{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.340 visninger | Oprettet:

Hvalp der halter - SVAR fra dyrlægen {{forumTopicSubject}}

Til de der var interesseret i svaret fra i går smiley
Desværre ikke det mest opløftende svar...

Han sagde at hendes korsbånd er helt eller delvis revet over. De kan ikk se det præcist på røntgenbilledet desværre. Så det er noget møg.. det havde han aldrig set på så ung en hund. Så hun har virkelig trådt forkert...
hun er for ung at operere på, og derfor kan vi nu kun afvernte.. der er chance for at det vokser sammen selv, og at hun får et ganske fornuftigt knæ resten af livet.. da hun jo vokser meget i øjeblikket.. men det kan også gå den anden vej, så en operation blir nødvendig senere, osv... ØV

Hvor uheldig kan man være... lille puds..


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hvalp der halter - SVAR fra dyrlægen
  • #1   22. jan 2008 Åhh nej dog.

    Stakkel bette pus smiley

    Rigtig god bedring til hende...


  • #2   22. jan 2008 Det er sgu dejligt at høre om andre hunde som har klaret den uden operation. Vi håber jo meget på at det faktum at hun vokser meget stærkt, vil gøre at korsbåndet selv finder veje at hele på... vi kan kun krydse fingre smiley

  • #3   22. jan 2008 Det er jeg ked af at høre. Håber det viser sig, at det kan hele af sig selv.
    Et godt råd: Jeg ville give hende Hokamix. Men ring til forhandleren, der er kommet så mange nye produkter indenfor Hokamix.
    Jeg havde for mange år siden en Rottweiler hvalp, der sprang korsbåndet. Selv efter operation trak hun stadig på benet - dyrlægerne sagde, at det ville hun nok altid gøre. Jeg læste en stor artikel i JP om Hokamix og tænkte, der kunne ikke ske noget ved at prøve.
    Efter en mrd på Hokamix var det eneste der vidnede om hendes operation arret.
    Held og lykke med den bette.


  • #4   22. jan 2008 Øv hvor uheldigt.. Har de ikke taget ledvædske ud af knæet ?

    Samt jeg håber den lille vaps får smertestillende,da det gør meget ondt på dem..


  • #5   22. jan 2008 (link fjernet)

    Anette.........Tillader mig lige at smide et link ind om Hokamix :o)

    Sren.........Det er en skidt situation I står i, og jeg ønsker det bedste for jer og jeres lille hvalp.


  • #6   22. jan 2008 Anette.. idag operer man ikke på samme måde og man sætter ind med genoptræning meget hurtigt,hvis dyrlægen vel og mærke ved noget om dette smiley

    Så med den alm operation blir nogen og 80 % helt haltefri,samt med den nyeste teknik til de store tunge racer er man oppe i en haltefri der hedder ca 93 %..


  • #7   22. jan 2008 Jowina har fået samme skade.
    Det hele startede for ½ år siden. pludselig en dag lå hun og rystede på gulvet, hun kom dog hurtig på benene igen. Der var ingen tvivl fra dyrlægens side. samme besked som du har fået. ro og smertestillende.
    Indimellem halter hun stadig og så får hun noget smertestillende. Dyrlægen siger vi nok skal regne med at det er noget tilbagevendene. Der er intet at se på røntgenbillederne, heldigvis.
    Vi vil prøve at gå til waterwalk med hende for at træne musklerne op uden af belaste knæen.
    vi har også overvejet Hokamix (der er et emne med det fra i går, men ved ikke mere hvor meget man må linke)

    god bedring med det lille pus


  • #8   22. jan 2008 Super Famøse Famse Janie ( sikke et navn :o)

    Jeg er vild med Hokamix.
    Indenfor min race ske det af og til, vi får hvalpe med ( som vi kalder " spasserben " ) de kan ikke rigtig komme op på bagbenene, benene stritter ud til siden, nærmest som luffer.
    De kommer under alle omstændigheder op på benene ( og der er ikke noget galt ) men Hokamix Gelenk gør at det sker hurtigere.


  • #9   22. jan 2008 Stine.
    Det med min Rotte lægger ca 25 år tilbage. Jeg var ved 3 dyrlæger og trods røngten var der ingen, der anede hvad der var galt. Vokseværk sagde de :o)
    3 mrd efter hun kom til skade fandt vi så dyrlæge nr 4, som sagde det var korsbåndet.
    Det lyder godt, at der er fundet nye og bedre metoder. Det var godt nok noget af en omgang med min hund - hun var skåret op fra hoften ned til poten.


  • #10   22. jan 2008 Anette...........Bruger det også selv til mine hunde :o))

  • #11   22. jan 2008 Tak for alle de fine ord... det er sgu rart. For ærligt talt er jeg sgu ret ked af det.. på Mila´s vegne!
    men jeg fokuserer på at lægerne ikke siger korsbåndet er revet over.. det kan være delvist revet over. Hvilket betyder der er chancer for at det kan hele af sig selv. Jeg tor naivt på at hun ikke får mén af det resten af livet..


  • #12   22. jan 2008 Sren.. krydser fingre for at det heler.. Rigtig god bedring med hende smiley

  • #13   22. jan 2008 Jeg takker mange gange smiley Synes egentlig helelr ikke hun virker som om hun har vilde smerter. Hun får noget smertestillende, men om morgenen hvor det ikke længere virker går hun bare rundt. Det skete ogsåuden vi opdagede det, hun pev ikke på nogen måde. Hun haltede bare pludselig.. underligt. Hendes humør fejler intet.. hun er fræk og legesyg, og okay mobil. Håber det er et godt tegn...

  • #14   22. jan 2008 Sren.. hunde er hårde,når det kommer til smerter.. har selv været det forløb igennem som du er nu.. dog med en ældre og noget tungere hund..

    Pas godt på hende og det er så vigtig at du holder hende i ro,hvis det er skadet.. Der skal så lidt til før de springer,når først de er dårlige


  • #15   22. jan 2008 Åh nej dog, det er jeg ked af at høre! Det er da også uheldigt!

    Trøstekrammer herfra! Håber hun kommer godt over det!


  • #16   22. jan 2008 prøv at læs dette og vær opmærksom på at ikke alle dyrlæger er lige dygtig indenfor alle områder - det kan ALTID betale sig at kontakte en ekstra dyrlæge, som er specialist på netop dette område, og få en second opinion (staves?) Det kan jo være sket meget nyt på område, som netop din dyrlæge ikke lige har fået fat i. Med denne type skade er det også vigtig at det rigtige bliver gjort så hurtig som muligt

    (link fjernet)




Kommentér på:
Hvalp der halter - SVAR fra dyrlægen

Annonce