig. jeg kunne osse rigtig godt tænke mig en rigtig statestik.

    Det er bare svært når skadestuerne kun registrerer at der er tale om hundebid, og ikke hvilken race der har bidt. Og det er jo osse langt fra altid folk kender racen på den hund der har bidt.
    Ligesom flere racer jo har det problem at alt der ligner lidt, bliver kaldt renracet (se bare labrador, amstaff, rottweiler m.fl.) og man kan jo ikke ståpå skadestuen og kræve papir på den hund der har bidt


  • #33   10. aug 2010 Michelle: og langt, langt, LANGT fra alle bid kommer jo ind på skadestuen. Det er jo kun, når det er rigtig slemt.

  • #35   10. aug 2010 Maj-Britt, jeg ved godt at børn er nysgerrige, men de er ved Gud også ondskabsfulde og udregnende "hvor de så har det fra i den unge alder"
    det har jeg oplevet så tit, om de så har gjort det for at få opmærksomhed fra forældrene eller hvad kan jeg ikke sige, men at jeg føler sådan, er pga.af de ting jeg har set børn gøre mod dyr og andre mindre børn, som min nabos 4årige tøs der piskede min 3mdr gamle søn til blod mens hendes mor sad inde i stuen.
    Jeg tog hende iat prøve at drukne en af minekatte i wc`et
    "Det var den eneste gang mine børn blev passet af en anden end mormor"
    En 3årig der kastede familiens killing gennem vinduet fordi den ikke sad stille osv. osv.+ detjeg selvoplevedesom barn og teenager.
    Nope.Børn er skabt i guds vrede, det er jeg sikker på. ;o))
    Må hellere huske at skrive at der self.findes undtagelser. LOL.


  • #36   10. aug 2010 SBHT: men så får du jo stadig kun, hvis det er alvorligt (og erstatningskrævende) Hvad med når det bare er en skramme? Eller to små huller? Det bliver jo aldrig opdaget. Så skal man lave en "de her hundes bid er farligst" statistik. Ikke "så ofte bider racerne"



  • #37   10. aug 2010 Chiki: Må indrømme det lyder som en ret ond unge. Men der må vidst være gået noget galt i opdragelsen der. Stakkels dyr der kommer i nærheden af sådan en unge

  • #38   10. aug 2010 SBHT: arh, I see smiley Faktisk tror jeg, at det er lettere at lave en opgørelse over, hvilke racer, der bider andre hunde oftest. Dyrlægen koster jo i modsætning til skadestue penge- og derfor bliver det nok oftere meldt til forsikringen, når det er hunden der kommer til skade end mennesket.

  • #39   10. aug 2010 SBHT: men hvis alle hunde uden stamtavle er blandingshunde- så må det jo være den "race" som bider allermest. (det er jo unægteligt den største "race" så) Så skal alle hunde uden stamtavle gå med mundkurv.

  • #40   10. aug 2010 SBHT: man kan jo også komme på skadestuen fordi hunden er hoppet op villet slikke en i hovedet men hakket hjørnetanden i øjet på en (okay, det er alligevel langt ude men alligevel)

  • #41   10. aug 2010 SBHT: arh, det bliver sgu lidt for nacistisk til mig. smiley Jeg er med på blandingsracer- bare man gør det med fornuft.

  • #43   10. aug 2010 SBHT -men langt fra alle forsikringer tager jo tavle i betragtning når man tegner en forsikring. Så igen ved man kun at hunden måske ligner en labrador på en mørk aften eller i modlys.


  • #45   10. aug 2010 SBHT: hvis du forbyder blandingshunde, så vil folk bare svindle og lave "stamtavler" (jeg forestiller mig et stykke lamineret kopipapir) og så ødelægger det stadig racerne. Lige som alle dem, som har registreret pitts som amstaffs. Jeg tror virkelig ikke, der er noget smart at gøre.

  • #46   10. aug 2010 Trine, da hun var 2år gammel pakkede hun sin "kuffert" og gik hjemmefra fordi hendes mor ikke havde banket på døren til hendes værelse før hun gik ind.
    Forkælede børn gør ufattelige ting, det er min erfaring.
    Der var mange af den slags unger for 40-50år siden :o), men jeg syntes desv.at antallet stiger, men det er så børn fra omk.5år og opad.
    Se hvor tit fritidshjems kaniner/marsvin osv findes mishandlede til døde, sommerhus katte blir antændt, og det er ikke voksne der gør den slags.

    Det er ikke underligt at visse hunde bliver "skøre" når den sslags børn blir gamle nok til at kunne købe hund/e. SUK.


  • #49   10. aug 2010 Maj-Britt, sådan en udtalelse gør mig nervøs for fremtiden, og harm over folks uvidenhed eller angstf or selv at blive afsløret som et ondt barn, så længe at folk lukker øjnene og "forsvarer" de ondskabssfulde unger, så er "fænomenet" dømt til at fortsætte..
    Børn VED hvad de laver fra de er 2år, de er udspekulerede og manipulerende og ONDE, hvis de ligesom hunde ikke socialiseres ordenligt fra fødslen af.
    jeg er godt nok midaldrende, men jeg kan godt huske hvordan jeg tænkte fra jeg var 2år, jeg er ikke stolt af nogle af de ting jeg gjorde og tænkte på at gøre ved mine plageånder, men selv en 2årig vil ha hævn i visse tilfælde, og kan man ikke klare dem der er større så går det ud over dem man KAN klare, for mange børn er det dyrene der må betale prisen .
    Det er bare de færreste teenagere og voksne der vil/tør indrømme sådanne ting, eller også har de "glemt" det pga.skyldfølelsen som de har fået som lidt ældre.



  • #52   10. aug 2010 Hmm... ja jeg beklager, men det er altså ikke ren fornægtelse når jeg skriver at jeg ikke kan huske at have været ond eller ville være ond ved dyr da jeg var 2 år. jeg kan ganske enkelt ikke huske så langt tilbage.
    Jeg har ET eneste minde fra jeg var 2 år -derudover ved jeg kun hvad mine forældre har fortalt.

    Og så mener jeg i øvrigt ikke at børn fødes udspekulerede og onde. Det er noget man endten gør dem til, eller ikke gør dem til.
    Børn kan self gør uhensigtsmæssige ting, men så skyldes det jo at de ikke ved bedre (små børn handler jo i nuet og ikke med stor eftertænksomhed)

    Så må forældrenes opgave være at lære ungerne gode vaner omkring dyrene


  • #54   10. aug 2010 "Børn VED hvad de laver fra de er 2år, de er udspekulerede og manipulerende og ONDE, hvis de ligesom hunde ikke socialiseres ordenligt fra fødslen af"

    Hold da op... havde måske forventet den kommentar fra en teenager... håber godt nok ikk du har nogle børn selv da....
    Dummere kommentar skal man da godt nok lede længe efter, selv her på på HG hvor der ellers er ret mange af dem :o)


  • #55   10. aug 2010 Jeg har altid været en dyrelsker og kan altså heller ikke huske jeg nogensinde har gjort et dyr fortræd bevidst. Det meget få ting jeg kan huske far da jeg var 2 år.

  • #56   10. aug 2010 Anne -ingen tvivl om at børn der er en smule ældre, gør ting de ved ikke er i orden. De prøver grænser og gør dumme ting. Det sker. Men jeg mener ikke de er bevidst onde, hvis de har lært ordentlig omgang med dyr fra de var små (at komme til at gøre noget der er synd fordi de ikke ved bedre er en anden sag -og derfor skal de self være under opsyn)

    Jeg har som barn bl.a. klippet en temmelig stor del af pandelok og hale på min bedstemors ponyer. Stakkels dyr der skulle gå sommeren over uden at have noget at vifte insekter væk med.
    Jeg vidste godt det var forkert i det omfang at min bedstemor næppe ville blive glad for det. men jeg anede dengang ikke at det faktisk osse var synd for ponyerne.

    Jeg mener helt oprigtigt ikke at jeg nogensinde har gjordt noget jeg var bevidst om var synd for dyret, men i og med at vi altid har haft hund og jeg har haft hest siden jeg var 4 år, har jeg da ganske givet gentagne gange gjort ting som var synd, men som jeg ikke var bevidst om var det (selvom jeg var helt klar over at mine forældre ville blive sure over nogen af tingene. Jeg vidste bare ikke det var skadeligt for de stakkels kræ -af samme grund har mine forældre, da jeg var helt lille, stort set altid haft mig (og øvrige børn der kom hjem til os) under opsyn når vi var sammen med dyrene.



  • #57   10. aug 2010 Kan komme med et helt grotesk eksempel. En min mor gik på seminariet med (og altså en der i dag er pædagog), fortalte med et grin, at hendes søn på 6 år havde klippet halerne af hendes søsters rotter.
    "han prøver jo grænser" -øøøøh jo, men man skal da være mere end almindeligt dum for ikke at fatte at det gør ondt på de stakkels kræ når man klipper i dem. og de må jo da osse have skreget.
    Alene tanken om at gøre den slags, har aldrig strejfet mig da jeg var lille (og self heller ikke nu;o)) Så har forældrene da i DEN grad fejlet når det kommer til at udstyre ungen med empati.


  • #59   10. aug 2010 Marie -har osse selv arbejdet i vuggestue, og er helt enig med dig. Vi så da af og til at en af ungerne f.eks. slog en af de andre e.l. Men det var dælme da ikke fordi de er grundlæggende onde, men fordi de handler i nuet og "Søren" tog alts lige mit legetøj, så nu vil jeg have det igen e.l.

    -og det er da bestemt ikke det samme som at være ond. Troede i øvrigt at den med at børn nærmest fødes onde var død for længe siden. Det var da vidst noget man påstod for en hel del år siden.
    Hurra for nyere forskning.


  • #61   10. aug 2010 Jeg har 2 voksne børn i *0erne og pt 3 børnebørn, mine unger har bestemt aldrig lidt nogen nød, hverken som fostre, som små, eller på noget andet tidsspunkt i deres barndom eller ungdom mens jeg stod for deres sikkerhed,velvære og opdragelse, tvært imod.."Underligt" nok, så er de Stadig MINE BØRN på trods af deres alder, og jeg vil STADIG ofre mit liv for dem begge 2 og mine 3 børnebørn, hvis det kom så vidt,..

    Jeg er totalt chokeret og dybt rystet over at blive dømt
    uegnet som mor, pga. jeg udtaler mig så ærligt om noget jeg har selv har oplevet som barn og ung og derfor er istand til at huske så jeg kan og TØR udtale mig om det.

    MEN HELT Ærligt Hvad Fan*** bilder i jer ind..

    Een ting er at i ikke tror mig, det kan jeg leve med, det var der heller ingen der gjorde dengang eller gangen efter eller 3-4-5-6-7gang.osv.
    Men at dømme mig uegnet som mor både nu og for 30år siden UDEN at kende mig og uden at vide andet end det jeg har skrevet om at børn fra 2år alderen er udpekuleredeog onde osv. det gir mig kvalme og nedbryder den smule tiltro jeg havde fået til få af mine medmennesker .

    Endnu engang blir det bekræfte at Homo Sapiens er det værste pattedyr på jorden,kan man ikke tåle at høre andres sandheder, så mopper og jorder man bare den der ikke holder kæft, MON det er fordi at I har noget at skjule?,følte i jer ramt? det tror jeg...
    INTET er forandret på 50år, FØJ FOR SATAN.
    Jeg Håber at et par af jer har det rigtigt dårligt med jer selv, ellers er i godt nok koldere end jeg først troede, takket være jer så har jeg sgu mistet livslysten endnu engang.

    Lige nu sidder jeg Næsten og håber på at i kom ud for noget ligeså "grimt"så i kunne mærke hvordan det føltes da jeg fandt ud af hvordan børn kunne være så onde.
    .
    Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre med den følelse af afmagt, svig og smerte som i har givet mig, jeg kender jer jo "for jeres skyld" heldigvis ikke men
    JEG FORBANDER JER FOR AT FÅ MIG TIL AT FØLE MIG SOM DENGANG HVOR JEG VAR FOR LILLE TIL AT KUNNE "SLÅ IGEN".
    SATANS KÆLLINGER..Vær MEGET glade for at jeg ikke kan nå jer.
    OG GID EN ELLER ANDEN VIL GI JER EN LIGNENDE SMERTE, ANGST OG LIVSLEDE og at ingen vil tro jer når i på et tidspunkt tør prøve at gøre noget ved det.
    .









  • #62   10. aug 2010 Chiki: Hold da op! Kan godt forstå din frustration men mener godt nok ikke børn er beregnende og onde og det da en meget underlig opfattelse at have. Minder mig lidt om nogen om de sekter der laver djævleuddrivelser på børn ikke at du gør det og ikke er en god mor det kan jeg ikke udtale mig om. Men synes da det noget mærkeligt noget at sige at børn er onde

  • #63   11. aug 2010 Chiki -hold da op. Jeg håber sørme du fik luft da. Jeg er ikke helt sikker på hvad det er du mener vi allesammen har gjort dig, udover at være uenig i at børn er udspekulerede og onde.

    Jeg har så ikke kaldt dig uegnet som mor, og det mener jeg da osse er at gå over stregen.

    Men man har da vel for pokke rlov at være uenig med dig i at børn pr definition er onde mennesker.
    Og kan du ikke tåle at man er uenig i dette, ja så er et debatforum nok ikke det rette sted for dig at være.

    At kalde os alde sammen nogen kællinger som du håber kommer ud for alverdens grimme ting, synes jeg simpelthen er at gå over stregen!
    Du er næppe den eneste der (så vidt jeg forstår) har været udsat for grimme ting gennem din opvækst. Dettror jeg såmlnd de fleste af os på et eller andet tidspunkt har stiftet bekendtskab med (uanset om der så er tale om mobning, overgreb eller noget helt 3.) så det brettiger da ikke at ønske bål og brand for os allesammen.

    Man mente "i gamle dage" at børn fødtes onde, beregnende mm. og at hele barnets opvækst mere eller mindre gik ud på at lære ungen at undertrykke disse onde tendenser
    Det ved man da HELDIGVIS i dag er forkert.
    Så nej jeg mener ikke små børn er onde, eller at et 2-årigt barn er beregnende.
    Men self skal de lære at omgåes dyr (og mennesker) på en måde der er acceptabel i vores samfund og forsvarlig overfor mennesker og dyr.
    Ikke fordi de er onde, men fordi børn mere eller mindre styres af impulser og gør det de har lyst til her og nu, uden at tænke på konsekvenser. Det kan deres hjerne nemlig ikke før de bliver lidt ældre.



  • #64   11. aug 2010 Anne -self er man ikke en dårlig forælder fordi barnet kommer til at gøre noget forkert.
    Men jeg mener dælme man har fejlet som forældre, hvis ungen ligefrem klipper halerne af rotter med en køkkensaks (eller eksemplerne hvor børn/unge brænder marsvin af, spiller fodbold med pindsvin o.l.)

    Man kan gøre noget grimt ved et dyr, fordi man ikek ved bedre og måske vil se hvad der sker, og så kan man gøre helt groteske ting ved dem bare fordi man synes det er sjovt.
    -det sidste mener jeg vidner om en grov forældrefejl (eller et barn der fejler et eller andet ret seriøst)


  • #65   11. aug 2010 Michelle: Er så enig med dig

  • #66   11. aug 2010 Beklager Trine, Du forstår ikke min frustration, Jeg blir angrebet som om at det er alle børn i verden jeg skriver om, hvilket er helt ude i sovsen, jeg skriver om min nabo`s datter, og mig selv og noget som JEG følte meget stærkt allerede som 2årig, og så skal jeg skaffe/vise dokumentation på at det er sandt, jeg var klog nok til at ønske hævn og havde nogle rigtigt onde tanker pga.nogle hændelser, nogle bestemte børn og unge udsatte mig for, skulle jeg ha kaldt dem søde når de var det modsatte fordi nogen åbenbart tog det som en personlig fornærmelse..
    Jeg har aldrig drømt om at gøre et dyr ondt, tvært imod, og fordi jeg elskede dyrene så var jeg anderledes og skulle bare "generes" om så ungerne skulle slå killinger ihjeld og lægge dem på trappen så jeg ikke kunne undgå at finde dem.."Det skete ret tit og det er ikke det værste de gjorde, vi blev jo alle ældre lidt efter lidt.
    Men Jo børn er vel nok søde, og Misforstå mig nu ikke Trine, jeg skriver om DEN FLOK unger, ikke Maj-Britts sønner eller nogen spædbørn fra en vuggesstue...
    Og pludseligt er de alle kun 2år, og der bliver "gættet og dømt"og istedet for at læse hvad jeg skriver, så blir ordene lagt i munden på mig.
    Jeg havde nok ikke fået børn hvis jeg hadede alle børn, jeg hader dem der gjorde mit liv til et helvede og dem der opfører sig ligesom dem.
    Men typisk HG, skriv og folk ser kun de ord som de åbenbart VIL misforstå.


  • #67   11. aug 2010 Chiki: puha. det lyder sku ikke rart. var nu også sådan jeg havde forstået det. hehe. godt du ikke synes børn er onde så for det ville da være noget underligt noget

  • #70   11. aug 2010 Der findes ingen pålidelige bid statestikker, og det kommer der aldrig.
    Det er alt for omfattende bare at forsøge at lave en.
    Bare problem stillinger som:
    -hvor mange hunde er der af pågælende race
    -hvad hører blandinger under
    -hvad hører tavle løse hunde under
    -hvad er et bid/overfald
    -Bliver alt anmeldt
    -Hvad er der gået forud for et bid. (indbrud, provokation, umotiveret overfald..?)

    Det er umuligt at lave en pålidelig statestik, men man kan konkludere, at nogen hunde er farligere end andre på grund af deres størrelse/styrke, og til dels deres sind.
    Man skal blot huske på, at ingen hund er farligere end ejeren "tillader den at være". Det er ejeren der beslutter hvornår en hund skal gå i snor, bruge mundkurv, hvordan ens grund skal hegnes ind, hvornår man slipper sin hund løs, og sidst og ikke mindst, så er det ejeren der skal træne og socialisere hunden.
    Ingen race er farlig alene, det er kombinationen af potentiel farlig hund, og farlig/dum ejer der gør en hund farlig.


  • #72   11. aug 2010 DFFD. Der er blevet slette ret mange indlæg hvilket viser mig at nogen må ha haft en dårlig smag i munden, så det er svært overhovedet at forstå et ord af det hele..
    Men jeg husker altså tydeligt hvordan jeg og min kusine og fætre kunne manipulere vores forældre og andre voksne da jeg/vi var 2 og selv om de uddannede "babysittere" mener at børn ikke kan tænke,planlægge,manipulere, lyve og bedrage og være onde , så har andre IRL været anderledes ærlige og har fortalt om lignende og endda grovere minder fra de var 2år, så det er underligt nok KUN her på HG at folk må ha været enten lidt langsomt udviklede eller forsømte fra forældrenesside som små når det drejer sig om deres mentale udvikling siden de ikke har været i stand til noget lignende.
    Men ok da jeg var pædagogmedhjælper så jeg igen den tydelige forskel der er på børn hvor forældrene har givet sig tid til at lære dem at tale, gå,vise hensyn osv "det var det jeg mente med at socialisere", og så dem der måtte lære at tale af andre børn eller pædagogmedhjælperne, mens de uddannede gogger sad med deres kaffe/te og talte nedsættende om de børn/forældre de ikke ku li, medhjælperne gjorde alt arbejdet. "Både hvor jeg jobbede og i mine børns børnehaver",
    Jeg er/var langt fra et "vidunderbarn" men jeg var alligevel 2sproget som 2-2½årig, jeg vidste hvad der var rigtigt og forkert, og med de ting jeg kunne så må der ha været andre som var endnu længere fremme,IGEN selv om flere her i tråden benægter muligheden..
    Det med de specifikke børn kom sig af at der er ting som ikke rager andre så jeg måtte bruge bestemte perssonlige oplevelser til de forkellige forklaringer, nok derfor det blev så forvirrende selv.for mig,

    Jeg ved ikke hvorfor jeg bliver ved med at prøve at forklarer det jeg har skrevet, jeg kender sandheden, at andre så ikke ved bedre eller tør/vil være ærlige burde ikke få mig til at få et sammenbrud, men som de psykiatere jeg har søgt hjælp hos altid har ment, så er det fordi jeg er opdraget til konstant at vise og ta hensyn til alle andre end migselv og gøre mig forståelig over for alle, så ingen kunne el. ville pege fingre af mine forældre og sige at de ikke havde opdraget deres børn ordenligt
    Men NU er det slut med flere forklaringer. Jeg ville dog stadig ønske at jeg kunne få 2 min. alene med et par stykker herfra tråden.


  • #73   11. aug 2010 Chiki -jeg forstår så stadig ikke at du mener at vi bestemt burde kunne huske det (og hvis ikke, så er det ren fornægtelse eller fordi vi nærmest er retarderede).

    Mig bekendt er det ikke ret udbredt at have masser af detaljerede minder fra 2-årsalderen.
    Som sagt har jeg et eneste minde fra den alder. Det er noget så plat som at jeg kan huske en rideskole jeg var med på, og huske hesten jeg red på. Og dette huskede jeg kun lettere tilfældigt, fordi jeg faldt over et billede af mig som 2-årig på ryggen af denne hest, og kunne så med et huske hestens navn og hvem der havde stedet.
    At huske detaljer om "onde sammensværgelser" mm fra 2-års alderen kan jeg med bedste vilje ikke, og jeg tror altså ikke at jeg er den eneste. Hvis jeg er, må jeg jo få tjekket min hukommelse... For så er der da noget galt.

    Og jeg mener så stadig ikke at så små børn er beregnende og manipulerende. Man kan jo altså dokumentere hvilke dele af hjernen der udvikles hvornår. Og så små børn kan ganske enkelt ikke tænke sådan.
    Det betyder ikke at de ikke kan noget som helst, eller kan handle forkert. Det betyder bare at motiverne for at handle som de gør, er nogen andre end dem du tillægger ungerne.


  • #75   11. aug 2010 Tillæger ungerne,migselv, min bror, kusine og fætre
    Som skrevet før, tro hvad i vil, det er ikke noget unaturligt i min familie og heller ikke i mange andres som jeg har spurgt pga.denne tråd,
    Underligt nok er det kun på HG at folk ikke kan husk en sk*d, det siger mere om dem end om mig.
    Men at jorde andre som voksne DET kan Hg`s bruger fuldt ud,de er de fødte moppere,så self.er jeg tossen.
    Gud ske lov for det..



  • #76   11. aug 2010 Chiki -helt ærligt, tag dog lige og læs hvad du selv skriver. Du kalder os nærmest retarderede. Andre kaldes satans kællinger som du ønsker der sker grimme ting for. Og ja, listen stopper jo ikke der.

    Hvordan i alverden kan du så sidder og skrive at HG jorder folk. den eneste der jorder nogen her, er da dig selv.

    Jeg er da rigtig ked af at du har været igennem nogen ting som åbenbart har mærket dig for resten af dit liv.
    Men hvis ikke du kan lade være at smide ansvaret over på fremmede mennesker på HG, så lad dog være at skrive her.

    Det er altså ikke HG der har gjort dig noget for Gud ved hvor mange år siden.

    Og i må være enormt fremmelige i din familie. For 2-åriges hjerner er altså ganske enkelt ikke så udviklede endnu, at de kan handle og gøre sig de tanker du beskriver.


  • #77   11. aug 2010 Nu Ønsker jeg jo pt at "jorde folk", længere er den ikke.
    Har ALDRIG påstået at nogen fra Hg har noget med min fortid at gøre, men de har ALT at gøre med min nuværende sindstilstand og det forbander jeg dem for.


  • #78   11. aug 2010 Chiki -det har de da udelukkende fordi du opfatter alt skrevne som et forsøg på at jorde dig.

    Helt ærligt s mener jeg et debatforum er et forkert sted at være, hvis men ikke kan tåle at folk er uenige i det man skriver.

    Og at kalde samtlige deltagere i tråden retarderede eller underudviklede siger da lidt om dig som person... (for ja det er da det du gør)


  • #81   11. aug 2010 LOL. TO LATE M-B. det fik du jo gjort igår,men du må skamme dig over det siden at du slettede indlægget som det første så andre ikke kunne læse HVOR LED du kan være & er, selv om du kort tid før skrev hvor chokeret du var over mine skader fra MH angrebet og vi pjattede først i denne tråd.
    Nåe nej du kan ikke se mit svar.
    Men mon ikke der er en fornuftig grund til at jeg pludseligt "og med vilje" skriver som en sindsyg,
    Når i mener jeg er SÅ syg, så vil jeg da ikke skuffe jer..
    Altid noget at man er mere end alm.vellidt IRL.


  • #83   11. aug 2010 Chiki -hvis en eneste bemærkning får dig til at gå sådan amok, så synes jeg da det var en rigtig god idé at holde dig fra internetdebatter i fremtiden.



Kommentér på:
Så farlig er din familiehund

Annonce