{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.192 visninger | Oprettet:

Hjælp stakkels Ilder uden hjem {{forumTopicSubject}}

Hej, jeg sætter denne flotte albino tæve til salg da hun er hentet hos hendes tidligere ejer der ikke havde tid til hverken at sørge for selskab eller rengøring af bur eller mad.
Hun er som sagt albino, 2 år og har haft et kuld hvalpe for nylig. (Hun har levet under vanrøgt i min 1 år) Hun er ikke vaccineret i år, så det skal derfor gøres. Hun kræver en god og erfaren ejer, da hun trænger til bide træning og opdragelse (Tidligere ejer gjorde intet derved) Jeg har så småt vundet hendes tilid den seneste uge og hun bider derfor ikke mig mere. Det jeg har lært at kende af hende er en sød og kærlig pige, der elsker at putte i tæpper ovs. Hun er meget nysgerrig skal på opdagelse i alt.
Jeg søger derfor erfaren og tålmodig ny ejer til søde Misja. Hun er vant til at kunne rende frit i huset under opsyn og ødelægger intet, hun elsker at putte i tæpper og dyner m.m. Hun er ikke 'potte' trænet men er vant til at have fri adgang til brusekabine hvor hun ordner sine sager.
Jeg kan desværre ikke selv beholde hende af personlige årsager, så derfor håber jeg at finde det perfekte hjem til hende hvor hun kan få den opmærksomhed, kærlighed og opdragelse hun mangler.

Hvis interesseret så kontakt mig pr. pb.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hjælp stakkels Ilder uden hjem
Kommentér på:
Hjælp stakkels Ilder uden hjem

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce