{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.812 visninger | Oprettet:

Trimmebord {{forumTopicSubject}}

Har siddet længe på nettet og kigget efter et egnet trimmebord, mest til at øve 'stå pænt på bord'. Synes de fleste er meget lave, men fandt dette, som er højt nok og som jeg synes ser smart ud: http://www.pets.dk/shop/trimmebord-60x45x85-3432p.html

Jeg vil gerne høre om der er nogen der er nogen der har erfaring med dette bord, eller der har bedre eller lige så gode billigere forslag, egentlig ikke at jeg synes det er dyrt, specielt når man kigger på mange af de andre borde.

Og udover at der er skridsikkert gummi på bordet, og at det er højt nok, er der så andet jeg skal kigge efter?



Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Trimmebord
  • #1   12. feb 2010 Der er ikke riller på det bord, overfladen er magen til Jeanettes bord.

  • #2   12. feb 2010 Tak for jeres svar. smiley

    Ok tak, god idé Stine at se det IRL først, Hillerød er jo heller ikke så langt væk.
    Men hvis der slet ikke er riller på bordet, er det så dårligere?

    Charlotte, jeg synes nemlig også det ser fint ud, og det er tilpas pænt og lille til at kunne stå permanent fremme i mit nye køkken.

    Michael, hvis det er ligesom Jeanettes bord, så er overfladen jo forholdsvis glat og ikke skridsikker, men spørgsmålet er så om ikke det er bedre at øve 'stå' på et lidt glat bord? for det kan de jo også risikere at skulle stå på ved udstilling.

    Og hvis nogen af jer kan anbefale et bedre bord, så skriv endelig et link.


  • #3   12. feb 2010 Jeg mener rillerne er der der for at gøre bordet skridsikkert.

  • #4   12. feb 2010 Må jeg spørge hvorfor det er bedst rillerne er på tværs og ikke på langs? Er de bedre for dem at stå på når de er på tværs? Spørg bare af nysgerrighed:o)

  • #5   12. feb 2010 Charlotte, ærgeligt at du ikke får brugt bordet.
    Jeg har bare erfaret at selv om jeg stiller mine på alle mulige andre borde, så er det trimmebord bare mere skræmmende at lære at vænne sig til, da fladen jo er forholdsvis lille og der er 'langt' ned hele vejen rundt om hunden. Desuden kan der jo lettere stå en person på den anden side af bordet og handle hunden, så man simulerer udstilling meget lettere på den måde.
    Jeg vil også bruge det i min gårdhave når jeg får hundebesøg, så vi kan træne hundene i løbet af foråret og sommeren.

    Fru Robbie, jeg tror igen det handler om skridsikkerhed, at bordet er mere skridsikkert når rillerne er på tværs, da hunden jo så stilles op på tværs af rillerne.



  • #6   12. feb 2010 Charlotte, jeg oplever også at mine stoler fuldt ud på mig, men når de ikke er vant til trimmebord hjemmefra, så synes jeg det har taget nogen tid til ringtræning, at vænne dem til et nyt slags bord hvor der står en fremmed på den modsatte side som skal handle hunden.
    Så har man trimmebord hjemme kan man jo træne med forskellige fremmede der også skal se tænder og det hele.


  • #7   12. feb 2010 Hmm, ja men det billigste jeg har set er en meget lav tyrkis rædsel til 500 på dba.
    Men hvis dit er pænt og højt nok og du vil sælge det, så sig endelig til.


  • #8   12. feb 2010 Lyder godt, giv mig endelig besked når du ved nærmere og hvis det er ok, at det går videre, så skriv også lige max. højde på bordet og hvor meget du skal have for det.

  • #9   12. feb 2010 Ok Charlotte, så siger jeg rigtig mange tak, hvis det er du må give det videre til mig, det ville jeg være rigtig glad for. smiley

    Stine, hvad gør du så hvis bordet på udstillingen er spejlglat?
    Det prøvede jeg på en udstilling med Jessie, og det var ikke bare glat, men med en metalisk spejlplade, hun gik helt i panik gled rundt og ville slet ikke stå på det bord. Før det havde hun kun trænet på skridsikre borde, derfor jeg tænker at det kan være godt at træne dem på de lidt glattere borde.

    Og så husker jeg Jeanette sagde noget til ringtræning om, at hunden står pænere når den kan når den kan glide, da de ikke glider når de står lige med benene, og at de derfor hurtigere lærer at stå pænt på bordet. Ved ikke om det er rigtig forklaret, så det må Jeanette meget gerne lige uddybe.



  • #10   13. feb 2010 Et håndklæde, det må jeg nok sige, det kan ikke have set specielt kønt ud, men man må da håbe de ikke finder på at lægge et håndklæde på et glat bord, for så går det da først galt. smiley

Kommentér på:
Trimmebord

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce