{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.180 visninger | Oprettet:

Åh nej, adfærdsproblem {{forumTopicSubject}}

-Jeg starter bare her.

Buster, vores nye hund, vi har et problem.
Han er 7 mdr gammel og meget stor.

Vi fik ham hjem torsdag aften og allerede fredag eftermiddag farer ham op da min søn kommer hjem. Om aften for han på mig. da jeg ville kalde ham ud fra under spisebordet, idag havde han bidt min kærste hvis ikke han havde fået fat i halsbåndet, Han har indtaget vores terasse som sit sted, hverken jeg eller andre kan komme derud.( Min lille datter står derude og sover)..

Vi ved at han kom tilbage fra køber til opdrætter pga at ham havde bidt køber. Men som den evige optimis jeg er, kunne jeg jo kun se at det var en misforståelse mellem menneske og hund.

Opdrætter er åben og fortæller det, men nu senere har jeg talt med den første køber og kan forstå at buster laver steder der er hans og forsvar dem med livet.

Jeg kontakter Opdrætter idag og ja, den havde så også lige været på ham efter den kom hjem. Får så afvide at den bare skal ha nogle tæsk.. den vil jeg lade stå og den behøves ikke kommenters.

Vi går ikke ind for den hårde træning. Og ærlig talt, så er jeg sku lidt nervøs nu.

Der er intet når vi render i haven, eller når han er "vågen" herinde.... Men ligger han sig, under bordet, i køkkenet, foran en dør, så har vi problemet, han flytter sig ikke uden kamp, og allerede nu, har han jo vundet flere kampe.

Jeg har en dreng på 9 år der render rundt og en datter på 8 mdr der kravler rundt, det er jo lidt farligt.

Helt ærligt, hva nu. Træning ja, men børnene. Han har en farfar der var aggrersiv.

Vi har ALDRIG råbt eller lagt hånd på ham, vi træner og belønner med godbider.


Hjælp, jeg er død nervøs nu.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Åh nej, adfærdsproblem
  • #1   15. nov 2009 Hvad er Buster for en race??

  • #3   15. nov 2009 Uh så lige, at Izan er Buster... Ahh, det er denne hund som du tidligere har skrevet om.. smiley

    jeg ville som det første tage ham til dyrelægen og få ham undersøgt..
    derefter kontakte en adfærdsdims.. (der er ordentlig)
    Er der intet, at "hente" ville jeg sige godnat!


  • #4   15. nov 2009 tysk ruhåret hønsehund. 30 kg og kun 7 mdr.

  • #6   15. nov 2009 Ud fra det du har beskrevet, tror jeg nok jeg ville vælge at få ham aflivet. Ville aldrig turde satse på sådan en hund, med børn i huset. Hård måske, men hunden mærker jo ikke noget, heller det end at aflevere den tilbage til opdrætter som måske vil forsøge at banke ham på plads

  • #7   15. nov 2009 Opdrætter havde nok lugtet lunten, for han vil ikke ha den tilbage.

    Jeg forstår bare ikke man sender sådan en hund vidre til en børne familie.

    Han sagde enda da jeg ringede at han havde været nervøs for hvordan han havde taget mine børn!!!

    Vi var bare så optimistiske, vi var klar til at give ham alt her hos os, er bare så nede over det... 7 mdr..

    Det er bare sådan en dejlig hund, og så pudselig...bang..Han ændre sig fuldstændig.


  • #8   15. nov 2009 Lotte.. Du må tænke på dig selv og din famile!! JA det gør ondt, at tænke på, at han kun har været her i verden i 7 mrd.. men har han en brist, risikere i, at han er skyld i, at der er et menneske der kommer måske meget slemt til skade.. Det vil i ikke kune leve med i jeres samvittighed..
    Tag ham til dyrelægen IMORGEN.. Dette her skal i ikke "koge suppe på" der skal tages nogle beslutninger omgående...
    Opdrætter er en stor idiot med en giga vævefejl i kysen...Og du burde skælde ham fra hæder og ære, han ved godt denne hund har det skidt, men valgte, at give " lorten" videre.. Usmageligt!


  • #10   15. nov 2009 Ja, bliver faktis også mere og mere vred. Er virkelig bange for mine børn nu. En ting er at han får fat i mig, men ungerne...

    Jeg har her til aften måtte sige til min søn at han ikke må gå fra stue til værelse alene, da buster ligger i gangen.. det holder jo ikke....

    Jeg var sikker på der var sket en fejl, og at vi ikke ville opleve det de sagde han havde gjort, men nu, vi tør jo ikke beholde ham og forsøge, det kan jo tage lang tid at ændre det problem, skal børnene gå i rustning indtil da, eller skal hunden isoleres fra ungerne... ser ikke nogen løsning i noget af det.

    Er virkelig nede over det.... Føler faktis opdrætter har gjort det for at slippe for aflivningen.


  • #11   15. nov 2009 JEG ville ikke turde beholde den hund!!!!! Jeg ville klart aflive. Den har jo ikke bare bidt en eller 2 gange. Den har bidt mange gange!!!!

    JEG ville køre til dyrlægen imorgen og få den aflivet og så ville jeg sende regningen til "opdrætter"!!!!!

    JEG ville ikke turde vente på hvad en dyrlæge eller adfærdsdims fandt ud af. JEG ville slet ikke turde stole på den hund og stoler jeg ikke på min hund, så er den ude herfra!!


  • #12   15. nov 2009 Jeg forstår din nervøsitet, det ville jeg også være.
    Jeg ville have tid til dyrlægen i morgen, og lade den blive der.
    Jeg ville ikke turde og begynde med træning mm, når det er så volsomt og der er børn.


  • #13   15. nov 2009 I har ret, det er rart at få opbakning omkring det her.. er bare så ked af at det skulle være sådan, vi har kun haft ham i 3 dage...

    Det er bare så trist 7 mdr gammel.. men det må være i generne. Den oprindelige køber fortæller at han lagde sig på lur og "angreb" når hun kom forbi... ret harmløst når det er en hvalp, men ... Hos dem havde han "indtaget " pladsen foran køkkenvasken, der gik det galt første gang, der efter i brusekabinen...ja, brusekabinen, det var hans næste sted.

    Her har han gemt sig mellem min klapvogn og barnevogn, jeg kunne ikke komme derud (fra stuen ) så snart han hørte mig tage i håndtaget begyndte han først at gø, derefter stod han, let sambøjet og med blikket på skrå og knurret.. Jeg sagde bare buster, hej dreng, og tak, tilbage med mig... så kom olsen, sååå fik han en tur...tænk hvis min datter havde ligget derude og sovet, så havde jeg ikke kunne få hende ind....

    Undskyld jeg bliver ved, har bare sådan brug for at snakke om det...




  • #14   15. nov 2009 Jeg turde ikke beholde ham - vil under ingen omstændigheder tage en chance med mine børn! Aflivning ville være mit valg...

  • #15   15. nov 2009 Opdrætter mente den bare skulle have nogle tæsk... Det ligger nok ikke kun i gener, den opdrætter har emmnervæk har den stakkels hund i hænder i min. 8 uger..!!.

    Et rigtig brodent og ureel opdrætter lyder han somom..... Og tilhører han en Kennelklub, ville jeg da nok lige gøre dem opmærksom på ham...

    Sidst, er jeg rigtig rigtig ked af det på jeres vegne, og uanset hvordan ville jeg få den hund ud af mit hjem med det samme af hensyn til mine børn..


  • #16   15. nov 2009 ja, han har det nok bedre med vinger, min klossede buster..

  • #17   15. nov 2009 Han er DESVÆRRE DKK opdrætter!!!!

  • #18   15. nov 2009 Ja Lotte bedre med vinger... og et "liv" på de grønne enge, som rask...

  • #19   15. nov 2009 Umuli.... ville du turde, at skulle bruge megen tid på denne træning når du har 2 børn i huset.. Hvoraf den ene ikke er i stand til, at vide/lære hvor hundens grænser er, eftersom hun hverken kan tale, eller gå..
    skal Lotte og farmand gå og være på dupperne 24 timer i døgnet for, at undgå datteren kravler forbi det sted Buster har VALGT idag..

    Kunne godt tænke mig, at vide hvornår du så ville krybe til korset, og aflive en hund der kom ud i de agressive ekstremer??


  • #20   15. nov 2009 Øv en træls situation :((
    Ville nok starte med at aflive opdrætteren, for vedkommende skal da helt klart ikke have lov til at lave flere kuld hvalpe:((
    Men det lyder bestemt ikke godt, især ikke når i har to små børn, kan godt forstå hvis i ikke tør beholde ham, men er på den anden side heller ikke for, at skulle aflive en sund og rask hund, der er blevet misforstået fra fødslen smiley
    En rigtig skod situation.. Ville nok prøve at kontakte en rigtig dygtig adfærdsspecialist...


  • #21   15. nov 2009 Lotte. Der er ingen herinde der har oplevet jeres hund.. "Real live", vi kan ikke sidde og sige det er syndt, at aflive en sund og rask hund.. Vi aner ikke om den er sund og rask, misforstået eller andet..
    Vi kan kun sige hvad vi selv ville gøre.. ..


  • #22   15. nov 2009 Umuli: At have en dreng på 9 år, der ikke kan bevæge sig fra et rum til andet? Det er da uholdbart og ikke særlig realistisk. Og dælme da også synd for barnet!

    Jo, man skal holde øje med hunde og dyr, men de færreste er jo supermennesker, der kan være alle steder på én gang. Jeg ville bestemt også føle mig MEGET utryg ved situationen smiley


  • #23   15. nov 2009 Her er der jo også en pige på 8 måneder, som er begyndt at bevæge sig rundt.

    Ja, gu skal børn lære at respektere dyrene, men det lærer de jo ikke ved at blive bidt!!


  • #24   15. nov 2009 Præcis Mette!

  • #25   15. nov 2009 Umuli, Har selv haft 2 genbrugs tævehunde begge af store racer.. GD og Sct. Bernhard... Vanrøgtet, mishandlet, sultet og spærret inde.. Jeg ved hvor meget det kræver, men vi fik en dejlig hund udaf vores GD, det tog ca. 2 år, så var hun en hund andre kunne omgås med visse forholdsregler.. Vi havde fornøjelsen af hende i 6 år.. Ville dog aldrig have gjort det hvis vi havde børn, det ville jeg simpelthen ikke turde..
    Vores Sct. Bernhard blev aflivet pga. sygdom der ikke kunne helbredes.
    Så ja, hunde kan reddes, men der er fileme også hunde der ikke kan og man skal hele tiden overveje har man de ressourcer der skal til..


  • #27   16. nov 2009 Godmorgen galleri.

    Tak for alle jeres svar, jeg læser dem alle med omhu.

    Først vil jeg igen sige at vi jo kun har haft buster siden torsdag, og vi har ikke krævet noget overhovedet af ham.... dog mener jeg ikke at hunden skal forhindre mig i at gå gennem huset, på nogen måde...

    Jeg vil lige minde om at vi ikke var gjort opmærksom på at han gentagende gange havde været gal, og jeg siger jer, SÅ GAL SKAL EN HVALP PÅ 7 MDR IKKE VÆRE....det er helt unaturligt. Jeg havde ALDRIG taget den med hjem hvis jeg viste det, jeg kan ikke bruge måneder/år på at være på vagt.

    Ja, men er på 24 timer i døgnet når man har børn... og husdyr, men ikke på den måde, at være bange for at han sætter tænderne i en baby på 8 måneder, det kan man ikke leve under.

    Buster skulle ha været et andet sted, og problemet skulle ha været oplyst. De ville vel selv hurtig af med ham, han var nemlig efter gravhunden, men mange hunde kan jo ikke helt med de små hunde...


    Her til morgen blev han gal på min datter og han stod mellem mig og hende... det var ikke sjovt..jeg måtte råbe højt, mest af frygt, for ved godt det ikke er vejen frem, men det skal ikke koste min datter sit ansigt..
    Og det kom ud af ingenting, han var super glad, heyyy mor, heyy buster, nu skal vi ha noget mad, ja, men så kom sille kravlene og bang, en hel anden hund.

    Buster sov ikke i huset i nat, jeg var bange for hvad der ville ske hvis min søn skulle op og på toilettet.

    Vi bor i et lille hus...med meget stor grund, og har ikke "et andet" rum han kan være i.. Derfor sov han i vores nye tilbygget "rum" i den isoleret kasse han har indtaget. Der har han ikke lidt nogen nød, og vi har ikke hørt ham i nat (ligger op af)

    Jeg kan godt forstå dem der siger han ikke skal aflives ... enig enig, men vi kan ikke ha ham,

    Opdrætter vil ikke ha ham retur og det frister heller ikke at sende en hund tilbage til--ja,. men vi måtte heller ikke sende den vidre..


  • #28   16. nov 2009 Jeg har idag kontaktet Dansk ruhår klub, dyrenes værn og dyrenes beskyttelse, samt dyrlægen. Alle sagde løbet var kørt.

    Buster bliver aflivet i eftermiddag, desværre.


  • #29   16. nov 2009 Jeg kan godt forstå dig! Jeg ville have gjort det samme.

    Sender dig en masse tanker....


  • #30   16. nov 2009 I har helt sikkert valgt den rigtige beslutning.. føler med jer og Buster får nu den fred han har brug for.. I himlen kan han vogte over alle hans steder...

  • #31   16. nov 2009 Han er netop kørt afsted med min mand, det er meget trist. Tænk at man alligevel knytter sig til sådan en lille satan på kun 4 dage... Jeg er selv sikker på at vi ikke kunne hjælpe ham...

    Så mit råd til alle.. FORTÆL ALTID SANHEDEN VED EJERSKIFT.

    Tak for jeres opbakning.


  • #32   16. nov 2009 Jeg ville have gjort det samme.
    Det er jo også synd for hunden, at den er så utryg.


  • #33   16. nov 2009 Jeg må sige at det var en rigtig fornuftig beslutning.!! Der er ingen grund til at vente til det ER gået galt..

  • #35   16. nov 2009 R.I.P. lille ven og hils min Kimba ....

Kommentér på:
Åh nej, adfærdsproblem

Annonce