{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
16.555 visninger | Oprettet:

HundeGalleri.dk
HundeGalleri.dk Administrator

Tilmeldt:
10. maj 2004
Følger: 1 Følgere: 152564 Emner: 72 Svar: 499

Fra Admin vedr. den nye hundelov.... {{forumTopicSubject}}

Kære alle brugere på HundeGalleri.dk!

I forbindelse med ændringen af hundeloven er blevet vedtaget har vi nogle ændringer til brugerbetingelserne som vi gerne vil gøre opmærksom på.

<b>Ang. handel.</b>

HundeGalleri.dk retter sig naturligvis efter dansk lovgivning og dermed vil al handel med de ulovlige hunderacer, eller krydsninger hvori de indgår, ikke være tilladt på HundeGalleri.dk fra dags dato.

Således står der nu under markedet i brugerbetingelserne punkt 4.1:

Al handel med ulovlige hunderacer samt krydsninger, hvori disse racer indgår, er ikke tilladt iflg. dansk lovgivning og dermed heller ikke på HundeGalleri.dk. De ulovlige racer er: Pitbull terrier, Tosa Inu, Kangal, Fila Brasileiro, Tornjak, Boerboel, Amerikansk staffordshire terrier, Dogo argentino, Amerikansk bulldog, Centralasiatisk ovtcharka, kaukasisk ovtcharka, Sarplaninac og Sydrussisk ovtcharka.

<b>Ang. profiler.</b>

Eksisterende hundeprofiler med de ulovlige hunderacer vil ikke blive berørt af lovændringen. Dog vil man ikke fremadrettet kunne oprette profiler med disse ulovlige hunderacer.

Under punkt 5.4. ang. hundeprofiler i brugerbetingelserne tilføjes:

Hunde der er ulovlige iflg. dansk lovgivning kan ikke oprettes på HundeGalleri.dk.

Oprettes der alligevel ulovlige hunderacer i profiler, vil disse blive slettet og brugeren modtage 1 advarsel før dennes brugerkonto bliver slettet. Ved tvivl, så slettes profilen og den pågældende hund kan så ikke oprettes medmindre brugeren samtidig oploader bevis på at hunden ikke er en af de pågældende ulovlige racer.

Der kan forekomme profiler med ulovlige hunderacer på HundeGalleri.dk, da de er oprettet før de iflg. loven blev gjort ulovlige at besidde. Se punkt 4.1 for hvilke racer og blandninger af racer forbudet gælder.

Vi håber at I tager godt imod de nye ændringer.

Med venlig hilsen,
HundeGalleri.dk

Spar penge på din forsikring



  • Dette emne kan kun læses


Annonce