{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.539 visninger | Oprettet:

Vinter-hvalpe {{forumTopicSubject}}

Nu er jeg jo på hvalpejagt, og jeg synes jeg har fundet en hel del hvalpe (cavaliere) der er 8 - 12 uger gamle. Nogen har været udenfor og andre har aldrig så meget som sat en pote udenfor pga kulden.
Er det bare mig, eller er det forkert at de ikke kommer ud selvom det ikke er sommer og 30 grader?
Man skal selvfølgelig ikke lukke dem ud når det står ned i stænger, men 5 min i tørvejr mener jeg da godt de kan klare.
Synes det er meget for en hvalp, når den ud over alle de ting den skal lære i et nyt hjem, også skal lære at komme udenfor for første gang i sit liv.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Vinter-hvalpe
  • #2   11. jan 2012 jeg har ofte haft vinterhvalpe og de kommer bestemt udenfor

    jeg starter omkring 4 ugers alderen, da jeg bedst kan lide de selv kan finde derud og det sker lige deromkring

    det eneste man skal holde øje med, er at hvalpene ikke ligger sig til at sove udenfor og dermed bliver kold på maven

    i øvrigt synes jeg ikke det er værre at have vinterhvalpe end sommerhvalpe, selvom vejret i denne vinter ikke har været optimalt med alt det regn


  • #3   11. jan 2012 Jeg fik et kuld hvalpe her i oktober og de har været udenfor mange gange om dagen siden de var 4 uger - også i længere tid.
    Jeg synes socialisering er så drøn vigtig - jeg synes faktisk det er helt uansvarligt at så store hvalpe ikek har været ude, det må bero på dovenskab.
    var det mig havde jeg aldrig købt sådan et sted - find en opdrætter der gør noget ud af prægning og socialisering, de andre hunde kan være ødelagte.


  • #4   11. jan 2012 Vil du ikke være sød at sende mig en PB med navn på de kenneler hvor hvalpene ikke har været ude?

  • #5   11. jan 2012 Og der køber man så bare ikke sin hvalp... Kunne forstå hvis der var tale om hårløs og ti meter sne som sidste år, at man så ventede til de var 7-8 uger - men i år, der er bare ingen undskyldning i dette vejr...

  • #6   11. jan 2012 det her vejr kan faktisk være værre en frost og sne, fordi regnen gør hvalpene våde, men nej stadigvæk ingen undskyldning for ikke at komme ud

  • #7   11. jan 2012 De kan jo slet ikek udvikle deres motorik, hvis de ikke kommer ud og bevæger sig ordentligt.
    Og så er der hele socialiseringsdelen - stakkels hvalpe slet ikek at have været ude at naturen og opleve lyset, lydene, lugtene, fremmede mennesker og hunde, trafik osv osv - jeg synes det er en skandale.

    Jeg har to hvalpe tilbage i mit kuld, de er nu 12 uger i dag. De er hver dag ude at gå i skoven elelr ved stranden, de komemr også hver dag ud at gå tur i snor op til skolen og vi er nede på gågaden indimellem også. Jeg har også haft dem med ude at lege på vores trøningsbaner i DcH, der er mange lugte og de oplever bare så meget på de ture. Bare at gå med dem langs en vej med trafik af cykler, biler, ladtbiler, kanllerter osv - og gå både når der er lyst og mørkt, det er nødvendigt for at få en tryg og sikker hvalp.

    Så find et andet sted og lad være med at støtte dårligt opdræt!!


  • #8   11. jan 2012 giver Kennelmor helt ret

  • #9   11. jan 2012 Trine sendte jeg dig ikke nogen links på gode kenneler?? Dem kommer hvalpene i hvert fald ud hos, min egen opdrætter har lige nu 6 hvalpe de er så kun små 2 uger men de kommer da med ud når de bliver lidt ældre, nu er de først ved at få øjne men ud det kommer de om et par uger smiley

  • #10   11. jan 2012 Nadja: Jo men vi er jo ude og kigge lidt selv også smiley Det drejer sig om en kennel og nogle private.
    Men der er en stor chance for at vi ender med en af dem du sendte eller to andre oppe ad i det nordjyske, hvoraf jeg mener du også linkede til den ene af dem. Vi vil rundt på besøg her sidst i januar. Jeg har lige en eksamen d. 19 jeg skal have klaret først :s
    Vi tøver rigtig meget med dem som din kommer fra. Ikke pga. kvaliteten - er vild med forældrene og de lyder bare alletiders dem der har det, men alle er blendheims, og vi er så ræd for at komme til at sammenligne hvalpen med vores gamle pige, som jo også er blendheim. Det er jo ikke fair for den lille ny.


  • #11   12. jan 2012 Stakkels hvalpe, de skal da ud..

    jeg har selv lige nu hvalpe, og de kommer ud mange gange i døgnet, osse for og pottetræne dem, og det er faktisk lige meget vind og vejr.

    Hvalpene bliver os godt trætte af og komme ud og lege men får osse rørt sig, hvor de så tit derefter tager en lur på 2-3 timer, det gør mine hvertfald, pga af alt den friske luft de har fået..



  • #12   12. jan 2012 Vi forventer cavalier hvalpe i næste uge, og når de er gamle nok, kommer de også ud og tumle i vores have. De skal præges og opleve en masse forskelligt.

  • #13   12. jan 2012 Dejligt at høre at det ikke er normalen smiley
    Var så meget i tvivl, for vil netop at hvalpen er vant til at være ude. Ellers er der alt alt alt for meget sådan en størrelse skal lære lige når man får den.
    Havde det været normen at de ikke kom ud om vinteren, så havde jeg indstillet min hvalpesøgning til sommerkuldene.
    Men vil bestemt kigge videre smiley


  • #14   16. jan 2012 Trine jeg var selv rigtig bange for at samligne med min gamle, men må sige det jeg jeg faktisk ikke, min gamle var meget hvid og den nye er meget mørkere, så allerede der er der stor forskel smiley Så følg dit hjerte og lad ikke farven påvirke dig for meget smiley

  • #15   1. feb 2012 vi har lavet en indhegning langs huset uden for fordøren, så det er nemt at lufte 7 terrier hvalpe-- løs på gårdspladsen- ? - nok ikke lige nu- de er 6 uger.

Kommentér på:
Vinter-hvalpe

Annonce