{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.058 visninger | Oprettet:

Fransk Bulldog total ivrig !?!? {{forumTopicSubject}}

Hej !
Jeg har Max på 4 år ca som jeg hentede i November måned radmaver og med hårdmave , men nok om det ..
Jeg tror at han ikke er blevet aktiveret og mødt andre hunde end den ene han boede sammen med , for hver gang vi er ude og gå går han amok når han ser en anden hund !
Han hyler og skriger nærmest og vil han til den , og han snorker så både hunden og ejeren bliver bange og tror at han knurrer !
Han tror så at han kan parre ALLE hunde han møde uanset højde og køn smiley
Vi har også prøvet at få en hvalp hjem på besøg hvor han gik hen og blev aggresiv til sidst og bed ham.
Hvad kan jeg gøre ved dette ?? For jeg kan slet ikke sætte ham sammen med en anden hund uden der nærmest går panik i ham! Er det en voksen vil han bare parre og han bliver kørt så meget op at han kaster op , op til flere gange !
Håber i kan give mig et råd til at få det til at fungere med andre hunde og Max ..
Skal lige siges at han også kaster op og får tynd mave når vi går tur , og jeg holder ham med dyrllæge tjek hver gang noget ellers er galt .. smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Fransk Bulldog total ivrig !?!?
  • #1   15. maj 2008 Problemet er bare at man næsten kan råbe og skrige ad ham uden han reagere overhovedet !
    Han lukker helt af fra omverdenen når han når det stadie smiley


  • #2   15. maj 2008 Han mangler socialisering lyder det til......han ved ikke hvordan han skal reagere sammen med andre hunde.....vi fik engang en 7 år gammel fransk buller. Han var overhoved ikke vant til andre hunde og han var en kæmpe mundfuld......han drev emma til vanvid for han fattede intet.......humpede og humpede konstant til trods for, at vi stoppede ham hver gang, men så snart han så hende så humpede han hende......og hun sagde fra i en grad der ikke var til, at misforstå.....det var meget tæt på han fik et ordentlig hak i tuden men hendes afvisninger prellede af på ham......aldrig i mine dage har jeg set en hund der overskred en anden hunds grænser så meget.......det var sku egentlig rigtig synd for ham.

  • #3   15. maj 2008 Han lærer det ikke ved voldsomhed og bliver bestemt heller ikke mere rolig af det.

    Du skal træne på passende afstand, med en intensitet hvor du godt kan få kontakt til ham og rose for at være rolig. Hvis du ikke kan træne ordentligt i en given situation, så undgå den og gå væk. Find nogle hunde at træne sammen med. (Du kan finde længere uddybelser på nettet eller i andre tråde om samme emne.)

    Overvej kastration, det er ikke til at sige om det hjælper ud fra en lille forumdiskussion, men snak evt. med en god dyrlæge/adfærdskyndig om det, hvis du er i tvivl. Jeg vil tro, det kan lægge en dæmper og lette træningen, men måske har det ingen effekt. Men værd at overveje - det vil formentligt hjælpe og i værste tilfælde ikke gøre nogen forskel. Under alle omstændigheder, vil han virke mindre provokerende på andre hanhunde, fordi han ikke længere "lugter truende", så det er da et plus.


  • #4   15. maj 2008 massere af godbidder.....!! selvom det kan være svært, er det meget vigtigt at når i ser en hund du straks får kontakt til max og roser ham med godbidder... Hvert et lille tegn på kontakt til ejer skal roses og så er det bare at blive ved med at træne...

    Hvordan opfører han sig sammen med tæver?
    og er der forskel på opførsel når han er i snor og uden mht til at møde andre hunde?


  • #5   15. maj 2008 Ja det har du helt ret i .
    Vil nemlig gerne have en hund mere hvilket han jo ikke skal bestemme.


  • #6   15. maj 2008 Det er ligemeget om det er tæver eller hanhunde og om han er i snor eller ej.
    Men han ser mig dårligt når dette sker , så kan ikke engang give ham en god bid eller andet for der er kun fokus på at han skal fokuser på de andre hunde smiley
    Har prøvet hvor han blev ved i ca en halv time hvor jeg efter det måtte sætte ham i bilen til vi kørte for han kunne ikke få vejret og kastede op ca 5 gange! Dette var med en han labrador på ca 9 år ..
    Jeg vil prøve jeres råd og se hvad der sker , ellers tager jeg kontakt til en med mere tække på det end jeg .


  • #7   15. maj 2008 Charlotte: jeg har talt med en adfærdsbehandler ang. det samme. Lige så snart han er oppe i det røde felt så er der ikke rigtig så meget at gøre, så som der en anden der skriver så skal du prøve at gå væk før han puster sig op. Og så træne det op med godbidder. Du kalder det panik, det tror jeg ikke det er, det nok bare dominans, han bliver tosset.

    Kiki: du glemmer at fortælle at Bertram var blevet bidt kort tid forinden, måske du skal ha' styr på din historie før du fortæller den?


  • #8   15. maj 2008 aldrig skælde ud... træning trænig træning... sæt dig ned og tæl beroligende til din hund, hvis der kommer en anden hund på den anden side... eller vend om.... og husk at rose den hele tiden...
    franske har mange lyde og jeg har da også selv oplevet folk tror han knurre, men ik min...
    brug en masse alene tid med ham, så i rigtig får opbygget et troskab.. håber det er lidt hjælp.. pøj pøj


  • #9   15. maj 2008 Vil sige at i skal træne en masse kontakt.
    Start på så lang afstand at han ik reagerer, og ryk langsomt tættere på. (lettest hvis man har en at træne med:o)

    Jannie- Hun skal bare passe på ubevidst at rose hunden for forkert opførsel.


Kommentér på:
Fransk Bulldog total ivrig !?!?

Annonce