{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.779 visninger | Oprettet:

Foredrag - Et Sundt Hundeliv {{forumTopicSubject}}

Hejsa

Jeg håber at det er i orden at bringe denne invitation i gruppen - det er nok den mest naturlige gruppe at bringe den i.

-------------------
Et Sundt Hundeliv - foredrag med bl.a. Bille Ruwald

Invitation til et spændende og underholdene seminar om sundhed og ernæring for hunde.

Nu har du chancen for at få indblik i din hunds sundhedstilstand og optimale ernæring. Få mulighed for at sætte dig grundigt ind i din hunds ve og vel såvel psykisk og fysisk. Lær at gennemskue de mest almindelige symptomer på problemer eller sygdomme.

Vi har været heldige at få dyrlæge Bille Ruwald til at holde et foredrag i vores butik lørdag d. 2. april. Bille er bl.a. kendt fra tv programmet Station 2, hvor han deltager i kraft af hans arbejde for Politiet. Bille er en erfaren herre, da han er autoriseret dyrlæge både i Danmark, Norge og Tyskland. Han har bl.a. arbejdet som dyrlæge for Forsvaret, Politiet, Skat, Sirius Patruljen, det tyske toldvæsen og det norske politi. Bille er også forfatter til bogen ”Hund Kend Din Krop”, som er en bog om diagnoser og behandling af hunde.

Vi kombinerer foredraget med Allan Venzel, som er uddannet Veterinær Ernærings Terapeut (VET), som kan sidestilles med en human diætist uddannelse. Allan er specialist i hundens ernæring, genetik, biologi og fysiologi.

Seminaret er for ”hr. & fru Jensen", som gerne vil vide mere om ernæring til deres hunde, samt høre om alle myter og skrøner indenfor fodring af vores kæledyr. Eksperterne vil bl.a. give dig mulighed for at gennemskue foderjunglen. Få inspiration til at løse problemer som madlede, fedme, underernæring, allergiproblemer, hudproblemer, etc.

Dyrlægen vil fortælle om hvordan man kan opdage sygdomme tidligt hos sin hund og hvilke øvelser man kan lave for at undersøge om hunden skulle fejle noget. Desuden vil vi komme ind på megen af den overtro som forbindes med hunde. F.eks. ”vil en hund dø hvis den spiser chokolade? Betyder en varm hundesnude at den har feber?”

Seminaret giver en helt klar forståelse af hvordan en sund og varieret kost kan sammensættes for din hund, uanset om det er med tørfoder, råt kød, dåsemad, rugbrød og leverpostej, knogler, etc. Det er nemlig ikke videnskab, men sund fornuft. Efter foredraget kan du gå hjem og starte et nyt kapitel af sundhed for din hund.

Hvis du er i tvivl om dit nuværende foder opfylder din hunds næringsmæssige behov kan du eventuelt medbringe indholdsfortegnelsen fra fodersækken. Under foredragene bliver der rigelig mulighed for at stille spørgsmål.

Program:

Lørdag d. 2. april, Bakkely Gaardbutik, Slagelse Landevej 116, 4241 Vemmelev

Kl. 14:00 – 15:30 Dyrlæge Bille Ruwald fortæller om hunden
Kl. 15:30 – 15:45 Pause med forfriskninger
Kl. 15:45 – 17:30 Allan Venzel fortæller om ernæring til hunden

Pris pr. deltager: 100,-

Tilmelding på telefon 32 14 21 69 eller på www.mypets.dk/seminar

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Foredrag - Et Sundt Hundeliv

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce