{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
828 visninger | Oprettet:

dyrelæge skræk {{forumTopicSubject}}

ja lucky var jo ved dyrelægen i fredags og blive syet i øjet, og bedøvet, da dyrelægen kommer ind går jucky helt i selvsving , og knurre og gør , og dyrlægen tør ikke røre ham , så han stiller sig over på den andne side a bordet og alligevel knurre lucky og dyrlægen han hopper op hver gang , så henter han en mundkurv og min søster giver ham den på , og han er stadig helt oppe at køre, så ber dyrlægen os om at holde rigtig godt ved ham ja næsten lægge os oven i ham så kan ikke kan bide dyrlægen , men han har jo mundkurv på , nå men så siger jeg så fordi han ikke er helt tilfreds med lucky, jamen der vel også andre hunde der regere på dyrlæger , ja men ikke så meget som lucky , nå øv øv , da vi så skal ha en ny tid siger han , ja så det jo ole der går lov st overtage problemerne , hmm ! ... men det er ikke engang noget med at dyrlægen sætter sig og prøver at komme i kontakt med lucky ikke engang kaster en godbid for så (tør) lucky nemlig lidt op ,, hvis først han har lidt tillid , men det ville han ikke.. så nu står vi jo med et kænpe problem når lucky skal til dyrelæge ! øv øv .. det var forresten også den dyrlæge der ville ha ham aflivet.. er der nogle der har nogle forslag til hvad der kan hjælpe lucky lidt ? , vi kommer der også nogle gange for at veje og få guffer men det ser tilsyneladene ikke ud til at hjælpe .


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  dyrelæge skræk
  • #1   11. aug 2008 Hvis dyrlægen ikke forstår Jeres behov, Luckys behov og prøver at få en kontakt til ham, så ville jeg nok skifte dyrlæge.

    Han arbejder jo reelt for dig og dit dyr, så skal han også gøre sit bedste, efter min mening.

    Jeg ville i kke bruge en dyrlæge, hvis han/hun, uden grund, ville have min hund aflivet.

    Hvorfor synes han Lucky skal aflives egentlig?


  • #2   11. aug 2008 Find en anden dyrlæge??

  • #3   11. aug 2008 lucky har meget svært ved fremmede mennesker og der skal hilses på en bestemt måde ovs, og da vi bruger rigtig mange penge på kursuser til os mig og min kæreste så vi kna komme til at lære hundesprog , og penge på adfærdsteapoutden , og det ikke billigt :)... jo altså jeg har også tænkt lidt på at flytte til åbybro for der er kvinlig og dem er han ikke så bange for som mænd , men jeg syns virkelig de er gode , men bare ikke lige ham vi har haft de sidste par gange , og kan man godt bare sådan skrifte ?

  • #4   11. aug 2008 det tror jeg måske også han har , men nogle a de andre der oppe er dygtige og vil lige se om ham ole er lige så bange , yderst farlig står der i lucky s papire fra dyrlægen .

  • #5   11. aug 2008 Jamen, hvios du ikke er glad for ham, som I har haft de sidste gange, kan du så ikke bare bede om at komme til en anden??
    Der er mange dyrlæger, der hvor jeg går med mine, men jeg beder om at komme til en bestemt, med mindre det er akut. Så må jeg tage, hvem der har tid:-))


  • #6   11. aug 2008 jo men han havde ferie og det har været akut de sidste gange han harværet a sted.

  • #7   11. aug 2008 Jeg havde skiftet dyrlæge.. Ja du kan godt skifte. Jeg har mere end en dyrlæge dajeg synes den ene er dygtig til en ting og den anden er dygtig til andre ting.

  • #8   11. aug 2008 Jeg har heldigvis et dyrehospital, hvor hver enkelt dyrlæge er specialiseret indenfor et bestemt område:-)). Så her er hjælpen stort set altid nær:-))

  • #9   11. aug 2008 men skal papire og sådan så ikke flyttes

  • #10   11. aug 2008 Ozzy var skrækslagen for dyrlæger.. Han brølede som en løve..

    Men han var lært op til at man stod altså stille og sådan var det bare..

    Han havde mundkurv på,som han frivilligt stak snuden i..

    Min dyrlæge er meget rolig og det udstålede hun,trods hans uvilje.. Han fik altid godbidder før og efter,trods hans skepsis..

    Mundkurven er en sikkerhed for dyrlægen,samt de kan ikke undersøge en hund,der ter sig..

    Hvis man er utilfreds,står det frit for at man skifter og ens journal blir sendt til den nye smiley



  • #11   11. aug 2008 jeg har ikke flyttet nogen papirer, men det skal de jo egentlig nok.

  • #12   11. aug 2008 Samt forklar hvordan din hund har det med mænd og hvordan han skal håndteres,når du bestiller tid,så de kan føre det ind i journalen..

    Når dyrlægen slår ham op,den dag du kommer,kan de læse det og forholde sig til det,inden i kommer ind smiley


  • #13   11. aug 2008 jeg vil også sige at du skal skifte dyrlæge hurtigst muligt. Det lyder mystisk at han skulle være den eneste hund der var så skeptisk ved dyrlægen.

    Min egen schæferblanding er panisk bange for at komme til dyrlægen. Hans fantastiske dyrlæge har gjort rigtig meget for at dæmpe hans angst - dog uden de helt store resultater.
    Vi har nu en fast aftale om at han får noget at sove på med det samme han kommer og at det altid er en fast dyrlæge der giver ham det. Hun kan nemlig godt komme til ham uden at han behøver have mundkurv på.
    Du må finde en dyrlæge der har tiden og roen til at dæmpe din hund lidt og måske slå et smut forbi dyrlægen engang imellem. Giv et par godbidder og hvis der er et bord fri, så lån det til at træne i et par minutter og gå så igen. Så det bliver det naturligste i hele verden at gå til dyrlægen.

    En god klinik synes kun at det er rart at man kommer på besøg.

    Denne træning har gjort at mine to yngste hunde eeelsker at komme til dyrlægen...


Kommentér på:
dyrelæge skræk

Annonce