Os der griller

Os der griller

Medlemmer: 95
Forside Forum Medlemmer Annoncer Hunde
 
Belugahval forskrækker lille dreng
Belugahval forskrækker lille dreng
Slå lyden til
00:00
/
00:37
LIVE

Belugahval forskrækker lille dreng

NOW PLAYING

Drone fanger hidtil uset adfærd hos de sky arktiske narhvaler

NOW PLAYING

Redder reveunge i net

NOW PLAYING

Alligator sneg sig ind i hus

NOW PLAYING

Hval forfølger kajak

NOW PLAYING

Redder babyelefant fra dyb brønd

NOW PLAYING

Dette Vidste Du Måske Ikke Om Elefanter

NOW PLAYING

Disse fem lande har flest hunde som kæledyr

NOW PLAYING

Her Er De 5 Sødeste Dyr I Verden

NOW PLAYING

Fem Facts Om Hunde

NOW PLAYING

Verdens fem farligste dyr

NOW PLAYING

Det skal du overveje før du anskaffer hunde

NOW PLAYING
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Gardinstang i soveværelset 600 kr.
  • Ophængning af lamper og spejl. 650 kr.
  • Samle det sidste af min jysk seng😂mangler meget lidt 720 kr.
  • Samle to små kommoder 450 kr.
  • Ophæng skab på lille badeværelse 400 kr.
  • Reparation af vandvarmer i kolonihave7 1.500 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Hamburgerryg på grill????
  • #1   22. apr 2011 er lige med på en lytter, har nemlig en liggende i fryseren...

  • #2   23. apr 2011 tja hvorfor ikk :O)


    Jeg ville skære den i skiver og så grille dem, men mok ikk at man isse kunne lave den hel


  • #3   24. apr 2011 sagtens... både hel og i skiver....

    Har før lavet dem hele, og så smurt den godt ind i honning eksempelvis.. eller en god appelsin marinade.. rødvinsmarinade kan også bruges..
    Den bliver også super god, hvis du køber noget af det der træflis fra whiskey tønder, og ryger den med det.. mmm det er bare godt! smiley


  • #4   25. apr 2011 Jonas Goofy-power J: Det lyder lækkert smiley
    Så er det alligevel godt jeg købte et par stykker, så kan vi finde ud af, hvad der smager os bedst smiley Jeg er en novice ud i marinader..... kan du være lidt mere præcis mht. appelsinmarinade? smiley


  • #5   26. apr 2011 Anette -> selvfølgelig...

    En normal appelsin marinade:

    skal af 1 appelsin
    saft af 1 appelsin
    smeltet smør
    salt, peber
    Det hele røres sammen og kødet ligges i marinaden i 4 timer eller natten over.

    Den er nem, simpel og nem at lave efter ens smag.... smiley

    Der fylder du bare godt med det hele i, hvis det er en stor hamburgerryg så dobler du bare.. jeg plejer gerne at bruge en hel pakke smør der lige har stået lidt fremme så den er godt blød så hælder du bare noget appelsin i smøret salt og peber.. så stiller du lige marinaden på køl en times tid, så den bliver nogenlunde fast igen, og så smører du ellers bare godt med halløj over stegen, i en pose og så i køleskabet, helst natten over.. yum yum.. smiley

    hvis du vil have en lidt mere smagsfuld marinade med lidt flere ingredienser så prøv sådan her:

    put en rigtig god klat honning i marinaden i steder for smøret.
    tilsæt en lille smule rødvinseddike
    tilsæt evt mandler / alm cornflakes

    sørg for at putte nok af det hele i så det bliver sådan en meget klistret masse der kan hænge fast på stegen.

    *Det er altså også bare godt smiley


  • #6   27. apr 2011 Tusind tak smiley
    Lyder som noget fedtet stads med alt det smør. Det drypper vel bare af under stegningen eller hvad?


  • #7   28. apr 2011 Ja, men det er så derfor at den skal ligge i køleskab fra om aftenen til den skal bruges smiley så trænger det godt ind i kødet.. du kan evt lave nogle "ridser" i den så det riiiigtig kan trænge sig ind smiley

    Du kan jo også bruge den alm glasering der består af stærk sennep rørt op med brun farin.

    Et godt tykt lag... smiley

    næsten ligemeget hvilken marinade du vælger så vil det smelte og rende lidt af.. men du kan evt gemme marinaden og så pensle noget på efterhånden som den steger smiley


  • #8   2. maj 2011 Jonas Goofy-power J: Tusind tak for din hjælp. Det skal i hvert fald prøves - mmm mundvandet samler sig allerede smiley

Kommentér på:
Hamburgerryg på grill????

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce