2.243 visninger
|
Oprettet:
Hjemmelavet hundeguf {{forumTopicSubject}}
Skal vi ikke have en tråd med hjemmebag til de firbenede?
Bare smid alle jeres opskrifter herind, gerne med hundens bedømmelse
Vi laver gerne tørret lever til Sabby. Lidt lever i tern, og så ind i 200 grader varm ovn, og så skal de bages 30-40 minutter. Derefter slukkes ovnen, mens leveren får lov at stå derinde lidt endnu
Sabelles bedømmelse: Gi' mig, gi' mig, GI' MIG!
feb 2008
Følger: 12 Følgere: 11 Hunde: 1 Emner: 2 Svar: 6
okt 2007
Følger: 21 Følgere: 19 Hunde: 4 Emner: 19 Svar: 310
Ingredienser:
1 bouillon terning
1½ dl kogende vand
200 g grahamsmel
100 g havregryn
2 æg
½ tsk. hjortetakssalt
150 g hvedemel
200 g leverpostej
Hæld kogende vand over bouillon terningen, og lad grahamsmel trække et par minutter deri – tilsæt æg og havregryn – bland hjortetakssalt i melet og ælt det sammen med resten.
Rul dejen ud til en firkant ca 25x40 cm – smør leverpostejen på og rul dejen stramt sammen til en roulade, skær i tynde skiver
Sneglene bages ca 40 min. Ved 175 grader til de er gyldne og tørre
Opbevares i et patentglas eller en kagedåse når de er kølet af
/anna :b
okt 2007
Følger: 21 Følgere: 19 Hunde: 4 Emner: 19 Svar: 310
feb 2008
Følger: 43 Følgere: 39 Hunde: 5 Emner: 7 Svar: 105
feb 2008
Følger: 3 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 33 Svar: 331
Hjemmelavet hundeguf
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside