{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
3.698 visninger | Oprettet:

Aflivet syg hvalp {{forumTopicSubject}}

Kære Hg'ere
Et ældre ægtepar købte en knap 6 mdr gammel hvalp med DKK papirer hos en mangeårig opdrætter.
Det er deres allerførste hund og det eneste sted der var hvalpe i DK på daværende tidspunkt.
Synes måske ikke stedet var overcharmerende, men der var en tæve de kunne købe og opdrætters undskyldninger virkede holdbare. Opdrætter ville selv beholde den anden tæve fra samme kuld som også var der.
De kører lykkelige hjem med deres store hvalp og så opdager de, hvor dårligt den er socialiseret. Det tager de hånd om med det samme og det går fremad omend noooget langsomt. Det største problem er faktisk at tæven simpelthen ikke er til at lokke mad i. Jeg ser hende et par måneder efter og synes godt nok at den er noget ussel. Det er både stand og pels. Ejer beklager sin nød og vi giver alle de råd vi kan komme i tanke om. Stadig en meget usikker og stille hund. Ejer siger at den er så nem så nem. Har aldrig ødelagt noget og sover bare når den er alene. Hvilket drømmescenarie!
Hunden gider dog ikke rigtig hundetræning og ej at lege med de andre. Træner siger at det skal nok komme, men må efterhånden give op.
Jeg bliver så ringet op af ejer, der fortæller at hvalpen er blevet aflivet pgså nyresvigt. Nyretallene var så høje at de røg over skalaen og dyrlægen kunne ikke læse dem. Ejer er ULYKKELIG og det er da naturligt. Skyder skylden på sig selv og han burde jo ..osv.
Men hvor skulle han vide det fra? De har aldrig købt hund før og har INTET at sammeligne med ift adfærd, udseende indenfor racen osv. Det er meget seriøse ejere, som virkelig gør alt rigtigt.
Han skriver så til opdrætter og det eneste.han får tilbage er, at da der er hvalpe, kan han da få en ny. Det tør han simpelthen ikke, da det nu er gået op for ham, at denne opdrætter slet intet tester for og det er da også skræmmende at opdrætter slet ikke stiller spørgsmål, men bare tilbyder en ny hvalp. Han vil prøve at få pengene tilbage, da det er indenfor det første halve år - men tvivler på at det lykkes - og så finde en anden opdrætter i stedet.
Mister man alt, hvis man siger nej til en ny hvalp, som potentielt er syg også?
I mine øjne skulle hvalpen aldrig være blevet solgt og har været syg fra start.
Desværre kan man kun få fat i DKK's jurist om torsdagen. Han vil prøve forbrugerrådet i morgen. Ved købeloven er ens om det er køleskab eller en hest, men det er jo egentlig en unikum vare og det er jo ikke en knap 6 mdrs hvalp han så får. Det ønsker han i øvrigt heller ikke af angst for manglende socialisering.
Tænker I at køber har ret til penge retur, eller er det dyre lærepenge?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Aflivet syg hvalp
Kommentér på:
Aflivet syg hvalp

Annonce