{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.641 visninger | Oprettet:

5 af hundekasterens 6 hvalpe reddet. {{forumTopicSubject}}

Overrasket blev jeg, da jeg her til morgen, sidder og læser Søndagens Ekstrabladet. På s. 25 falder mit blik på en overskrift, der siger: "Frelst fra druknedøden. Hørte hvalpene kæmpe for livet".
Det viser sig så, at kort tid efter, at tøsen har kastet hvalpene i floden, er der en ældre bosnisk kvinde, som kan høre hvalpene gø ude i floden, mens de prøver at kæmpe sig op på land.
Hun redder dem op af vandet og tager sig af dem, samtidig med at hun er totalt uvidende om den frygtelige skæbne der overgik dem, ved at blive kastet i floden som affald.
Den 6 og sidste hvalp, så kvinden ikke noget til og den må anses for at være mistet. Men de 5 andre har det godt og er friske og glade. Det eneste problem kvinden lige har pt. er at hun er fattig og at hvalpene drikker mindst 3l. mælk om dagen: ) (Mon ikke hun får lidt hjælp nu?)
Om hundekastertøsen forlyder det fra moderen til pigen, at hun i øjeblikket modtager psykologhjælp, for at komme gennem omverdenens massive opmærksomhed og had. Pigen og hendes familie, kan samtidig se frem til en bøde på op til 5000euro.
Det der nok batter mest som straf her, er nok det had hun møder fra omverdenen.
IT SERVES HER RIGHT!!!


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  5 af hundekasterens 6 hvalpe reddet.
Kommentér på:
5 af hundekasterens 6 hvalpe reddet.

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce