{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.039 visninger | Oprettet:

falsk drægtig... hjælp {{forumTopicSubject}}

min lille maya har lige for ca 14 dage siden overstået sin 2 løbetid, og den sidste uge s tid er hun blevet helt stille virker helt modløs, ked af det. gider ikke lege, hun vil helst kun ligge og sove eller hænge på mor, hun har fået hængepatter, der er mælk i dem, jeg ringer til dyrlægen imorgen, men ville gerne høre om der er nogen der har nogle gode råd, erfaringer, måske selv har prøvet det, osv, syntes det så synd for maya, hun plejer at være så glad og hyper, det bare pist væk...


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  falsk drægtig... hjælp
  • #1   15. jul 2008 blir hun osse helt nedtrykt osv

  • #2   15. jul 2008 så det altså normalt? maya spiser næsten hellere ikke, hvor lang tid har de det sådan...

  • #3   15. jul 2008 hvis de bliver ved med at få det sådan efter løbetider kan det faktisk øge chancen for kræft så det er en god ide at sterilisere hunde der har det sådan

  • #4   15. jul 2008 Hej Gitte. Du er sikker på, at hun er er med hvalpe? Har I ikke hendes bror i huset? Tæver kan godt forandre opførsel, når de er drægtige. Falsk drægtighed begynder normalt først 2 måneder efter løbetiden.

  • #5   15. jul 2008 Leika har ikke nogle 'problemer' efter sin løbetid ? . :}

  • #6   15. jul 2008 Der går 14 dage så er det ovre igen.
    Yveret kan hæve, og hun kan samle tøjdyr og bygge reder osv.
    og der kan sagtens komme lidt mælk ud af hendes yver,
    men det betyder ikke noget. Sådan er Amy også hver gang.

    Men jeg synes alligevel at du skulle ringe til dyrlægen, det kán jo ske at hun er blevet bedækket mens hun var i løbetid uden at du har set det.
    Selvom at jeg tror, du roligt kan slappe af smiley


  • #7   15. jul 2008 hey berit maya er ikke med hvalpe, hun har ikke gået uden snor mens hun var i løbetid, og jo micki og maya bor sammen men micki er næsten 4 år og blev kastereret da han var 8 mdr... christina... jeg har talt med dyrlægen som sagde det var normalt for nogle hunhunde det ville gå over igen, maya kunne godt få noget for det men det var bedst det gik over af sig selv ,

  • #8   15. jul 2008 Det var godt du ringede.
    Det koster også gratis, så det skader jo ikke smiley
    Det lød også meget somom at hun bare var falsk drægtig, så det var jo godtnok at der ikke var andet smiley


  • #9   16. jul 2008 christina... ja det var godt . men berit skriver at de først er falsk drægtig efter 2 mdr så nu blir jeg forviret, men regner da med at min dyrlæge havde sagt det til mig så eller? han sagde jo det var normalt

  • #10   16. jul 2008 Altså hvis dyrlægen siger at det er normalt, og det så viser sig ikke at være. Så burde han give en gratis abort, da det var hans fejl.
    Men det er selvfølgelig træls at skulle have dette hængende over hovedet.
    Jeg ville foreså at du prøvede at ringe rundt til flere dyrlæger, og høre om de siger det samme?


  • #11   16. jul 2008 go ide det prøver jeg imorgen... min dyrlæge er normalt rigtig go . min venindes hund prøvede at parre maya men den er kast, så der skulle jo ikke kunne ske noget eller? men han kunne jo ikke finde ud af det he he

  • #12   16. jul 2008 men du må jo vide det christina ... du skrev at amy osse var sådan ik... starter det osse et stk tid efter løbetiden?

  • #13   16. jul 2008 Nu kan jeg ikke huske hvor lang tid der var mellem hendes løbetid og hendes falske drægtighed, men det var et godt stykke tid, - over de 14 dage.
    Men amy har jo også været med hvalpe, og da gik der langt mere end 14 dage, før hun kunne producere mælk.
    Men da hun var falsk drægtig, lavede hun reder over det hele, og brugte diverse bamser til unger og lign. Hendes yver hævede også lidt, og hun producerede også en smule mælk.

    men ja, igen: prøv at ringe til nogle forskellige dyrlæger; hvis de siger det samme som den første, er der intet at frygte.

    Hold os lige opdateret, ikke? smiley


  • #14   16. jul 2008 tak for dine råd christina sødt af dig... jeg skriver her igen imorgen

  • #15   16. jul 2008 okay smiley
    - og det var da så lidt, er glad for at kunne hjælpe


  • #16   16. jul 2008 igen igen,,,,hvis de bliver ved med at få det sådan efter løbetider kan det faktisk øge chancen for kræft så det er en god ide at sterilisere hunde der har det sådan efter hver løbetid


  • #17   16. jul 2008 aften... opdatering...har ringet til 2 andre dyrlæger idag, og maya er falsk drægtig så det er ca 14 dage efter løbetid de kan blive underlige deprimeret. mælk i patter osv, så det helt normalt pyha... glæder mig til at få den gamle maya tilbage... smiler, britt a. min dyrlæge siger det med kræft ikke passer... hva ved jeg. men maya skal osse have hvalpe næste gang hun kommer i løbetid ca i marts, april mdr. takker alle for jeres hjælp, skulle i komme i tanke om nye ting omkring falsk drægtighed må i mega gerne skrive, jeg suger alt til mig om hunde...

  • #18   17. jul 2008 Hej Gitte. Nu vidste jeg ikke, at din han var kastreret. Så er hun jo ikke drægtig:) Noget andet er, er det nu klogt at få hvalpe på hende? (det er selvfølgelig dit valg) Hvis du tror, at det hjælper hende, kan du godt tro om. Derimod er problemet arveligt, og du ønsker vel ikke dine hvalpekøbere skal få samme problem for deres tæverne? Der er ingen tæver, som bliver mere lykkeligere ved at få hvalpe. Det er hårdt ved dem. Mange tæver får i dag kejsersnit, fordi de ikke selv kan føde. Det er os, som ønsker hvalpe, ikke hunden.
    Vil du gerne avle, så få dig en sund tæve med stamtavle.
    Undskyld, men det er min erfaring som opdrætter i mange år.


  • #19   17. jul 2008 jeg har en sund hund, selv stamhunde har de problemer så tror ikke du lige ved hva du taler om. du skriver osse at falsk drægtighed først starter efter 2 mdr og det passer hellere ikke ved ikke hvor du har det fra men lad være at skrive noget som du intet aner noget om alligevel. eller lyver dyrlægerne måske når de siger at hunde blir falsk drægtig ca 14 dage efter løbetid ? har osse spurgt dyrlægen om der er forskel på stamhunde og ikke stamhunde angående falsk drægtighed og endnu engang nej nej og atter nej der er ingen forskel, men hold du dig til dine fine stamhunde som åbenbart ikke kan blive falsk drægtig eller andet og lad os andre med sunde skønne hunde uden tavle være i fred, du for latterlig med det du skriver. lad venligst være med at komentere mere i mine indlæg tak...

  • #20   18. jul 2008 Hov Gitte, der er noget, du har misforstået. Jeg skriver, for at HJÆLPE dig. Du har selv ønsket hjælp fra os.
    Jeg har mange gange hørt, at folk har fået anbefalet at lade tæve få et kuld hvalpe, så ville den aldrig mere blive falsk gravid. Det passer ikke. Derfor skrev jeg det.
    Det er ikke kun mig, som mener, at det normalt er senere problemet opstår. (men selvfølgelig er det forskelligt fra hund til hund) Jeg har ikke selv haft nogen med det problem. Jeg slog lige op under dyrlægevagten på nettet:

    Falsk drægtighed

    Falsk drægtighed har flere betegnelser, som pseudograviditet, nervøs gravid, indbildt drægtig og falsk drægtig.
    Lidelsen kan forekomme hos alle tævehunde, i alle aldre og hos alle racer.

    I reglen opstår falsk drægtighed på det tidspunkt, hvor tæven normalt skulle få hvalpe, hvis den var blevet parret. Det vil sige 6 - 12 uger efter afsluttet løbetid. (Tæven er drægtig i ca. 63 dage.)

    En hund uden stamtavle kan selvfølgelig være lige så sund, som en med. Det har du ret i. (Der er heller ikke indavl, som øger risikoen for arvelige sygdomme. ) Det var ikke derfor, jeg synes, du skulle tænke dig om. Det var på grund af hendes falske drægtighed.
    Og selvfølgelig skriver jeg ikke mere til dig.


Kommentér på:
falsk drægtig... hjælp

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce