{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.248 visninger | Oprettet:

Det er ejeren det er galt med.. NOT!! {{forumTopicSubject}}

Jeg hører gentagne gange muskelhunde ejere sige, at det ihvertfald ikke er hundene det er galt med, men ejerne.. Hmm, nej det tror jeg så ikke på..

Hvorfor hører man lige pludselig om det nu?? Hvad med labrador, har aldrig hørt at de kunne gå amok på andre hunde eller mennesker, fordi ejeren er en idiot??

Alle de uansvarlige og forkerte hundeejere, er det kun dem der får muskelhunde?? Siden det kun er muskelhunde der kan havne ved en forkert ejer..

ERGO, må det jo være hundens temperament, der er skyld i det!!

"Kender" da et par stykker, der har labrdaor, setter osv, der måske ikke skulle have haft hund. Men deres hunde, har ALDRIG gået amok på andre dyr, eller mennesker..

Bare noget jeg har undret mig over - altså at der findes forkerte ejere til muskelhunde, men ikke til labrador osv.. men det er selvfølgelig nemt at skyde skylden over på dem, og sige at de ikke er kompetente.

Og altså, nu er det jo ikke kun Brian'er der har muskelhunde, men også familier hvor deres muskelhund lige pludselig er gået i flæsket på en anden hund.

èn jeg kender har taget noget kursus med noget adfærd-noget ved hunde.. Hun havde en Amstaff, indtil den lige pludselig gik amok på deres anden hund, og bed deres barn. Hun siger, der ER bare et eller andet ved de muskelhunde, de er ikke skabt til at være i denne verden! De er skabt til at bruge deres mange kræfter, og kæbe. Hun er ellers kompetent nok, har flere første pladser med hundes hund, i agility.

Mvh Moni


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Det er ejeren det er galt med.. NOT!!
  • #1   19. aug 2009 Den vigtigste factor er ejeren. Er man en ansvarlig ejer sørge man for at ens hund er i snor, er velopdraget, velsocialiseret osv osv. Men gener har bestemt også noget at sige, samt hundens baggrund. Altså hvor kommer den fra, hvem er dens forældre. Kommer den fra en hvalpefabrik er sansynligheden for at den er uoprettelig slør i hovdet ret stor.

    Jeg har iøvrtigt mødt måde labradore, goldens og andre såkaldt almindelige hunde som har været skøre i hovdet og meget aggrassive pga. af en ejer der aldrig burde have haft. Så man kan ikke sige at det kun er "muskelhunde" der kan gå amokka.


  • #2   19. aug 2009 slør=skør.

  • #4   19. aug 2009 Jo jo Monika, men tror du ikke at det skal forståes sådan, at det er jo ejeren der har ansvaret for hunden.. Ergo skal hunden ikke rende løs, den skal altid være i snor osv.. Hvis man ikke har sat sig ind i, hvad de her racer af hunde indebærer, så er det jo ejeren det er galt med, hunden er jo hvad den er skabt til.

  • #5   19. aug 2009 Elen@: Dette er HG, 90% af trådene herinde er helt usaglige. smiley

  • #6   19. aug 2009 jeg synes stadig det er er ejerne det er galt med..

    jeg synes man skulle lave en lov om at alle hunde skulle gå til hundetræning!

    og så må de da lave en træning der er specielt for muskel hunde, som jeg ved de har nogen stæder, men ikke ret mange.

    alle hunde er lavet til at bide/jage. det er helt naturligt for dem, men de skal bare vide at de ikke må æde os mennesker, og derfor skal man gå til hundetræning så de bla. bliver socialiceret og lærer hvem der bestemmer.

    v.h Sif


  • #7   19. aug 2009 der er jo ingen hund der tænker "muhaha, nu bider jeg det her barn for at være ond!"

    ingen dyr er onde, bare misforståede.


  • #8   19. aug 2009 Hvorfor går en labrador eller anden "alm" race så amok?
    Her i området er der to hunde der er direkte skudt i hovedet!
    En schæffer og en labrador..

    Men det er vel bare et tilfælde


  • #9   19. aug 2009 Problemet er jo at der er så mange unge mennesker der anskaffer sig en muskelhund................. det kan godt være de ikke vil være ved det, men jeg tror det er fordi de syntes det er lidt "sejt" at have sådan en hund!!! Jeg siger ikke at alle unge mennesker der sig en muskelhund tænker sådan, men flertallet gør....... " hvis man ikke kan skabe respekt på andre måder så får man da respekt når man kommer gående med sådan en hund" Det er det der menes med at det er ejerne den er gal med!!

  • #10   19. aug 2009 gud hvor er den snak ved at være for meget..bare min mening.fordi der lige er en hund der bider eller er arrig..tja så er "alle"hunde faktisk bare bad dogs hvis det stod til mange mennesker.det sgu en syg verden vi lever i.uanset om der er kamp eller muskelhunde til

  • #11   19. aug 2009 Jeg mener iøvrigt også at den er helt gal med hundenes psyke....... enhver muskelhund kan blive tirret så man vækker "kamp" instinktet og den går amok........Endnu farligere bliver det så når man krydser de forskellige muskelhunde racer............................................

  • #12   19. aug 2009 Tag med i betragtning at en labber og andre racer af den type ikke appelerer til den type ejere, der behøver en potensforlænger. En muskel ( kamphund hvis du vil ) er en anden type hund, men uanset hvilken hund du vælger skal du som ejer sætte dig ind i dens temperament osv og handle derefter. Det er jo det som de uheldige ejere IKKE gør og derved sker alt det lort. Bare synd for de seriøse ejere at det er deres hunde de har kastet deres kærlighed på. Men ja, de kan nemmere end en labber opdrages til arrighed - det er jo ikke noget de selv finder på. Det er sgu da ejerne. Netop derfor skal man sætte sig ind i sin race.

  • #13   19. aug 2009 Monika - Godt indlæg. Forstår dig godt

  • #14   19. aug 2009 endnu en der ikk har sat sig ind i hvad en såkaldt muskel/kamphund egentlig er foe en hund(e)

  • #15   19. aug 2009 Der er da mange "almindelige" racer, der går amok på andre hunde.. Og mennesker for den sags skyld..
    Muskel / kamphunde er bare interessante at skrive om nu og så kan de pga. deres styrke lave større skade end så mange andre racer..

    Klart de har "noget" i sig, og det må man ikke fornægte, men så er det altså heller ikke værre...
    Min muskelhund er klart bedre til at omgåes andre hunde end min hyrdehund er.. men HVIS den går amok kan den lave væsentlig større skade end hyrdehunden.. Og det er der den store forskel ligger... Synes jeg


  • #16   19. aug 2009 Hvis alle ejere havde deres hund i snor og deres grund forsvarligt hegnet ind . ville vi have undgået 80 % af alle de angreb der har været . og det gælder alle racer og størelser ..

    skal hunden være løs så gør det et sted som er egnet til det . eller hvor man frit kan se om der nu skulle komme andre , så man kan nå at få sin hund i snor igen ..


  • #17   19. aug 2009 Vil nu stadig sige det er ejerne det er galt med ikke hunden.
    Det er ejerne af hundene der ikke sætter sig nok ind i hvad det er for en tybe hund de har købt.
    Hvis ejerne satte sig ind i racen og tog deres forholdsregler ville vi ikke se de ting vi ser nu.
    Hunden har nogle egenskaber som er fremavler af mennesker, og disse egenskaber er det ejernes ansvar at sørge for ikke kommer til udslag i angreb .


  • #18   19. aug 2009 brug hjernen før du løber hund: PRÆCIS!!!

  • #19   19. aug 2009 Jo, det er netop ejeren, det er galt med. Det kan nemt være at nogle racer står højere i tændingen, MEN det er ejeren, der får det til at kunne lade sig gøre, at disse hunde laver overfald. Og nej, man kan ikke forvente at alle hunde kan lide alle hunde, de er jo levende væsner, vi mennesker kan heller ikke lide alle andre mennesker, og nogen tyer endda til vold, eller slår andre ihjel, det kommer man så i fængsel for. Men jo, det er ejeren, der gør at disse overfald kan lade sig gøre.

  • #22   19. aug 2009 selvf. høre de til i denne verden prøv at lade vær at slå alle over en kamp. og det da ikke længe siden et barn blev skambidt og leget med af en schæfer men sjovt nok det høre man intet om fordi folk har så travlt med muskelhunde..

    falder det ikke snart til ro hvor er det synd for alle de gode muskelhunde der bliver set ned på og deres ejere.


  • #23   19. aug 2009 basset hound - det er da NETOP ejeren af hunden (lige gyldigt racen) der står til ansvar for sin hund.

    Søren - ja der er flere lapper som andre også har nevnt, men min er da også blevet angrebet af andre (løse hunde hvor ejeren ikke havde styr på deres hund selvom den gik uden snor): Beagel, Collie, schæffer, golden og den værste en airedalterrier
    og jo gu er jeg bange for dem, for blev da også selv bidt


  • #24   19. aug 2009 Lige nøjagtig, hvis man har en hund, der er agressiv, SKAL man sørge for, at den simpelthen ikke kan forvolde skade på andre, ellers er man ikke sit ansvar bevidst, og så bør man ikke have hunden.

  • #26   19. aug 2009 Søren: nej, derfor er jeg også for det forslag venstre er kommet med ang avl på blandinger. Jeg synes virkelig at der bør være mere kontrol med avl, især på disse hunde, således at de hunde er absolut skal avles på, SKAL mantaltestes(og det kan man kun på hunde med tavle, da når det er uden tavle, er der jo ingen hold i folk, og det er kun deres egen moral der tæller for, om hunden skal avles på)Så jeg synes at det er fint, at al AVL skal foregå med tavle især på disse racer.

  • #27   19. aug 2009 Monika. Nu er du sku lidt for blå øjet smiley

    Selvfølgelig er der også labradore,retrievere osv der bider andre hunde. Men du høre bare ikke om det i nyhederne, da de ikke har samme "nyhedsværdi".

    Jeg personligt er ved at være træt af typer som dig. Der findes INGEN rase som hedder muskelhund eller kamphund, det er et avis navn.
    Ja det er forfærdeligt når en hund bider et menneske eller et andet dyr. Men det er der altså rigtigt mange forskellige hunderacer som gør. Deriblandt også labradore, små terrier, gravhunde osv osv osv........

    Ved godt at en armstaff bider hårer end en gravhund, men det er stadigvæk "vold". Skal den store stærke mand straffes hårer end den lille splejs, selvom de begge går og slår på andre mennesker......... Nej, vel. Straffen bør være ens for alle også hunde.


  • #28   19. aug 2009 undskyld mig men er det ikke totalt lige gyldigt hvis skyld det er , hunden eller ejerens... det kommer vi sgu IKKE langt med at diskutere.. er træt af at høre på folk der siger at deres hund i hvert fald ikke kan finde på at gøre nogen som helst fortræd og bare er de sødeste i hele verden... jaja det er min hund sgu da også.... men racen har været avlet og brugt til hundekamp, ergo er de stærke og kan forvolde mere skade en mange andre hunde, og folk bliver simpelthen nødt til at indse at de ikke kan stole blindt på deres hund, ligegyldigt hvad det er for en .. jeg ved hvad mine hunde kan forvolde af skader hvis der en dag skulle ske noget uventet så derfor gør jeg ALT hvad jeg kan for at forebygge alle tænkelige ubehagelige situationer... om vi vil ha det eller ej, så har vores kære små muskelhunde forfædre som er blevet brugt til kamp, så et eller andet sted ligger det altså i generne....

  • #29   19. aug 2009 Mener det både er ejererne og hundene der er noget galt med...IKKE alle men nogen hunde, hvor ejeren er kompetent nok, kan altså også klikke.. -men det har jeg også set en hønsehund gøre, altså et så voldsomt angreb på en cairnterrier, som ikke overlevede det, men døde i mine arme smiley Derudover gik min venindes 8 årige american bulldog han pludselig en dag amok på en løs tæve der kom over, tæven var en golden retriever.. Han var i snor, hun kom fredeligt luntende over.. en TÆVe.. han sprang lige i ansigtet på hende, min veninde kunne intet gøre, andet end at slå og sparke på hendes hund og prøve at få ham væk.. de var 3 mennesker om at få ham væk fra tæven, og hele hendes mave og bug var SPRættet op.. hun overlevede heldigvis.. der var ingen overhovedet grund til dette angreb..tæven var sød og underdanig, og spillede ikke op.. Min veninde havde haft haft fra hvalp af, og han var sød og velopdragen og aldrig oplevet noget ondt.. tja lad os bare sige det så pænt så at hun kørte ham til dyrlægen og sagde godnat

  • #31   20. aug 2009 Hmm - meldte Monica sig selv helt ud af sin tråd??

  • #32   20. aug 2009 Jeg mener, at denne dyrlæge har meget ret når han udtaler at ´kombinationen af farlige ejere og farlige gener er en sprængfarlig cocktail´ .
    I det hele taget finder jeg, at artiklen er en af de mest ´troværdige´ der findes--------------------------------->

    http://jp.dk/indland/aar/meninger/article1782937.ece


Kommentér på:
Det er ejeren det er galt med.. NOT!!

Annonce