{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
821 visninger | Oprettet:

ang. træning? {{forumTopicSubject}}

Jeg så i vores lokal avis at der skulle starte hundetræning for alle hunde,agility/lydighed for familie hold.Jeg ringede og fik at vide at alle var velkommen. Jeg tog fie og min niece med der ud. Vi nåede ikke engang at blive skrevet op. For jeg blev simpelthen så gal. Det var en flok hysteriske ejere af schæfere der ikke kunne styre deres hunde der mødte os. De føste var flinke nok men de var jo bedre vidende og fortalte os at fie var tyk og fed, vi har dog lige været til dyrelægen som fortalte os at hun så fin ud og specielt ikke var tyk. nogen folk dernede begyndte at råbe af min niece og troede de skulle begynde at opdrage på os. Det skal dog lige siges at min mor tidligere har været medlem af kreds 47 (min mor har haft schæfere i mange år 4 stk. ialt) og der var holdningen en helt anden.
Så er det bare kreds 4 (schæferhude klubben) der er snobbede og bedre vidende eller er det bare generalt at man ikke kan tage sin franske bulldog og andre hunde med til sådan noget hvad er jeres oplevelser?
Nogen der ved et godt sted at træne hund (sjælland).


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  ang. træning?
  • #1   18. aug 2007 Vi skal starte til træning på tirsdag i Svendborg, men var til Teorimøde i torsdags og havde en rigtig god oplevelse med det. vi er 10 på holdet med mange forskellige hunde

    Amrikansk Bulldog
    GD
    jack russel terrie
    og et par lab blandinger der i blandt min egen


  • #2   18. aug 2007 Hmm syntes nu ellers de er meget flinke i kreds 4, men da en uheldig oplevelse.

  • #3   18. aug 2007 Lyder som en mindre rar oplevelse.

    Jeg kan kun tale om kreds 43 og 62.

    Begge steder er det skønne mennesker der altid står klar med en hjælpende hånd.

    Jeg har følt mig så velkommen og godt behandlet begge steder, og er super glad for min klub (kreds 43). Tager gerne derud selv uden hund bare for at sludrer med gut og gutinderne :o)


  • #4   18. aug 2007 De virkede også meget flike og snakkede da også med nogen men nå generalt holdningen er at man ikke er velkommen så er det jo ikke et rart sted at træne sin hund og træing skal vel være et rart sted at komme for både hund og ejer.

  • #5   18. aug 2007 <b>Vi nåede ikke engang at blive skrevet op. For jeg blev simpelthen så gal. Det var en flok hysteriske ejere af schæfere der ikke kunne styre deres hunde der mødte os.</b>

    Hvorfor tror du så at de møder til træning, det er da for at få styr på deres hunde...

    Det er da en mærkelig holdning og indstilling at ha, at man siger fra inden man er indskrevet, fordi der er nogen som ikke kan styrre deres hunde...

    Alle er kommet for at lærer noget, om de kan styrre hunden eller ej.


  • #6   18. aug 2007 Sådan nogen idioter !!

    Hvad ligner det at råbe af et barn ?!?!
    Nu ved jeg ikke om de føler sig bedre end andre, men det lyder da sådan.....

    Synes nu stadig at du skal blive skrevet op og træne din hund smiley .... Den er jo ligeglad med uvorne schæfere og deres 'snobbede' ejere....


  • #7   18. aug 2007 Nu er jeg schæfermenneske, og det er IKKE for at gå i forsvar.........men jeg hører kun sagen fra en side, så den er svær.

    Jeg ved ikke hvad der fik folk til at råbe, men jeg kan sagtens forestille mig situationer hvor der kan være grund til det.

    Når alt kommer til alt er det et træningssted, og ikke et sted vi skal holde øje med eller passe på børn der drøner rundt.



  • #8   18. aug 2007 når man praler af at ens hund har gået til træning i 4 årbør man da i det mindste have lidt styr på den, der var flere andre der forlod stedet uden at blive skrevet op, alle med andet end Schæfere.....nå ja en mand med en Schæfer følte heller ikke at han var velkommen.Min mor har som sag haft Schæfere 4 stk. Ingen af dem har opført sig sådan og ikke engang min farmors tyra der absolut ikke blev trænet, var så uopdragen.

  • #9   18. aug 2007 og kom så lige til at tænke har jeg så haft min gang i 4-5 år hos den flok idioter ;oP

    Hmmm ja nu er der jo nok en forskel på hvordan vi anskuer tingene, men det jo et sted vor man kommer for at træner og vi træner jo på forskellige planer og syntes på sin vis at det er "flot" at hænge en klub ud på et krot besøg hvor man måske lige for et par "råd" og kan man ikke tåle at blive opdraget skal man nok vælge at træne for sig selv.

    Så ja vi schæferfolk er nok snoppede idioter :o)


  • #10   18. aug 2007 Med hensyn til schæferbanden's holdning og i det hele taget børn på trænings sted kan jeg ikke se hvad det store problem er. For da vi havde schæfere var vi da mange børn med vores forældre på trænings pladsen. Og jo kan godt forstå det ikke er nemt med børn der fare rundt sådan et sted men nu stod min niece ved siden af mig og holdte mig i hånden. Og i det hele taget hvis en hund ikke kan lystre fordi der løber børn rundt så er det vel bare tegn på mangel på opdragelse og det ved jeg da min mor selv har været træner i kreds 47. Og undskyld jeg siger det men nå hunde har gået til træning 4 år burde de altså også være opdraget og lystre deres ejer.


  • #11   18. aug 2007 julie B

    Der er meget stor forskel på schæferhunde typer - og der er sket en del forandringer siden din mor har haft sine schæfer...

    Alle er kommet for at lære og træne, så jeg vil tage det med et gram salt.


  • #12   18. aug 2007 Altså nu er det sådan at vi skulle gå på familiehold , det egentlig min nieces hund, og familiehold er vel for familien..Min mor gik til trænig i kreds 47 Suså og der var vi næsten altid med,vi var 4 børn. De andre på træningspladsen var glade for os , så kunne hundene lære at børn ikke er "farlige".Og endelig har min niece lært at opføre sig ordenligt også omkring hunde og træning.

  • #13   18. aug 2007 julie B

    Det er da fint at man tager børn med, på træningspladsen, så kan de osse lærer lidt..

    Hos os som træner i PH - bruger vi børne som figuranter på feks. rundering.. det synes børnene er sjov..


  • #14   18. aug 2007 Til snar med hvalpe i huse.
    Nu vil jeg blande mig . Jeg er Julies mor. Hvad er der galt...Kan man ikke tåle at der bliver taget at på kreds 4s ( læs medlemmernes )opførsel? Jeg havde sagt til min datter at kreds 4 måske ikke var det rigtige sted at gå når man ikke har en schæfer, jeg husker stadig den hån fra visse kredse , da kreds 47 suså oprettede et hold for ALLE hunde, og ja jeg er absolut SCHÆFERMENNESKE.....men jeg er ikke stolt af den holdning visse chæferfolk har til andre racer.
    Og et godt råd????hvor er det gode råd i at skrige af en (barn eller voksen) der siger gå væk med dig når en hund er ved at besørge på ens sko???Selv om jeg har træne schæfere i mange år (siden 1982)må du kunne lære mig meget hvis du mener de er et godt råd....
    Jeg kan god selv træne Fie men mener bare at hun har godt af at ræne sammen med andre hunde.FIE KAN NAMLIG GODT BEGÅ SIG SAMMEN MED STORE SOM SMÅ HUNDE OG ANDRE MENNESKER.....
    Liselotte


  • #15   18. aug 2007 Det var også det vi mente var det bedste for min niece også så hun fandt ud af hvad det hele går ud på. Hun syntes da også det var sjovt at skulle med det er ikke sjovt for et barn nå hun hele tiden bliver rettet. vi er der jo somsagt for at lære noget og det er absolut ikke måde at lære et barn noget på nå man står en stor voksen mand og råber ad hende. Og har da aldrig nogensinde hørt om at det er mennesket skal adlyde hunden men sådan var det altså med nogen dernede og nå man så går i byen bag efter og møder folk med andre hunde som fortæller de heller ikke følte sig velkommende så er det jo nok ikke bare os.. og slet ikke nå nogen siger de er blevet mobbet ud af den kreds.

  • #16   18. aug 2007 Nå da da .....nu skal der råbes :o/

    Folk der sidder her kan IKKE se hvad og hvorfor.
    Vi læser de ord der bliver skrevet og kommenterer ud fra det.

    Uanset hvad, så kan jeg ikke se problemet er så stort. Man finder vel et andet sted hvor man har det godt?


  • #17   18. aug 2007 Søde Liselotte *SS* nu bryder jeg mig generalt ikke om at man bare sådan lige hænger folk klubber ud, jeg hører ikke til i kreds 4 vil jeg så lige understrege, jeg fatter bare ikke at man skal svine en klub til på et enkelt besøg og klade folk for snobber på et enkelt besøg og da ærgeligt at jeg ikke kørte der ud i dag og fint at ulie ikke skulle igennem en kedelig oplevelse.
    Og nu er der så også åbent for alle racer i den kreds hvor jeg træner så tror nu ikke kreds 47 er så enestående i det tilfælde.

    Men syntes bare man skal tænke sig lidt om inden man hænger nogle ud......

    Og derfor jeg skriver som jeg gør.


  • #18   18. aug 2007 Ej come on, bliver mobbet ud øhhhh hvor mange gange har i lige været der og hvor længe.

    Sorry men kan man ikke li lugten så finder man da et andet sted altså.


  • #19   18. aug 2007 Det kan da godt være du ikke syntes det er pænt at hænge klubber som sådan men hvordan kan det så være at nogen fortæller de lige frem er blevet mobbet ud derude hvis ikke det er sandt? det er da for mig en gåde hvorfor folk skulle fraråde os at gå i kreds 4 hvis i er ligeså imøde kommende som alle andre klubber. For ved selv fra andre folk med hunde som går til træning i ballerup,kbh. og omegen at der er ikke nogen der bliver mobbet ud og alle føler sig velkommende.

  • #20   18. aug 2007 Nu har jeg forsøg at skrive til Schæferbanden B direkte for at få en ordenlig debat igang....Det kan ikke lade sig gøre.....Underlig syntes jeg....men så må jeg jo stille spørgsmålet her...Du er så aktiv at du har træne i 4 år....Acceptere du så at din/dine hunde fare ud efter en hund og to menesker der gå stille og roligt forbi???det var jo en af de ting der hændte Hvis du gør har jeg et råd til dig..Nej glem det, det er vist lige meget.....Og ja træningen har måske ændret sig , men ved du hvornår jeg gik til trænig eller hvornår jeg stoppede eller om jeg fortsat gør????
    Måske bliver du overrasket en dag?????
    De veligse hilsner Liselotte


  • #21   18. aug 2007 Nå skal ikke side og forsvare en kreds jeg slev ikke høre til, men kan da fortælle at det familiehold vi har hos os er for folk der ønsker at træne deres familiehunde alm. lydighed og ikke et hold hvor det er meningen hele familien skal være med, ikke sagt at børn ikke er velkommende, men det er træning for familiehunde= folk der ikke gider prøver mm.

    Jeg har nu selv haft mine unger med på pladser rundt i landet og børn skal der være plads til det er vi da enige om.

    Og igen tris oplevelse, men igen ville jeg da blive trist hvis det var min kreds der blev hængt ud på den måde uden at kunne komme til genmægle og måske en ide at fortælle formanden i kredsen om oplevelsen, så de måske kunne tage det op i klubben..........


  • #22   18. aug 2007 Syntes bestem ikke der skal råbes eller bruges negativitet men der var jo andre end os der forlod stedet pga. de syntes der var en meget negativ stemning. Så måske er det ikke kun os der føler det sådan og nå man så høre fra folk de har skriftet pga. mobberri så skal man måske også lige tænke sig om 2 gange.

  • #23   18. aug 2007 Min datter fortalte også bare om en kedelig oplevelse og håbede at nogen kunne foreslå et andet sted...Det var ikke for at hænge nogen bestem ud, ville høre om andre havde samme eller andre erfariger...Og S.B du skrev at du var kommet der i 4 år.Vi og andre antog at det det samme sed d kom, vi ved godtat klubber og kredse er forskellige,jeg kender ret mange både bedre og værre.
    Og råbe op tjaaaaa hvad kan jeg sige...Hunde børn politik or religion kan man da altid råbe høj om..
    Men da jeg kn kender schæferkredsene håber jeg att nogen kan foreslå et andet træningsted hvor børnb der har hund også er velkommen , vi troede bare ,også efter en tlf.samtale med en sød dame i kreds 4 at familieholdet var lige det vi kunne bruge. Jeg kan træne en schæfer men en Fransk ...måske kan jeg bilde den lille tøs ind at hun er en stor schæfer????
    Liselotte


  • #24   18. aug 2007 Liselotte:
    Se nu tror jeg måske du har galt fat i noget, jeg skriver jeg har haft min gang i kreds 4 i 4-5 år er jo ikke det samme som at sige man har trænet i 4 år ???

    Og hvad skal vi blive overrasket over ;oP

    Og så gider jeg desuden heller ikke tage den i BC, hvorfor skulle vi det,.

    og ja der er da nok mange der ikke bryder sig om den ene eller den anden kreds i schæferhundeklubben.

    sådan vil det jo altid være og ham du skriver om i BC hvis det er ham jeg tror det er ja så kender jeg nu godt den historie ;o)


  • #25   18. aug 2007 men som du skriver kan du træne en schæfer men ikke en fransk hvorfor så vælge schæferklubben ??

    DCH en mulighed måske.


  • #26   18. aug 2007 Ok.. og hvad er historien så??? For hvis du kender den sande historie så vil jeg da gerne vide det da det jo er meget rart at vide om det bare er folk der lyver om kreds 4. Kan sagtens træne en fransk men det kræver jo en bane og nå man ikke er velkommen på banen så er det jo en opgave der er umuylig at udføre..

  • #27   18. aug 2007 Vi ville tilmeldes netop fordi vi som sagt ringede efter der var annoce i lokalavisen og damen sagde at det var for alle slags hunde og en Fransk er vel en alle slags når det ikke er en schæfer i øvrigt stod der slet ikke noget om at det var schæferhundeklubben der havde den træning. og to klubber kan jo godt bruge den samme træningsplads???

  • #28   18. aug 2007 Næven en kulb der aldrig er sagt noget dårligt om *SS*

    Jeg slutter her syntes det kommer lidt lang ud.


  • #29   18. aug 2007 Det syntes jeg også og da du jo ikke kan fortælle historien om dem der føler sig mobbet ud fra kreds 4 så kan jeg ikke tro du kender den rigtig historie. har aldrig hørt nogen tale dårligt om kreds 47 eller 63 og da helle aldrig bc. Og mange flere klubber.

  • #30   18. aug 2007 Må jeg være så nysgerrig at spørge, hvorfor man søger i en klub man ligefrem bliver frarådet, når man selv kender andre der er skide gode?

    Det virker lidt underligt på mig.


  • #31   18. aug 2007 julie B

    Nu træner jeg ikke i schæferhundeklubben, jeg er i PH.

    Men jeg kan fortælle dig, at jeg har trlænet i schæferhundeklubben krds 4, 2, 30, 46, 57 - bare for at nævne et par stykker.. og det går tilbage til 1975 - frem til 84 hvor jeg så skiftede til HP.


    Ang. dit spørgsmål, så prøver jeg at socialiser mine hunde på en sådan måde, at de kan med alle hunde, og at det er Ok at folk og hunde går forbi, uden at hunden skal springe frem, værer truende.
    Nu råber jeg aldrig efter mine hunde, men der er jo forskel på folk, nogen ved ikke bedre, og føler sig magtesløs.. og så er redskabet at råbe..

    Men jeg kunne aldrig finde på at irettesætte eller hænge folk eller en krdes/klub ud, fordi der sker et eller andet, som man måske ikke lige venter..



  • #32   18. aug 2007 Julie B : hvis det du laver nu ikke er udhængning ja så ved jeg sku ikke hvad det er.

    Men kan så fortælle jeg kende man sjove om kreds 47 :o)

    kreds 63 kender jeg så ikke noget til.

    Og jo da kreds 4 har sit rygte, det har den kreds jeg træner i nu også og sådan er det bare, hos os prøver vi da at gøre det så rart for nye som det kan lade sig gøre, men bestyrelse mm er jo ikke på pladsen 24/7 så der opstår og ting ind i mellem og personfnider, joh elitesport er en hård verden :o)


  • #33   18. aug 2007 Du er jo nødtil at danne dig dit eget indtryk af klubben. Du kan jo ikke dømme nogen pga. andre's udsagn..

  • #34   18. aug 2007 Julie: ja og hvorfor så denne tråd ??

    Det er jo din oplevelse og andre har en anden ;o)


  • #35   18. aug 2007 Jo tak det ved vi udemærket godt har selv haft 4 schæfere,så vi ved godt at det er hårdt. Men der er jo ingen grund til at folk opføre sig som små teenager tøser fordi der kommer nye til


  • #36   18. aug 2007 .::.Snart med hvalp i

    Jeps - der er stor forskel på en alm. familehunde som skal ha lidt lydighed og så til en konkurrencehund som bare skal være på... når det gælder... *SS*


  • #37   18. aug 2007 Jo men da 4 andre forlod stedet pga. af det sammen så er det måske ikke helt løgn at det ikke er alle klubber der er lige modtagelige for andre/nye medlemmer..

  • #38   18. aug 2007 Julie......det giver jeg dig helt ret i.

    Men har jeg gode erfaringer med en klub, ja så holder jeg mig til den.

    Hører jeg dårligt vil jeg tage derud med det i baghovedet, og det kan ende galt. Der behøver ikke ske meget før jeg er negativ. Tror det ligger i alle mennesker.


  • #39   18. aug 2007 Janie:: du godeste, så skal jeg da til at passe på, kan jeg fornemme ;oP

  • #40   18. aug 2007 Nu har vi da snakket med kreds 4 kone og hun er meget ked af at høre om den oplevelse vi havde på pladsen. Formandens kone troede dog at problemet var løst for hun oplevede ligende problem da de kom til klubben for ca. 10 år siden.

  • #41   18. aug 2007 Tror da alle klubber vil være ked af dårlig omtale........

    Men kan ikke se hvordan klubberne skal kunne løse problemer hvis de bliver hængt ud frem for folk fortæller det til dem selv.


  • #42   18. aug 2007 vi har aftalt med hende, at vi skal prøve at komme igen på lørdag når træningen starter , så det gør vi......

  • #43   18. aug 2007 Vi hænger heller ikke nogen ud men det er et forum så man har ret til at skrive om de negative og posetive ting man oplever for måske at få andre's mening og måske holdning. og det kan jo være der er nogen der har oplevet sådan noget i deres klub og måske havde en ide til hvorda man kunne løse sådan et problem. da det jo ikke kun er kreds 4 der har problemerne

  • #44   18. aug 2007 Kan huske der var lidt fniderfnader i kreds 4 roskilde, det var 1977 - der blev bestyrrelsen splittet - og så blev kreds 30 karlsunde oprettet - og halvdelen af kreds 4's medlemmer gik til kreds 30..

    Så mon ikke alle klubber/foreninger har oplevet lidt fniderfnader... det tror jeg..



  • #45   18. aug 2007 åh jo vi har også prøvet at kontakte formanden, talte med hans kone som også er inde i klubben. Hun fortalte at til Agiliy er der mange forskellige hunderacer . Det er ikke sådan at vi bare hænger nogen ud...Som sag det var ikke ukend for hende at der ikke bliver taget så godt imod nye på pladsen, hun troede dog at det problem var løst.Og som sag VI TAGER DERUD IGEN PÅ LØRDAG....

  • #46   18. aug 2007 julie B

    Jamen så god fornøjelse..


  • #47   18. aug 2007 Schæferbanden: hvor der er mange mennesker , er der mange meninger og der er forskellige mål og det kan give/gir probleme og det er jo ikke kun i schæferklubben, det er alle steder hvor der er mennesker samlet.

    og schæferklubben er jo nu en gang schæferklubben :o)



  • #48   18. aug 2007 Tak vi håber da det bliver en fornøjelse....


  • #49   18. aug 2007
    .::.Snart med hvalp i

    Jeps, der har du ret. *SS*


  • #50   18. aug 2007 Snart med hvalpe i huset har ret denne gang.Alle har jo sin mening, men hunde i alle afskygninger kan have meget stor glæde og gavn af andre hune og ikke kun deres egen race.....Det troe jeg også de ville have i langt større grad ,hvis vi mennesker lærtte at være mere tolerante. Vores Fie er f,eks. bedste venner med Tyson (raceren fransk) Ozzi(raceren schæfer) en blanding af rottwieler og amerikansk bulldog, en alle slags hun kæmpe stor, en dværg gravhund og flere andre. Hvor vi går mange gode ture med Fie er der ofte 4-5 forskellige slags hunde der løber løse og leger i en stor pærevælling
    og det er dejligt hvis de også kan få bør med i deres leg. Det tror jeg er gode glade hunde.


  • #51   18. aug 2007 Jeg hører til kreds 4 og kan så ikke genkende det billed der her blir beskrevet.
    Men skal da bringe det videre til formanden.. Har kommet i kredsen i nogen år,men rottweiler og det er der ikke blevet rynket på næsen af.. Selvfølgelig får man de sædvanlige kommentare omkring schæfer kontra rotten,men det er jo humor..


  • #52   18. aug 2007 Men kan dog tilføje at der er blevet lavet en stramning i kredsen og at det er en schæferhundeklub.. AG kører for sig selv og er for alle racer

  • #53   18. aug 2007 Der en en del der ikke kan genkende det billed og som sagt vil gerne høre andre's meninger derude fra. Men min niece blev ked af det og stod med tåre i øjnene også det jo ikke sjovt længere. Men kan kun sige at det var en trist oplevelse og vi prøver igen på lørdag og håber på et meget bedre udfald derude fra.

Kommentér på:
ang. træning?

Annonce