{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.140 visninger | Oprettet:

hvad fodre i jeres hvalpe med? {{forumTopicSubject}}

Min hvalp har fået Eukanuba puppy large m kylling og ris og efter hun er kommet hjem gider hun ikke røre det mm jeg håndfoder hende....det er trals....overvejer at skifte....hun var hent vild med en kiks hun fik fra pro plan m kylling og ris...nu overvejer jeg at skifte mærke....

Er der noget foder til hvalpene som de fleste bare gufler i sig?

Der er gået 9 dage og jeg hånd fodrer og kaster det ud som foder spor, men hun er ikke meget for det foder.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  hvad fodre i jeres hvalpe med?
  • #1   9. jul 2009 Hun mangler den stimulering af appetitten som de andre hvalpe har haft på hende------- Det er fint hvis du bruger hånden nede ved foderskålen, som om du var en anden hvalp som ville snuppe hendes mad------Overvej til næste gang du skal købe foder, om du kunne tænke dig at prøve Royal C. Det er også på tide at du giver en kalveknogle rå, Den del hvor brusken sidder----

  • #2   9. jul 2009 Har indtil videre brugt Bosch, men er skiftet til Eukanuba, da min 8 mrd.hund mærkbart er anderledes ( blankere pels, mere i drift, klør sig ikke m.m) efter jeg skiftede.

  • #3   9. jul 2009 Vi har også lige fået vores Taco hjem. Han ville heller ikke rigtig spise sit Eukanuba (som han fik ved opdrætter) men jeg blander lidt A38 i det(bl.a. også fordi han havde lidt tynd mave) og nu glider det fint ned.

  • #4   9. jul 2009 Cassius fik Olivers Large Breed.

    Snow, anbefaler du at fremprovokere lidt vogteri for at få hende til at spise?


  • #5   9. jul 2009 min hvalp fik også Eukanuba. men nej hvor hun puttede ikke til at være i stue med. så jeg skriftede foder til nutra nuggert. det er jeg glad for.

  • #6   9. jul 2009 Tror de fleste vil anbefale og enten kaste det ud på græsset så hun kan hygge sig med at finde det eller også la hende være og til sidst finder hun ud af at hun ikke bare får foræret foderet hun må selv gå hen og spise når hun er sulten. En hund kan sagtens gå i 2 dage uden og spise, det gør de også i naturen. Bare ha noget mad til og stå hele tiden.

  • #7   10. jul 2009 Jeg har altid brugt royal canin og da han var hvalp fik han a 38 i. Prøv med det. (0:
    Der er ikke andet for end at prøve sig frem med lidt forskelligt, det er kun fantasien der sætter grænser..


  • #8   10. jul 2009 Nu har jeg købt Royal Canin puppy til schæferen.....det gled nemmere ned.....hun er småtspisende men dette her foder det spiser hun meget bedre.....Synes da også det dufter meget mere af kød end Eukanuba's...

    Tak for rådene.....yep, jeg både foder i skål og smider ud på græsset!


  • #9   10. jul 2009 Nu har du jo skiftet mærke, men det var der nu ellers ingen grund til - det undrer mig hvorfor det ikke er alle avlere der fortæller deres hvalpekøbere, at hvalpe meget meget ofte sultestrejker, lige når de er flyttet hjem til deres nye familie.

    Selvom hvalpekøberen oplever hvalpen som glad og aktiv, så går hvalpen jo og "sørger" over tabet af den flok den er blevet skilt fra - det er en meget stor omvæltning for en hvalp, at flytte fra sin mor og søskende.


  • #10   10. jul 2009
    Nu hvor der er en sæk eukanuba foder til en large bread puppy tilbage så sælges det for 200kr ( det er en stor sæk)


  • #11   14. jul 2009 Jeg tror vil prøve eukanuba næste gang jeg køber fodder for syntea hans pels er utrolig mat og der var en der fortalte mig forleden at hun gav også hendes royal canin og dens pels var så utrolig mat og efter hun skiftede fodder fik hendes hund en rigtig flot pels så det vil jeg lige prøve.

  • #12   18. jul 2009 Okay det med dåsemaden var en total dårlig ide, der var bare tynd bæ overalt næste morgen )0:
    Har lige snakket med endu en i dag hvor jeg købte fodder at hun også er gået væk fra royal canin da hendes hunds pels blev utrolig kedelig af det men hun sagde at det var rigtig godt og hælde en dåse tun i olie i deres mad en gang om dagen det skulle være rigtig rigtig godt, og rapsolie er ikke godt. Det svarer til at gi en hest en bøf hehe, sagde dyrlægen så la vær med det (0:


Kommentér på:
hvad fodre i jeres hvalpe med?

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce