{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  pris på hvalp?
  • #1   13. jun 2010 Jeg synes det samme, altså at prisen burde være den samme.
    Kan måske lidt godt forstå at der gøres forskel på tæver og hanner, men farver synes jeg ikke der skal gøres forskel på.
    Men der er dælme mange der har tjent ekstra gode penge på fx choko og blå hvalpe igennem tiden.
    Men så længe der er folk som vil give prisen, så ændre det sig nok ikke. : )


  • #2   13. jun 2010 Nej det kan jeg faktisk heller ikke forstå!! Jeg syntes som Ann-Sophie at det er ok, at der er forskel på tæver og hanner men mht. farven syntes jeg det er helt hen i vejret!!!

  • #3   13. jun 2010 hvorfor er det ok at hanner og tæver ik koster det samme?

  • #4   13. jun 2010 udbud og efterspørgelse smiley

    Chocko tæve = sjælden = dyr

    og jeg skal da være den første til at indrømme at fik jeg en hvalp som var choco og tæve, så ville der formentlig ikke være guld nok i denne verden til at jeg kunne sælge den.........men sådan har jeg det nok med dem alle :o))


  • #5   13. jun 2010 Michael

    præcis... men det er jo en helt anden sag smiley Tror aldrig jeg ville ku sælge nogen af mine hvalp ha ha ha overhovedet!


  • #6   13. jun 2010 fordi at der ikke er lige så stor efterspørgelse på hanner

  • #7   13. jun 2010 Michael

    jamen hvis jeg ville have en tæve.. så ville jeg da aldrig vælge en han fordi den var billigere?


  • #8   13. jun 2010 men det er der mange andre førstegangskøbere der ville.

  • #9   13. jun 2010 og hvis jeg ville have en han....så var det ikke prisen som var afgørende :o)) tvætimod

  • #10   13. jun 2010 tvætimod= svesk for tværtimod

  • #11   13. jun 2010 svesk = tjekkisk for svensk

  • #12   13. jun 2010 Michael


    ha ha ha ha ha ha fik lige min kaffe i den gale hals ha ha ha ha

    Nej jeg ville aldrig vælge hvalpen fra pgr. af prisen, den forstår jeg simpelthen ikke!?!

    Hunden før prisen - helt 100%


  • #13   13. jun 2010 Jeg synes det er latterligt at tage ekstra for en choko eller (for nogle år siden, blå) pga efterspørgelse... Så synes jeg det virker som om man vil ha' flere penge ud af det fordi, man KAN få mere ud af det.....

    Men synes egentlig det er okay at tæver koster lidt mere, end hanner, ved egentlig ikke hvorfor?? Måske fordi jeg selv er til hanner;o))

    Ej ved det faktisk ikke... Men nej, ikke pga af farve.. Hader de annoncer hvor der er 4 hvalpe med 4 forskellige priser, det får jeg spat af.... Desuden ville jeg nok få dårlig samvittighed over at synes en var mere værd end en anden;o)

    MEN jeg bliver heller aldrig opdrætter, kunne ikke sælge hvalpene, så, så let er det:o)



  • #14   13. jun 2010 Men på den anden side var jeg villig til at give ekstra for lige netop den han jeg VILLE ha, så det er lidt dobbelmoralsk;o))

  • #15   13. jun 2010 Ja netop, efterspørgslen efter tæver er større.
    Men jeg forstår ikke at man tager mere for en choko tæve, end en zobel tæve fx. Jeg ser det lidt som om at opdrætterne bare høster ekstra guld på at hvalpen er choko, for den choko er jo ikke bedre end den zobel.
    Men da køberne ser choko som en sjælden farve er der mange som gerne vil have choko, og det synes jeg altså at mange opdrættere ''udnytter''?
    - Men det er jo bare min mening : ) Jeg vil ihvertfald ikke have en choko, men det har intet med prisen at gøre *GG*


  • #16   13. jun 2010 Mette

    se jeg forstår ik forskel på prisen når det gælder kønnet.... Jeg ved en af Malous brødre blev solgt billigere fordi hun ik kunne komme af med ham - de var 6 i kuldet.

    han blev vist solgt for 6000 danske men der var vist noget med han havde et knæk på halen også, så der kom avls forbud på ham fra opdrætter.

    Alle i Malous kuld kostede 9.500 dkr


  • #17   13. jun 2010 Elise,
    Jeg forstår det nok heller ikke som jeg skriver ved ikke hvorfor jeg synes det er oki?? Nok fordi sådan har det altid været?? Og ja så er det jo ingen hemmelighed at hanner er ikke altid er så lette at komme af med... I forhold til tæver..

    Men i mine øjne er de lige meget værd, jeg ville til hver en tid give mere for en hanhund end en tæve..

    Men må også sige jeg synes det er fair at opdrættere sætter samme pris på begge køn... Men jeg er næsten sikker på at tæverne er de første som bliver solgt..

    De fleste vil bare ha tæver(om jeg fatter det, hanner er meget dejliger;o))


  • #18   13. jun 2010 jeg ville også give det samme for en han som en tæve - derfor jeg ik forstår det...

  • #19   13. jun 2010 Vi købte vores Westie for 8 år siden en tæve hun var 1000kr dyre en hannerne og det var med DKK tavle... Vi fik dog afslag på 2000kr pga af en mikro sort plet i nakken på hende...

  • #20   13. jun 2010 men man kan altså også se i marked at der bare SLET ikke er salg i hanhvalpe fortiden!! Så måske derfor der også er forskel i prisen smiley Jeg mener da helt sikkert at mine hvalpe er 10000 kr. værd........ men da der ikke er salg i hanhvalpene satte jeg dem til 8500 kr. da jeg havde hvalpe i foråret smiley

  • #21   13. jun 2010 Aha på den måde Charlotte:o)

  • #22   13. jun 2010 Ja jeg kender en der tog 16-18.000,- for DRU hvalpe i ''specielle farver'' (choko, blå og lilla), i sommeren 2008 - Hvor markedet jo var på sit højeste nærmest. Og de blev sørme solgt, og der var endda rift om dem!
    Jeg forstår det slet ikke, synes faktisk at det er grisk at ''udnytte'' køberne på den måde.
    Man man kan jo omvendt sige at folk bare kan lade være med at købe dem, men synes nu stadig at man som opdrætter må være rimelig.
    Synes det er meget mærkeligt når man i et kuld har 5 hvalpe og 5 forskellige priser?


  • #23   13. jun 2010 Der har nu heller ikke været forskel på prisen her *GGGGG* har kun haft hanner , MEN jeg tog det som en tæve koster og de kommer aldrig til at koste mere her ,,,,Hvorfor i alverden skulle de dog det???? Jeg finder det også latterligt og dybt uproffesionelt ....

    Og tage mere pga en farve vil jeg slet ikke skrive hvad jeg mener om!!! Billigt salgtrick og en helt masse andre ting.


  • #24   13. jun 2010 Lige præcis, ligesom udtrykket ''teacup chihuahua''!
    Et salgstrick for at skaffe flere penge i kassen og gøre 'varen' mere speciel, jeg er også imod det.


  • #25   13. jun 2010 I alle de mange år jeg havde Schäfer koste hanner og tæver det samme, så det passer ikke helt hvad du skriver Linnea :o)) Vi har også lige købt en Tysk Ruhåret og der kostede hanner og tæver også det samme ?

    Jeg har haft Chi i 5 år og købt mine hos forskellige opdrættere, hos dem kostede hanner tæver også det samme ??


  • #27   13. jun 2010 Det er sandt Linnea :o)) Jeg har købt hund 4 forskellige steder i chiverdenen og der var billedet sådan. Også hos ruhårskennelen og altså også i mine mange år i Schäferverdenen. Måske er der en sammenhæng mellem etablerede kenneler. Jeg ser den tendens som værende ny ( forskellig pris for køn) . Hos de opdrættere jeg kender godt ligger prisen på en chi med DKK stambog stadigvæk mellem 10 og 15 tusinde.

  • #28   13. jun 2010 Jeg kan ikke forstå det eller tage det seriøst, og jeg vil ikke bidrage til at priserne på enkelte dyr er vandvittige høje eller forskellige osv. Så er det bare ikke der jeg skal købe hund :- )
    Men jeg kan faktisk godt følge det Linnea skriver, med chancer for eftersalg.



  • #29   13. jun 2010 forskellen er vel at når efterspørgelsen er stor...så kan man få det som man mener sine hvalpe er værd og modsat når efterspørgelsen ikke er overvældene

  • #31   13. jun 2010 Det bliver vist til diskutionen uden ende smiley



  • #32   13. jun 2010 Da min veninde købte chihuahua for 10-11 år siden var prisen hvis omkrig de 4-5-6000kr... Og nu er prisen dobbelt så meget og mere nogle steder endda...

    Man ser det med fransk og engelsk bulldog og mops de er også steget meget nu de er blevet "mode-hunde"

    Det har noget med tiderne at gøre, det er jeg sikker på..... Ikke at jeg ikke vil give en pris for min næste guldklump, det vil jeg helt klart.... Men jeg tror prisen vil dale med årene nu hvor "chi moden" er ovre....


  • #33   13. jun 2010 Det tror jeg ikke på....Jeg tror prisen på Dkk chi vil blive ved med at ligge mellem 10 og 15000

  • #34   13. jun 2010 Jeg tror ikke vi kommer så langt ned som 4-5000kr igen det har jo også noget med tiden at gøre....

    Men jeg tror vi kommer til at sted hvor prisen kommer til at ligge på 8-10.000 måske 11.000kr


  • #35   13. jun 2010 Og jeg har ikke sagt jeg ikke gerne vil give en høj pris for min næste hund er det den rigtige så gir jeg så meget som der skal til;o)... Men tror altså prisen vil dale lidt ud i fremtiden...

  • #36   13. jun 2010 ??? hvorfor skal man købe dyre linier til dk og lave fine kombinationer for at sælge dem dem til en tredje del af prisen her det er da ikke fair for dem der har lagt mange års erfaring i de linier.

  • #37   13. jun 2010 Enig!!

  • #38   13. jun 2010 Prisen er jo det som folk vil betale og pt er det jo købers marked.

    så er det svært at snakke om 1/3 prisen. hvis man nu ikke kan få "fuld" pris.

    at jeg så kun prøver på at lave hvalpe til mig selv, og hvad der så kommer ud over "beholderen".....vil jeg da hellere finde et godt men fattigt hjem fremfor et velhavende dårligt hjem til.



  • #39   13. jun 2010 Jeg tror også på at laver man en kvalietet man selv ønsker sig har man ikke svært ved at komme af de resterende i et kuld

  • #40   13. jun 2010 Vi leder alle efter super købere, ingen tvivl om det, men jeg vil gerne at de købere der henvender sig, har overvejet nøje at det er en chihuahua de vil hvad det så omfatter, af ekstraudgifter så som dyrlæge osv, ellers kan vores chihuahuas nemt blive kastebolde

  • #41   13. jun 2010 Ja Linnea har helt klart fat i noget af det rigtige - At man ikke skal sælge sine hvalpe for billigt. For så risikere man at de forkerte købere bider på og at hunden bliver videresolgt for at tjene flere penge.
    Oplevede det selv ved en hvalp jeg var ret lun på og som jeg var ude og se på, jeg takkede nej til hvalpe - Og en anden pige købte den. Nogle dage efter havde pigen sat den til salg, 2000,- dyere end hvad hun gav ved opdrætter! : ( Årh jeg fik ondt i maven!
    - Men jeg personligt synes bare det er mærkeligt at tage fx 2000,- mere for en choko tæve, bare fordi den er choko? Kan godt forstå man tager forskellige priser for hvalpene, hvis der er tale om hvalpe med fejl fx. Men 2 ''lige perfekte'' hvalpe forstår jeg ikke kan variere så meget i pris, bare pga. farven? : )


  • #42   13. jun 2010 Nu vil jeg sige jeg synes ikke 9-10 og 11.000 kr er spotpriser??


  • #44   14. jun 2010 Jeg synes du har en flot tanke om det Christina :- )

    Jeg forstår ikke helt argumentet at hvis en køber vil give 15.000 for en hund så er det = et godt hjem, så jeg er enig med Michael i at det ikke er det folk er villige til at give, som afgøre om de bliver et godt hjem for hunden.


  • #45   14. jun 2010 Se Charlotte det er vi jo nogen som har luret at hannerne er de lækreste, og har det dejligste sind(synes jeg;o))

    Men det ændre jo stadig ikke på at hanner ikke er lige så eftertragtet som tæver...??




  • #46   14. jun 2010 I flg. skks chihuahuacirkln så er der lavet en pris aftale på hvalpe med SKK tavle.... også så man ik tilbuds battler hinanden når man har hvalpe til salg.

    Synes det er så vigtigt at man holder sine priser.


  • #47   14. jun 2010 Jeg vil nu vove den påstand at hvis hanhunde er fra de "rigtige" linier er de ligeså eftertragtet som tæverne?

  • #48   14. jun 2010 Og Lone hvad er så "rigtige" Linier???

  • #49   14. jun 2010 Det er jo lidt op til hver opdræt at vurdere,

  • #50   14. jun 2010 Linnea

    det er da ik ulovligt at lave en pris aftale...? I flg. SKKs chihuahua klub hedder det sig at prisen for en chihuahua hvalp ligger på ca. 15.000 skr (dette er en pris guide)

    På Chihuahua Cirkelns årsmöte den 25/2 2006 beslutades att klubben skulle återinföra ett rekommenderat valppris. Klubbens rekommenderade valppris är ca 15 000 kronor.
    (link fjernet)

    Men opdrætterne vælger jo selv hvad de vil have for deres hvalpe. Mira har kostet 18.000 og Malou har kostet 17.000 skr

    Jeg synes da det er helt fair man laver en aftale I SKK regi hvad man tager for sine hvalpe.... hvis man sal være medlem af denne klub så er prisen sådan... det er da ik ulovligt - heller ikke i DK?


  • #51   14. jun 2010 Mette...Hvis man er interesseret i avl og udstilling er det da ingen hemmelighed at man går efter bestemte udstillings og avlslinier ?? Linier der er gennemarbejdet i mange generationer, liinier der giver ensartethed i type - takket være den seriøse opdrætter , der har arbejdet efter lige NETOP den type hund i mange år , med kritiske og selektive øjne !

  • #52   14. jun 2010 Ps. Mine to første drenge kunne jeg ha solgt gange.

  • #53   14. jun 2010 Men de rigtige linier er vel individuelt og derved forskellige meninger og holdninger om.. Hvad der er "de rigtige linier" for dig er ikke nødvendigvis de rigtige linier for andre?.... Så det er da meget omfattende at sige. "At en han fra de rigtige linier er lige så eftertragtet som tæverne"...

    Jeg tror mange førstegangs købere er ligeglade med linier, men bare vil have en sund og racetypisk hund med DKK tavle fordi de ved DKK står for noget godt.

    Mens andre der har være i verdenen længere tid, ved hvad de går efter... Men igen holder jeg på at salg af tæver er noget lettere end hanner generelt.



  • #54   14. jun 2010 Det kan jeg godt give dig ret i Charlotte.... Havde jeg en tæve og skulle parre hende, ville jeg se på min egen tæves svagheder og styrker og finde en han som havde noget der kunne forbedre hende..

  • #55   14. jun 2010 Det er jo også det jeg skriver Mette...glemte bare at skrive at det er individuelt hvilke linier man finder attraktive ! Kan bare sige at jeg hverken hos mig selv eller de opdrættere jeg er tæt på har haft svært ved at sælge drenge.

  • #56   14. jun 2010 Charlotte...du mener da også at de hunde du vil parre skal passe sammen liniemæssigt??

  • #57   14. jun 2010 Charlotte

    tror faktisk det er helt lovligt at man i en klub - man selv er frivilligt medlem af... sætter en ca pris.

    Men det er helt klart lovligt her i sverige, og det synes jeg også er fair så én opdrætter ik kan dumpe prisen for at få sine hvalpe solgt. Men det er jo opdrætteren selv der i sidste ende bestemmer prisen på sine hvalpe. Som jeg os skrev har både mira og malou været dyre end 15.000 skr smiley og de er begge fra opdrættere der er medlem af chihuahuacirklen (er jeg også selv)



  • #58   14. jun 2010 skal lige siges at man ik er tvunget medlem af chihuahuacirkeln (samme som KSS) bare fordi man er medlem af SKK - pris aftalen der er lavet er i sammenhæng med hvis man vil sælge sin hvalp gennem klubben chihuahua cirkeln

  • #59   14. jun 2010 Charlotte

    man kan sige det er lidt sådan her:

    Vi har 3 chihuahua opdrættere i sverige som alle er medlem af en chihuahua klub
    dette er det samme som fx.

    Vi har 3 optikere der er medlem af samme kæde smiley

    Self må den ene optikere jo ik sælge et brille stel 1000 kroner mindre end de 2 andre optikere da de jo er en og samme kæde (dette er ik heeelt det samme, men bare lige et eksempel)

    At nogen vælger at sælge en hvalp til 5000 må de selv om, men jeg ville nok sætte spørgsmåls tegn til hvorfor hvalpen var så billig....


  • #60   14. jun 2010 Lone, men det er jo ikke let at vide når du ikke skriver det....

    Jeg holder nu stadig på at hanner ikke er så eftertragtet som tæver og det ved jeg ihvertfald at andre også mener..

    Charlotte, jeg skal ikke gøre mig klog på de forskellige linier, det ved du garanteret meget bedre end jeg:o).... Som jeg skriver havde jeg en tæve som skulle parres ville jeg se på hende og finde en der matchede hende godt... Og havde naboen en flot lækker chi, men som ikke passede til hende jeg havde, ville JEG aldrig bruge ham..... Så tog jeg hellere langt væk for at finde ham som netop passede til hende... Så jo der forstår jeg godt hvad du mener...

    Jaaaa en avlsprocent på 0% gir jeg ikke noget for... En procent på 4 eller 5 ville jeg hellere tage hvis jeg kunne se de 2 matchede hinanden godt...



  • #62   14. jun 2010 Kan KUN give dig ret Charlotte, får heller aldrig andet end hanner.....:o)...

  • #63   14. jun 2010 Mette...Det var sådan set også det jeg skrev....skar det bare ikke ud i pap ! Jamen at du og andre mener det skal i da have lov til. Du/ I har jeres mening og jeg min og det skal vi jo have lov til !!

  • #64   14. jun 2010 Charlotte ,,,som du ved er jeg klart til tæver , men det er ikke for at lave hvalpe - så havde jeg vist lidt mere gang i "forretningen" :O))) Jeg har bare altid været mest til dem :o))

  • #65   14. jun 2010 Katjing...!! Så fik jeg da den.... Skåret ud i pap ja jaaa.......

    Ja, heldigvis er det da et frit land vi lever i...!


  • #66   14. jun 2010 Det var da dejligt Charlotte.... Og dejligt med sådan en køber:o).....

  • #67   14. jun 2010 Ja..C..jeg ved han købte den ubeset :o)) Jeg er til tæver tror det er fordi hanhunde markerer så meget ....Og så har tæver en cyklus ligesom os kvinder :o))) De bliver egen og sære når de er på vej i løbetid - De passer bare bedst til mig :o))

  • #68   14. jun 2010 Hehehe....Kim ville nok betakke sig :o)))))

  • #69   14. jun 2010 Puhh... nåede halvvejs ned og læse så gik jeg i stå....

    Tror også prisen har meget at gøre med (hvad enten vi vil det eller ej) at vores skønne hunde også ER modedyr... altså en trend som gør at efterspørgelsen bare er stor lige nu....

    har hvis ammehjerne lige nu, for kan ikke huske hvad jeg gav for Bella (hjælp mig Linnea) men tror det var omkring 10.000 og for mig er hun jo bare 100.000 værd i dag... (ville heller ikke sælge hende for det - men I ved hvad jeg mener)

    Knas gav jeg 700 $ for - tænke tænke.. hvad er det.. ca 3500 kr må det være... men dengang anede jeg ikke hvad prisniveauet var... og aner heller ikke om han er fra en forfærdelig hvalpefabrik - han er sådan en rigtig hund med MANGE førstegangs køber fejl... faldt for billede og fik ham overleveret på en resteplads i texas... men han er en super dejlig og smuk hund....
    tror dog ikke at når jeg får hvalpe engang (måske allerede næste år engang =) ) at jeg så sælger dem for 3500 kr som knas kostede...
    for tænk for nogle købere man ville kunne være uheldige at rende ind i...

    Jeg søgte efter en chokotæve, og købte også bella pga farven, så der havde jeg nok også bare betalt prisen uanset hvad opdrætter havde sat den til.. men den skønne Linnea er fair og jeg fik dette vidunder til alm. (hvis der er noget der hedder det) chiihuahua pris....

    Ved ikke om jeg selv vil sælge hanner til mindre end hunnerne.. men må tiden vise.. for ens hjerne har nok bare vænnet sig til at sådan er det jo bare... men lad os se.. kan være jeg ender med at beholde dem alle selv (HOST HOST lyder det ovre fra kæresten i sofaen- han synes ikke om idéen - måske beholde en får han hvisket ud af mundvigen)


  • #70   14. jun 2010 tjaaa jeg forholder mig så til de svenske regler - og lader den mulighed stå at prisen er fast...

  • #71   14. jun 2010 Linnea...
    Du må ALTID ringe og høre... lige nu ligger hun på TO bløde puder i sofen og snoker (ved siden af Søren selvfølgelig)
    Hun er bare den skønneste lille hund - er så lykkelig for at lige netop jeg fik lov at købe hende... hun skal jo forresten udstilles i Brørup... længe siden... men hvis hun ikke bliver gladere for det så bliver hun bare ingen udstillings hund.. hun skal ikke tvinges til det hvis ikke hun kan lide det...


  • #72   15. jun 2010 Da jeg solgte hvalpe første gang i 2004 der solgte jeg dem for 6.500 kr. som var gennemsnitsprisen for en DKK chihuahua dengang. Og ret hurtigt derefter steg prisen, og jeg solgte mit sidste kuld for 12.000 kr. så det må siges at være en stor stigning. Men efterspørgelsen sted og så kraftigt i den periode. Det fandt dyrlægerne også ud af så de har også sat deres priser op ligesom foderfirmaerne ;O))

  • #73   16. jun 2010 Det var alligevel noget af en prisstigning på kort tid Dorthe:o).... Men de er det hele værd og mere til:o).... Men ja, hurtig de er steget må man sige:o)

  • #74   16. jun 2010 Dorthe... Da jeg købte min første i 2005 betalte jeg 8000 kr for ham i 2006 da jeg fik Fifi kostede hun 10000 . Så ja priserne steg med lynets hast de år.

    Jeg tror de 12000 er prisen idag?


  • #75   16. jun 2010 Det er lidt sjovt at tænke på hvad de kostede engang. Da jeg fik min første Vickys Tikke i 1989 der kostede hun 3.000 kr så der er da sket lidt på 21 år. Men jeg synes faktisk ikke der var en voldsom stigning fra 1989 til 2004. Jeg tror også det ligger på 12.000 kr i dag og det synes jeg også er en rimelig pris. For som jeg skrev før så er priserne på alt andet også steget i de år hvor Chihuahuaen steg og disse priser tror jeg ikke falder igen bare fordi vi sætter priserne ned på Chihuahuaen.

  • #76   16. jun 2010 Enig...Dorthe tager du ikke også samme pris for hanner og tæver?

  • #78   16. jun 2010 christina...Du har ret i der er kommet at Chihuahuaen er blevet mere almindelig , men jeg synes ikke der er nogen tendens til i nogen racer, at prisen er stagnerende :o)) Som du ved købte vi jo en tysk ruhår for ikke så længe siden, den gav vi 10000 kr for og den er da også meget almindelig.

    Jeg tror derimod at pris og kvalitet hænger sammen:o))


  • #79   16. jun 2010 Ja Charlotte og der koster de omkring 23000 nu :o))

  • #80   16. jun 2010 Sikke dog en pladdersætning jeg skrev til dig Christina ...håber du kan tyde den ? :o) Er vist lidt træt idag..

  • #83   16. jun 2010 Jeg solgte mine schäferhvalpe for 3500 med DKK stamtavle i 92 - det var en helt almindelig pris for en tavlehund dengang.

    I min verden er en familie og udstillingshund en og samme hund - alle hunde er vel først og fremmest familiehunde eller bør være det .

    Men det er vel i bund og grund derfor de i mange lande sælger pet og show quality til hver deres pris. Stadigvæk er linierne de samme.

    Personligt kan jeg ikke se nogen grund til at lave et kuld hvalpe , hvis de ikke i planlægningsfasen har været et kuld jeg ville pille noget fra til mig selv fra :o) I de kuld er der såmænd også altid et par stykker familien danmark kan hygge sig med.

    Synes ærligt talt den anden indgangsvinkel er meget lidt seriøs, men vi har hver vores måde at gribe tingene an på .


Kommentér på:
pris på hvalp?

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce