{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.271 visninger | Oprettet:

Bestået gravprøven {{forumTopicSubject}}

Hej kære medlemmer.
Da der ikke sker så meget herinde, vil jeg lige prale lidt.

Min 10 årige gamle Ruhåret Fox tæve Fiffig var i søndags til gravprøve, og hun fik for 2. gang 1. præmie i vinderklasse. Hun fik megen ros af dommer og prøveleder, især da det ikke er så ofte, at man ser en Ruhåret Fox Terrier til gravprøve. Jeg selv er meget stolt over hendes gode arbejde i graven og det fine resultat.
Nu skal hun på ”pension” ikke op til flere prøver, fremover bliver det kun til lidt gravtræning, så længe hun synes, det er spændende at udfordre ræven. Milou min anden fox var også til prøve, han klarede det dog ikke så godt som sin ”storesøster”, men han har tiden for sig og skal bare træne lidt mere.
Skulle der være andre i gruppen, som gravtræner med deres foxer, ville det være morsomt at høre lidt om det.
Hilsen Jørgen


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Bestået gravprøven
  • #1   17. maj 2011 TILLYKKE Det er altid dejligt med foxer der prøver noget, jeg har ikke gravtrænet i mange år, men har tænkt!!! at det kunne være morsomt at prøve nogle af mine hunde.
    jeg venter på at nogle af mine venner får nedlagt en Buk, så stater vi p Sweis!


  • #2   20. maj 2011 Jeg træner også schweis med mine hunde, har stadigvæk flere liter blod i fryseren og en del rådyrskind. Det er også noget hundene holder af, og det er skønt at se dem, når de bruger deres næser. Desværre tror jeg ikke, at der er ret mange som dyrker denne sport med deres foxer. Jeg kender ikke nogen. Vi har gået til træning og været oppe til prøve i Tysk Jagtterrier Klub.

Kommentér på:
Bestået gravprøven

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce