{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.148 visninger | Oprettet:

Alene hjemme? {{forumTopicSubject}}

Hej Chihuahua folk!

Jeg har endnu engang brug for hjælp, rådgivning og erfaring.

Jeg har jo fået en dejlig chihuahua, han på 6 måneder. Han er bare faldet så godt til og har klaret det hele så flot. Han har taget så godt imod os og omvendt. Jeg er begyndt at alene-hjemme træne ham, hvilket ikke har været nogen succes (endnu). Jeg er helt tilbage som bare at åbne og lukke døren, gå ud og ind, lave naturlig adskillelse såsom at lukke døren når jeg skal hente noget i andet rum, toilette osv. Han er virkelig bange - ja bare det at døren er på klem (han kan se mig og komme til mig) så piver og hyler han som en gal.

Mit spørgsmål er passer denne alene-hjemme træning til en unghund på 6 måneder eller skal jeg gøre noget andet?

Jeg har også købt et transport bur og lavet det til en hule i stuen, hvor vi øver os i at gøre den tryg, hvilket jeg har fået at vide ku' hjælpe på problemet, altså at han kan gå derind i hans forhåbenlige "fristed". Han skal gå rundt i stue og køkken.

Undskyld mit lange indlæg smiley

Mvh.Sanne


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Alene hjemme?
  • #1   20. aug 2009 Han kommer fra et sted, hvor han har vant til at være alene hjemme, dog med en masse andre chihuahua'er..

  • #2   20. aug 2009 ja altså vi blev nødt til at bur træne Mira og det virkede bare super fint. Nu kan hun sagtens være alene hjemme uden problemer - hun lægger sig bare i sin kurv, når vi går smiley


    kan varmt anbefale det. vi købte sådan hunde transporter til store hunde i plast - til bilen, så hun har haft rigelig med plads


    vores kære Mira er nemlig en sand hudini - hundini hø hø og har brudt ud af 2 stof bure inde vi købte en ordentlig kasse til hende


  • #3   20. aug 2009 Fru A - uuuh hvor er det er dejligt at høre at det har virket for jer smiley Måske er det også løsningen for mig.

    Mit bur er sådan et i sort stål (tror det normalt er beregnet til bilen) også har jeg købt den ret stor, så han kan brede sig derinde. Håber ski ikke han bryder ud smiley Når hun var alene hjemme havde i buret lukket eller åbent? Hvordan vænnede I hende til at det bare var et super dejligt sted? smiley


  • #4   20. aug 2009 Charlotte - Det er så hårdt når han er så ked af det - for han stor hyler! Jeg får helt tåre i øjne. Jeg er så stolt over ham for han gør virkelig store fremskridt (fremmede hunde, socialisering mv.) bare ikke på det her punkt og det er som sagt ret nødvendigt da jeg jo også starter i skole igen på et tidspunkt.

    Starter forresten til hundetræning med ham på mandag smiley


  • #5   20. aug 2009 Ja det håber jeg også - siger det også til mig selv hele tiden, men du ved - jeg vil jo gøre alt for han skal have det godt smiley man vil jo gøre det så godt.. hehe..

  • #6   20. aug 2009 vi indrettet det med hendes kruv og mad og lidt bamser - og så tog vi buret ind i stuen og lod hendes spise og sove inden i det når vi var hjemme smiley

    og så når vi tog ned for at handle så lukkede vi hende ind i det i max 30 min. osv osv osv og så tillsidst så var hun i det aflåst når hun var alene hjemme, og da vi så ku se at hun ik havde spist eller leget , tisset eller pøllet i buret så begyndte vi igen at åbne det, når vi gik fra hende.

    hvis vi så ku se hun havde udvist frustration i stuen, imens vi havde været væk (i form af tis i sofa, bidt i væk etc.) så kom hun i bur igen. og nu sover hun vidst bare når hun er alene.... men nu er Malou kommet til - så bliver spændende at se, hvordan, de reagere når jeg begynder på arbejde igen på tirsdag :S


  • #7   20. aug 2009 Dejligt med inspiration - Han er begyndt selv at gå derind og kigger lidt derinde også ud igen, så det er et gpdt tegn. Jeg har et blødt underlag med et håndklæde over, en t-shirt fra os hver, legetøj og et tæppe uden over - rigtig hule agtig smiley Nu må jeg se hvad han siger til at blive lukket inde (altså imens vi er hjemme..

    Jeg håber det kommer til at gå godt, hvis Mira er god til at være alene hjemme, så kan det være hun lære Malou hvordan man er når man er alene, du er heldig at have to smiley Hehe..


  • #8   20. aug 2009 he he jaaaa altså det går ok. Malou er også god til at gå på tisse dugen, når de er alene.

    men hun stjæler med mund og poter alt, hvad der er inde for rækkevide - lad mig opremse


    prut pose ruller, lig med sort plastic konfetti i hele stuen
    aviser - lig med avis farvet konfetti i hele stuen
    penal hus - lig med viskelæder konfetti i hele stuen
    negle fil - ja du ved konfetti i hele stuen smiley
    mine gårdsanger sko (ynglings luft sko), lig med camouflage farvet glimmer stof og sko såls konfetti i hele stuen
    sorte klip klapper, konfetti

    osv osv osv

    mads ting rør hun absolut ikke - sære hund!


  • #9   20. aug 2009 Fru A du har fået dig en festlig hund, som elsker konfetti hehe.. ;)Ja de er godt nok nogle finurlige herlige væsner med skøre ideer engang imellem smiley

  • #10   20. aug 2009 jaaah og det driver en til vanvid, dog ikke mere end man ik kan lade være med at grine hi hi

  • #11   21. aug 2009 er der nogen herinde som kender og kan anbefale en hundeadfærds konsulent?

  • #12   21. aug 2009 Jeg kan anbefale dig at ringe til Etologisk institut. De har gratis telefonrådgivning, hvor de rådgiver folk, der har alle mulige problemer med deres hunde, over telefonen.
    Jeg havde engang en cocker spaniel, som absolut ikke kunne være alene, da jeg ringede til dem fik jeg rigtig mange råd. Lige fra naturmedicen, DAP og til træningsmetoder. Så du kunne da prøve at ringe der først. De har telefontid alle hverdage 9-16
    Tlf.: 70201919


  • #13   21. aug 2009 Her er en rigtig god artikel om alene-hjemme-problemer

    (link fjernet)

    Den er skrevet af Irene Liliequist, PAFF-adfærdsbehandler, hun er den jeg selv foretrækker at bruge selv og anbefale til andre chihuahuaejere.

    "Tilmelding til kurser samt tidsbestilling til adfærdskonsultationer kan foretages på tlf 6910 0138 hverdage kl. 9 – 17.
    Eller på mail: il@hundeliv.dk "





  • #14   21. aug 2009 Vivian J - tak.. det er en rigtig god artikel smiley

  • #15   21. aug 2009 Super, Charlotte:)

    Lone Greva er Irene Liliequist´s nære kollega, de er hinandens censorer, når de uddanner instruktører og adfærdsbehandlere.

    Lone Greva er Danmarks eneste hundepsykolog (Det kræver nemlig at man er menneskepsykolog først, før man må kalde sig hundepsykolog her i landet)

    Hun har skrevet "Hvalpen" og "Familiehunden".

    Hos Paff-behandlere går man aldrig helt galt i byen, for de er utroligt veluddannede, og følger med tiden og nyere studier og forskning.

    Mange adfærdsbehandlere støtter sig desværre stadig op ad studier lavet på høns i tyverne:(

    www.paff.dk


Kommentér på:
Alene hjemme?

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce