{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.777 visninger | Oprettet:

rotter der slås {{forumTopicSubject}}

Hei jeg håber der er nogle kloge rotte ejere her.. jeg har nemlig fået el ”lille” problem
Jeg har to dejlige rotter Tyson på 3½ år og Samson på 1½ år.
Det sidste halve år har Tyson og Samson røget i totterne på hinanden nogle gange.. første gang var det over et stykke legetøj.(nu er alt legetøj fjernet undtagen et torv som det ikke er problemer med og legetøj i haven hvor der heller ikke er problemer)siden da har det udviklet sig til mad.. (våd foder, tørfoder der kan de sagtens dele) så nu får de heller ikke rester osv. i nærheden af hinanden….
Men men men
Forleden dag hade Tyson set at der stod en tallerken på sofabordet med en madrets da jeg hade vendt hovedet et øjeblik… og Tyson stjal det. det så Samson, så han ville også være med.. så han flyver hen og prøver også at få fat i noget … det var så her det gik galt… det kom op at slås normalt kan min kæreste og jeg godt skille dem af, med lidt besvær… men denne gang var det umuligt … så de fik en spand med vandver sig, det blev hevet i dem og slået til dem men lige meget hjalp det…. Da vi endelig fik dem fra hinanden og de fik kølet ned… var der ikke noget.. Samson slikkede Tyson på de sår han hade fået. Og der var ingen problemer.. min kæreste og jeg er desværre blevet bange for at vi slet ikke kan skille dem ad hvis det sker igen… så de er kun sammen nu når vi går tur ellers kan de snuse til hinanden og se hinanden men de er skilt ad men et hegn og er i stuen på skift….

Nu er det så jeg spørger.. er der nogle af jer der har prøvet noget lindene eller ved hvad vi skal gøre for at forhindre dette …

Det skal siges at de ikke er kastreret og vi har snakket med mange om netop det at de skal kastreres.. men dette hjælper ikke på deres magt kampe… det er kun deres seksuelle lyster der forsvinder…


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  rotter der slås
  • #1   7. feb 2008 Prøv at tage dem til en adfærdsbehandler. Der er Lillen som også er her inde på HG, hun er rigtig dygtig, og har min rotte tæve i behandling lige nu.

    Hun hedder et eller andet med Zita behøver din hjælp, du kan evt. kigge på min venneliste, der er hun.


  • #2   7. feb 2008 Jeg ville nok vælge at kastrere den yngste af dem - han er jo ved at være i den alder hvor det lige skal prøves om han kan få lov at blive "førerhunden"
    Og jeg tror bestemt at det hjælper på deres magtkampe - i skal så også hjælpe den "gamle" med stadig at være førehund - det vil sige at han her visse privileger - madskålen gives først tl ham ect.

    Men igen - det er bare min holdning :-))


  • #3   7. feb 2008 Tror ikke der er noget at gøre...
    Er overbevist om at, det ikke vil hjælpe at kastrerer nogen af dem. Ofte kan det have modsat effekt, at hunden bliver mere agressiv. I så fald skulle det have været sket før kønsmodning.

    Det I gør nu, ved at skille dem ad, er jeg bange for kun vil gøre ondt være. For nu vil de begge føle sig som priviligerede og øverst i Hirakiet, da den anden jo bliver bortvist når de er sammen med jer.

    Er bange for den eneste holdbare løsning, vil være at skille jer af med den ene af dem. Inden det går rigtig galt.
    Det er 2 dominante drenge i har og med tiden vil det kun kunne gå galt.
    Grunden til det udvikler sig nu, er at Samson er kommet i sin sidste udviklingsfase, hvor han bliver mentalt moden og dermed rigtig voksen. Det kan ikke hjælpe ( som en holdbar løsning ) at holde hirakiet 'kunstigt' ved at give Tyson privilegier, fodre først mv.
    for når du vender ryggen til, eller ikke er tilstede er den gal igen...

    Sørgeligt, men desværre noget i må forholde jer til.
    Så vis I vil beholde begge må I nok sørge for at de, med tiden, ikke er sammen overhovedet. Og indrette jer efter det, vis I kan.


  • #4   7. feb 2008 nu er det jo ikke unormalt at hunde slås over mad så jeg ville slå koldt vand i blodet og se om de stadig tester hinanden. Har selv en veninde som har to westi, en han og en tæve, og de slås også kun når der er mad i nærheden. Men hvis de fortslætter og ikke kan finde rangen i folken så ja så er løsningen nok kun at skille jer af med en af hundene. Men lad os da håbe det ikke går så galt, den yngeste skal jo vide at det er den ældste der bestemmer.

    Noget andet. et godt råd når hundene slås og i har svært ved at skille dem af og vand ikke er nok, så prøv at løfte dem i bagbenene, så plejer hundene at slippe. Hvis i derimod slår på dem og råber gejler i dem bare op


  • #5   7. feb 2008 Nu er det ikke westier eller andre racer, men rottweilere vi snakker om...
    Går det først rigtig galt, hjælper hverken vand, løfte bagben eller noget andet. Har du først set to hanner rigtig slås, bliver du chokkeret.

    Men prøv at kontakt Kisser C, hun har voksne hanner der går sammen, så måske hun kan rådgive dig bedre end vi andre..


  • #6   7. feb 2008 Jeg har stået med det samme problem. Fik en Rotte forærende på 9 mdr. og havde en gammel hanhund (lab. bl.) på 13 år.
    Når en Rotte bliver sur, er det altså alvor. Jeg var ikke i tvivl om, at rottweileren havde slået den gamle ihjel, hvis han havde fået muligheden. Vi holdte dem adskilt en tid, men da det ikke var holdbart i længden, valgte vi at komme af med den ene hund.


  • #7   8. feb 2008 jacob. tro mig jeg har set det op til flere gange. har selv en meget dominerende han som har slåset en del i hans unge dage, både med en anden rotte, bullterie og en boxer. så ved godt hvordan det foregår.

  • #8   8. feb 2008 hov glemte at skrive at den rotte han ikke kunne enes med blev kasteret og derefter ingen probemer med den gennerelt blandt andre hunde så det kan godt lade sig gøre at de ændre sig. og det var endda i en sen alder den måtte lade de gyldne sten

  • #9   8. feb 2008 jeg har også høre at det kan blive værre af at kastrere dem.. så det vil jeg i første omgang ikke gøre

    det med at lyfte dem i bagbene hjalp heller ikke... de svævede på et tidspunkt...


  • #10   8. feb 2008 Min Rotte blev så kastreret, hvilket ikke gjorde bogen forskel, desværre.

  • #11   8. feb 2008 helle. ja desværre ses det også. min svigerindes pomse var stadig lige syg i hovedet efter den blev kastereret. den troede seriøst den var en Pitt.

    Men jeg har hørt at hvis man kemisk kasterer dem først så er der større chance for at det lykkedes. det blev den rotte jeg snakker om. Og det var meget positivt den forandring der blev der.


  • #12   8. feb 2008 Det kan være noget skidt med to hanhunde nogle gange. Der er åbenbart ikke plads til dem begge, så den ene af dem er nok klog atfå kastereret.

  • #13   9. feb 2008 Jeg er så enig med Jacob.. men jeg har heller aldrig haft mine hanner sammen.. no way..

    Samt et par jeg har trænet med havde 2.. de sloges hele tiden med diverse operationer og syninger til følge..

    En dag de kom hjem,var lårbenet på den gamle blevet brækket og han var hårdt skadet.. De nåede lige hjem,før han døde af hans blødninger..

    Den anden han,fik bidt en nerve over i det ene ben og blev kronisk halt.. '

    Det er uasvarligt,at lade det komme så vidt og de skader altså hinanden for alvor..


  • #14   9. feb 2008 stine. Ja sådanne episoder er tegn på det er gået helt over gevind. Et er at de tager en magtkamp men når det er så blodet sprøjter og i den dur du skriver om, så burde man havde skilt dem af for længst.

  • #15   11. feb 2008 hei kisser:

    de har i forvejen delt når vi ikke er hjemme... også når det er ben osv. i nærhedden... sidst det gik galt var det fordi vi hade været for dovne og ikke hade gået ud med en tallerken efter vi hade spist.. og der var en rest på... den fandt tyson... og den ville samson jo også have del i ... derfor gik det galt...
    de går op ad hinanden til dagligt ... kun adskildt med et lille hegn... de slikker på hinanden.. og nusser hinanden over det her hegn... og de vil meget gerne lege sammen...

    så de har deres eget territurium....

    jeg har meget lyst til at lukke dem sammen men jeg ved ikke om jeg bare skal gøre det eller...
    det skal lige siges at de går tur sammen om aftenen....

    jeg er også bange for at holde dem fra hinanden for langt tid...


  • #16   11. feb 2008 så du mener jeg bare skal lukke dem sammen eller???

  • #17   12. feb 2008 lader du aldrig dine hunde lege sammen inden for... mine har de sidste par dage prøvet at lege tov træk gennen hegnet!!!

  • #18   12. feb 2008 hihihi... ja det kan je godt se...
    jeg har bare lidt rumlen i maven ved at lukke dem sammen for man er stadig lidt bange for at det kommer til at gå galt... (og ja det kan jeg ikke gadere mig imod... for så skulle jeg ha valgt kun at ha en hund) jeg har overvejet at køve et fodboldt horn... kunne det måske bruges....


  • #19   12. feb 2008 ja det er det jeg er bange for at de kan mærke.... jeg har også snakket med vores opdretter som også siger at der ikke skal gå for langt tid inden vi sætter dem sammen for så sklæa de til at lære hinanden at kende igen og det er ikke altid det lykkes... nå vi har fri i morgen så er det bare at gå en lang tur med dem og se hvad der sker....



Kommentér på:
rotter der slås

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce