{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
611 visninger | Oprettet:

Vil ikke gå tur. {{forumTopicSubject}}

Hej, vi har en hvalp på 12 uger, som der simpelthen nægter at gå tur udenfor (mest i snor), vi har båret ham nogle få gange i ren desperation. Vi har prøvet at lokke med godbidder og kaldt dens navn i de højeste toner og sunget og danset for at virke interessante, men virker kun de første 20m. Oskar virker hverken nervøs eller bange, men mere at den simpelthen bare er stædig. Vi har læst at mange har haft succes med at trække hvalpen og efter få dage går hvalpen pænt. Nogen gode råd?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Vil ikke gå tur.
  • #1   11. nov 2007 Nej man skal bestemt ikke trække hvalpen :o(
    Din hvalp er jo så lille endnu, så bare lad være med at gå så meget tur med den. Prøv bare at tag den med ud og leg lidt med den uden for på et græs areal eller sådan noget. Hvis den så vil gå, så skal den nok gå :o)


  • #2   11. nov 2007 Der var nogen der havde det samme problem i et hundeprogram jeg så... Der var det en engelsk bulldog, men problemet var det samme...Det viste sig at en af hovedåårsagerne var, at den snor gjorde ondt på den... Har I prøvet med en sele til den?

  • #3   11. nov 2007 Ja, vi har både sele og halsbånd og der er intet der fungerer.

  • #4   11. nov 2007 uha, med indy var der godt nok problemer, det tog os en måned at få ham til at gå.:) han satte sig ned og hylede løs hehe. vi havde ikke snor i ham. og hvis vi havde havde vi en på 10 m, så vi kunne gå og så måtte han følge med hvis han ville. Men lige pludselig en dag, så turde han godt smiley men de første 4 uger gik vi 10m pr gang, hehe. Men det skal skam nok komme smiley skide irriterende, men det skal nok komme smiley

  • #6   11. nov 2007 Der er bare det problem at vi går til lydighedstræning, hvor der er også er mange andre hvalpe på Oskars alder som løber afsted til øvelserne, men vores sætter sig bare ned og vil ikke gå nogle steder.

  • #7   11. nov 2007 Louis hader og gå tur, han holder sig heller 40 timer end og komme ud og gå... Han vil helst ligge i sofaen og slappe hele dagen, men han kan glemme det... Hehe smiley

  • #8   11. nov 2007 Er det ikke hvalpetræning I går til?
    Der gør det jo ikke så meget at hunden ikke rigtig vil noget :o)
    Det er jo kun en hvalp og bare den har det sjovt med træningen og alt det der jo.
    Det skal nok komme når den bliver lidt ældre.


  • #9   11. nov 2007 Jo, vi fik det råd at lokke Oskar med godbidder og virke meget interessante, men det har bare resulteret i at han nu kun gider gå få meter hvis han så får en godbid, men det virker kun det første stykke tid.

  • #10   11. nov 2007 Jo det er hvalpetræning, men når de andre hunde går 5 forskellige øvelser igennem, er vores mål mest at den bare skal gå lidt. Vil bare sikre os at vi ikke laver fejl fra starten af.

  • #11   11. nov 2007 Jeg er sikker på det nok skal komme når den bliver lidt ældre :o)

  • #12   11. nov 2007 Ro På :O))))

    Vi fik kenzo som 9 uger og de første 3 uger skulle han ingen steder end i haven. Det er fordi den ikke er klar til at efterlade sine spor så andre får færden af den... en ganske naturlig reaktion fra de små søde nyankommende vapser og samtidig er det en smule utryghed om det ukendte udenfor matrikel nr. :O))))
    det kommer og så kan de ikke gå nok ha ha ha ha


  • #13   11. nov 2007 Hvalpen protestere over snoren. Så lad den gå med snor indfor. Og aldrig tolken en hvalp som stædig, som bare skal trækkes. Den skal bare lære snoren at kende, og så skal den lære at have tillid til jer, så den gerne vil følges med jer ud og opleve verden.

  • #14   11. nov 2007 Hvis jeg ikke har mine to andre hunde med, så går vores vapser kun ned af trappen, tre meter hen af stien og tisser i blomsterne.. Næhh.. Hun skal ingen steder uden de andre..

    Koldt vand i blodet smiley Verden er farlig.. Vufferen skal nok komme efter det smiley


  • #15   11. nov 2007 Til Nyma (nu med cac og cacib) Hvordan havde du så tænkt dig at hvalpen skulle socialiseres ?

Kommentér på:
Vil ikke gå tur.

Annonce