{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
629 visninger | Oprettet:

En dejlig tur med hundene {{forumTopicSubject}}

Vi har fået en ny (10 år gammel) campingvogn, og den skulle lige afprøves inden ferien. Så vi tog i går til Orø camping for at se hvordan hundene ville synes om at campere.

Det var en ubetinget succes. Alle 4 i hver sin snor ude foran campingvognen hvor folk ustandseligt gik forbi, og de tog det så godt. En gang imellem synes Belvedere at de kom lidt for tæt på, men så gøede han bare af dem. Mange hilste på dem, og lille pigen Cassie synes det var herligt at være med. Bianca gik endda løs, uden at gå nogen steder. Selvom når en af os gik, så blev hun hjemme.

I går eftermiddags var de en tur i vandet, og det var frisk og rent, og især Bianca ville bare ikke op. Alt tyder på at Cassie bliver lige så glad for vand som sin mor.

Natten gik rigtig godt, de sov alle sammen og var ude halv seks og blev morgenluftet, hvorefter de sov videre til klokken syv.

Hvis man vil væk fra hverdagens stress og jag, så kan Orø anbefales. Tag "træk"færgen fra Hammer bakker, der møder man bare op, og skal højst vente et kvarter, for den sejler hele tiden frem og tilbage. Her er skønt og dejligt frisk, og vandet er strålende.

Vi har i hvert fald fået 4 hunde med hjem der snorksover på rad og række.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  En dejlig tur med hundene
Kommentér på:
En dejlig tur med hundene

Annonce