{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Leg?
  • #1   23. maj 2008 Hvorfor skulle man ikke må det? - Jeg kan ingen steder komme fordi jeg ikke må have hende med i bussen.. Det er da lamt.

  • #2   23. maj 2008 Steffan:

    I mange regionalbusser må man godt have hund med i Viborg - Det er kun i bybusserne man ikke må - Har haft Trøffel med i bussen både her i SKive og i Viborg - Man skal betale hvis det er en stor hund, og det koster intet, hvis hunden er i en taske! (jeg har dog for det meste fået Trøffel gratis med) -chaufføren kan dog sige nej, hvis han/hun mener at hunden vil være til gene for de andre!

    Meeen ved desværre ikke lige hvor der sker noget sjovt hundeleg i Viborg... Skal selv i gang med at undersøge hvilke hundeskove der ligger i nærheden af Viborg - Men er nogle gange ude i Viborg hedeplantage, hvor der ofte er mange hunde!!!


  • #3   23. maj 2008 Jeg giver dig ret steffen. De mennesker der tager deres dyr med i busser ved som regel at deres hunde er flinke og rare.

  • #4   23. maj 2008 Bor også nær Viborg. 10km fra, og her må jeg gerne tage Dumle med i bus.

    Gruppe med Viborg gåture/arrangementer hvis det var noget:
    http://www.hundegalleri.dk/html/grp_vis.asp?GroupID=939


  • #5   23. maj 2008 Var så lidt ;o) Er selv medlem, men har kun været med på to gåture i klostermarken indtil videre.

  • #6   23. maj 2008 Karina: Jo det har jeg, men folk med allegi tager vel noget imod det. Det skal jo være plads til os alle, også hundemennesker. - Folk der er bange for hunde må jo bare lade være med at sætte sig ved siden af os med hunde. Nok rimelig sjældent der sidder en hel bus fuld af hunde. Og man tager selvfølgelig ikke sin hund med i bus hvis ikke man kan styre den.. Det er respektløs.

    Kirsten: Det er heller ikke en bybus.. Den går jo kun til kl 19 eller sådan noget. Så ja, den må man gerne have dem med i.

    Rie: Jeg fik af vide af en buschauffør at man gerne må have hunde med så længe de er i en taske, men jeg kan jo ikke blive ved med at have Maggie i en taske.. smiley


  • #7   23. maj 2008 Steffan...

    Kan selv huske at det var s... svært at finde ud af hvilke busser jeg måtte have hund med i... Chaufførene er ikke altid klar over det... Men hvis man ringer til Vaft (eller er det ikke midttrafik de hedder nu?) så siger de det samme som mig:-)


  • #8   23. maj 2008 Rie: Jeg tror dig gerne, men chaufføren tog mig med og sagde jeg måtte stige af "stationen" før Trappetorvet, fordi så kunne hendes kollegaer ikke se at jeg havde været med. smiley

    Karina: Jeg synes ikke det er fair det er os der skal tilpasse os.. Andre mennesker kan lige så godt tilpasse sig efter os.


  • #9   23. maj 2008 Karina: Ej, hold nu op. Nu er det sådan at der er flere mennesker med hunde end der er mennesker med allegi og/eller er bange for hunde.

    Ergo er vi "hundemennesker" lige pludselig flertallet.

    Og jeg må indrømme at hvis du ville ligge og rulle rundt på gulvet i en bus, så er det da dig der ikke er så spids. - Jeg ville aldrig drømme om at have min hund på sædet .. Maggie må ikke være i møblerne her hjemme, så hvorfor lade hende sidde i "møblerne" i en bus?


  • #10   24. maj 2008 Nåh.. Tilbage til emnet.. Vi kan da bare arrangere noget hundehygge. Fx i hald ege eller lignende.

  • #11   24. maj 2008 Jeg syntes det er i orden at man ikke må have hunde med i bybusserne. Det er ofte så korte afstande at man enten kan cykle eller gå med sin hund. Jeg bor selv 15km ude på landet og har nogle enkle gange taget bussen ind til byen med min hund, men hvis chaufføren ikke vil have en med kan man jo tage en taxa. Dem kan man jo bestille specielt til at man skal have en hund med og så er der jo ikke noget problem.

    Steffen N: Du er godt nok egoistisk. Du siger at du ikke gider at indrette dig efter folk, men at de må indrette sig efter dig. Hvad med at vi tilpasser hinanden og finder nogle måde så både dem med allergi, dem der er bange for hunde og os der har hunde alle sammen kan komme frem.

    Midttrafikke skal tage hunde med. De må dog ikke sidde på sæderne, de skal være i snor eller i taske. Hvis hunden kan være i en taske koster det ikke noget at have den med.


  • #12   24. maj 2008 Louise L: Egoistisk, synes jeg ikke. Nærmere misforstående over for reglerne. Jeg forstår ikke hvorfor man ikke må have en hund med. Så nemt er det.
    En taxa siger du? - Jeg er studerende med en månedlig indtækt på 4300 kr udbetalt. Taxa? Næppe. Gå? 6 km for at komme ud i den anden inde af byen og så tilbage igen? Heller ikke, vel?


  • #13   24. maj 2008 Jeg er også selv på su Steffen, så jeg ved godt hvordan det er ikke at have mange penge. Jeg kan sagtens forstå dig at det er træls at du ikke må tage dine hunde med i bussen og 6km kan være langt at gå, hvis taxaer er for dyre hvad så med at cykle med din hund??? Mange hunde er rigtig glade for at komme ud og løbe en tur og så er det jo også en god måde at lufte en på samtidig...

  • #14   26. maj 2008 Det var nu ikke for at hakke på nogle at jeg skrev det jeg gjorde. Det var mere for at givc nogle alternative forslag til hvordan man ellers kan komme frem med sine hunde, når de ikke må være med i bussen....

    Steffen: Har du være inde på hundeskovene.dk der er en oversigt over alle hunde skovene i dk. Jeg kender ved ikke hvordan hundeskovene lægger ift. til Viborg, men det kan være at du kan få en ide til hvor I kan mødes med jeres hunde så de kan lege...


Kommentér på:
Leg?

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce