{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
681 visninger | Oprettet:

Frysning af rå dej...Ej grill {{forumTopicSubject}}

Jeg arbejder jo i en kantine, som mange ved :O)

Når vi bager derover, rører vi dejen sammen på normal vis, lader den raske en ½ times tid i kedlen, så slår vi den op, former brød og boller på bageplader, filmer dem og fryser dem ind. Så kan de, når de er frosne, puttes i poser, og fylder derved ikk så meget.
Det eneste man skal huske er at der ca. skal bruges dobbelt gærmængde.

Når vi skal bruge brødet, tager vi det ud dagen før og stiller det på køl til optøning. Det bliver ligeså fint som "normalt" brød :O))

Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Samle et skab 700 kr.
  • Klippet buskas ned 1.500 kr.
  • Montere kattelem og lave hul 1.500 kr.
  • Sætte køkkenlåge fast igen 750 kr.
  • Udskiftning af termostater på 3 radiatorer 1.200 kr.

Opret en opgave



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Frysning af rå dej...Ej grill

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce