2.612 visninger
|
Oprettet:
Lever godbidder, "opskrift" {{forumTopicSubject}}
Nu har jeg "invisteret" i noget lever (ad!!)
Men hvordan er det lige det er?
nov 2005
Følger: 41 Følgere: 55 Hunde: 6 Emner: 431 Svar: 5.968
Nu har jeg "invisteret" i noget lever (ad!!)
Men hvordan er det lige det er?
Hvor små stykker skal de klippes/skære i ?
Det er til min dansk/svensk gårdhund, hvalp på 22 uger.
og hvor lang tid skal de have i ovnen og hvor længe?
Tak på forhånd ..
nov 2005
Følger: 41 Følgere: 55 Hunde: 6 Emner: 431 Svar: 5.968
jan 2006
Følger: 47 Følgere: 44 Emner: 137 Svar: 5.810
Jeg koger den med hvidløg og i bullion (staves?) bruger senere vandet til at opbløde tørfoder og putte i marvben der så kommer i fryseren.
Skær det ud i stykker du syns passer, nogle i træningsstørrelse, altså meget små og evt nogle i 'lunser' som tager længere tid at komme igennem.
De små bidder giver jeg 20 min ved 100 grader
Lunserne får 1½ time så de bliver helt hårde
nov 2005
Følger: 41 Følgere: 55 Hunde: 6 Emner: 431 Svar: 5.968
Det er ikke sådan så de "skrumper"
feb 2006
Følger: 98 Følgere: 96 Hunde: 2 Emner: 644 Svar: 9.377
nov 2005
Følger: 41 Følgere: 55 Hunde: 6 Emner: 431 Svar: 5.968
Jeg skal også prøve hjerter næste gang
feb 2006
Følger: 98 Følgere: 96 Hunde: 2 Emner: 644 Svar: 9.377
feb 2006
Følger: 98 Følgere: 96 Hunde: 2 Emner: 644 Svar: 9.377
Det kan vi ikke engang købe et kg. råt lever for...
nov 2005
Følger: 41 Følgere: 55 Hunde: 6 Emner: 431 Svar: 5.968
apr 2008
Følger: 3 Følgere: 3 Hunde: 3 Emner: 3 Svar: 307
apr 2005
Følger: 7 Følgere: 7 Hunde: 2 Emner: 212 Svar: 949
feb 2006
Følger: 98 Følgere: 96 Hunde: 2 Emner: 644 Svar: 9.377
Lever godbidder, "opskrift"