{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
774 visninger | Oprettet:

Avl /tanker. {{forumTopicSubject}}

Det skal ingen hemmelighed være at jeg aldrig før har interesseret mig for avl(nok fordi jeg ikke har haft en hund jeg synes der skulle avle/avles på) og måske fordi jeg nogen gange har tænkt at nogle herinde har været lige fremme nok i skoene. Derfor har jeg aldrig kommenteret på dette område.
Men jeg er sgi begyndt at interessere mig for udstilling, avl m.m. ( det er ikke sikkert min tæve bliver avlet på selvom hun falder heldigt ud!)Men jeg kan se hvilket stort forarbejde der er i forhold til dette. Min tæve er 5mdr og udover min egen vurdering af hende har hun specielt udover sin far nogle søskende der der har opnået flotte placeringer. Og det kan jo self være noget man gerne vil avle videre på.
Allerede nu tænker jeg jo også over status på led ... undersøgelser,sørger for hun vokser harmonisk (får det rigtige foder),fortsat temperament, prøver at socialisere hende til alle omgivelser inkl. andre hunde, kigger på tandskifte og mange mange andre ting.
Og så er det jeg begynder at forstå hvorfor folk reagerer mod en hanhund der er hoppet på en tæve fordi de lige gik sammen og man ikke evnede at skille dem ad eller bare synes det kunne være hyggeligt at få et "hygge kuld", eller en hvalp efter en af forældrene.. uden at have taget hensyn til nogle ting. Og det var bare lige tanker smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Avl /tanker.
Kommentér på:
Avl /tanker.

Annonce