{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
922 visninger | Oprettet:

Hjæælp.. (hvordan gør jeg ham mere social?) {{forumTopicSubject}}

Jeg har jordens bedste hund, han er chihuahua, og er en utrolig glad hund, bare ikke når det kommer til fremmede mennesker, han skal være sammen med dem længe før at han nærmer sig, jeg har prøvet at tvinge ham over ´til dem, men han stritter meget i mod, også mod fremmede hunde.
- Har nogen, nogle tricks, til hvordan jeg gør min hund mere social? (:


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hjæælp.. (hvordan gør jeg ham mere social?)
  • #1   27. nov 2008 ..

  • #2   27. nov 2008 også specielt er det et problem når vi går tur, hvis der er kommer en fremmed..

  • #3   27. nov 2008 Er hunden ikke blevet socialiseret fra den var lille?

    Er den utryg ville jeg udstyre gæster med en god håndfuld godbider, og masser af tålmodighed. Når hunde (af sig selv, ikke under tvang) opsøger gæsten får ha godbider og (rolig) ros.


  • #4   27. nov 2008 Vi har en race, som er reserveret af natur. Det bedste trick er at ignorere ham. Det sender modsatrettede signaler til en hund. Forstået sådan, at vender du siden til og lader være at se på hunden, så ville et menneske opfatte det som en afvisning, mens en hund "læser": Jeg er ikke farligt, jeg vil dig ikke noget ondt, bare snakke lidt med dig.

    Går du til hunden med fronten og ser på, kan hunden opfatte det truende. Den læser: Pas lige på - nu kommer jeg og æder dig! Eller det kan den læse. Gør det ikke nødvendigvis - f.eks. er det ikke sådan, når den kender, den der kommer sådan.

    Håber du forstår!


  • #5   27. nov 2008 Du ødeægger mere end du gavner med tvang :o(

    Du kunne prøve at få folk til at sidde på gulvet med siden til, udstyret med et eller andet vildt lækkert.

    Når hunden søger mod personen så undgå hurtige bevægelser, øjenkontakt og snak som normalt.

    Lad hunden selv tage den kontakt den ønsker på den måde den foretrækker. Gør du ikke det kan du ende med en agresiv hund.



  • #6   27. nov 2008 når der kommer gæster i dit hus kan du bede dem give en god bid til hunden så snart de kommer ind. efterhånden vil han finde ud af at det er godt når der kommer gæster. Med hensyn til når i er ude og gå ved jeg ikke helt. Så skulle du have nogen venner til at mødes med dig når i går tur og give dem nogen kiks som hunden kan få måske. og sørg for at fremmede der prøver at snakke med ham ikke læner sig ind over ham men sætter sig på hug og lader hunden komme a sig selv og han må ikke kigge den i øjnene

  • #7   27. nov 2008 Ville også udstyre gæster med guffer og at alle skal sidde ned på hug og når hunden komme hen giv den nogen guffer.. folk må ikke tage hånden over hvoedt på hunden men ned fra og evt nusse på brystet,du må endelig ikke tvinge hunden til noget den ikke vil..

    Ang. andre hunde ville jeg mødes med nogen ofte par gange om ugen,men kun rolige hunde,evt. i snor og gå en lille tur og så i en hundeskov..

    Har den ikke mødt fremmede hunde som hvalp??
    Har den oplevet noget dårligt ang. mennesker?


  • #8   27. nov 2008 Engi med Famøse Famse Janie. .


  • #9   27. nov 2008 Du må endelig ikke tvinge ham ved f.eks. at fastholde ham i snor eller tage ham op, mens fremmede rører ham. Derimod skal du opfordre dine gæster til at sætte sig ned på hug eller i sofaen med en godbid i hånden og bare vente til han bliver nysgerrig nok. Ellers bare lade som ingenting. Så skal hans nysgerrighed nok få ham til at nærme sig med små skridt, når han opdager at der ikke er noget farligt ved det. Efterhånden bliver han mere selvsikker, hvis man ikke overskrider hans grænse. Hav tålmodighed smiley

    Hvor gammel er han?

    Det samme gælder møde med andre hunde. Prøv at finde ud af om der er nogle meget rolige og venlige hunde i nabolaget, som du kan aftale et møde med, og lad hundene selv bestemme. Hvis han vil trække sig tilbage skal han have lov til det, ellers forstærker man bare hans usikkerhed, da han i så fald bliver tvunget til noget ubehageligt.


  • #10   27. nov 2008 Miemiv L: han er kun 13 uger, og han er da blevet bedre, men er stadig en kylling. jeg spurgte opdrætter, og hun opfordrede faktisk til at jeg skulle tvinge ham, men kan da faktisk godt se det nu, hvor i siger det ..
    Og han elsker godbider, så ham skal jeg nok få gjort selvsikker.. tusind tak for hjælpen -,.


  • #11   27. nov 2008 Og tusind tak for hjælpen alle saammen, kan faktisk godt se det nu, så må folk til at ha' godbider med ..

  • #12   27. nov 2008 Det har ikke været en ret god opdrætter lyder det til. tvang vil jo få ham til at forbinde gæster med noget dårligt. Godt han er glad for godbider held og lykke med det

  • #13   27. nov 2008 Rigtig god træning og mange gange held og lykke til jer begge :o)

  • #14   27. nov 2008 Så er han jo stadig kun en lille utryg baby. Kan slet ikke forstå opdrætteren har sagt han skal tvinges. Derimod skal han lokkes lidt, så han forbinder det med noget positivt. Held og lykke med den lille hvaps :-))

  • #15   27. nov 2008 Du må ikke tvinge den, det vil gøre det værre. Dine gæster skal sidde på hug, kigge væk og evt have en godbid klar. Når han kommer skal de ikke kæle, klappe eller noget i den stil med det samme, giv ham tid til at vænne sig til dem:) Han skal have en godbid for bare at nærme sig.. Hvis de snakker stille og roligt til ham og viser ham at han kan stole på dem, så er jeg sikker på det kommer:)

  • #16   27. nov 2008 Næ, det lyder noget underligt at en opdrætter kan give sådan et råd. Var det en seriøs opdrætter? Prøv de råd vi har givet dig;)

  • #17   27. nov 2008 Det er slet ikke unormalt for en lille Chihuahua, at være usikre. De er sååå signal følsomme. Og så skrøbelige. Og det er NU du virkelig skal arbejde med det, imens den er hvalp. Og stadig nysgerrig. for når den bliver unghund, vil den blive angst for de ting den ikke er blevet præsenteret for. Følg rådene, med godbider, så den forbinder dine gæster med nået positivt.

Kommentér på:
Hjæælp.. (hvordan gør jeg ham mere social?)

Annonce