Lever Guffer Lever Guffer
Bagt/kogt lever
En hel svinelever skæres i skiver, der koges i ca 1 time i vand tilsat salt og 5-7 fed hvidløg.
Når leverstykkerne er kølet af, skæres de i små stykker (ca. ½-1 cm. x ½-1 cm).
Stykkerne deles i to portioner der bages hver for sig i ovnen i ca. 1 time ved ca. 175 grader.
Kogevandet sies og levertrevler og hvidløg blendes igennem sien.
Da det indeholder hvidløg, er det med til at holde tæger og lopper væk fra din hund. Bon Appetite
jan 2008
Følger: 125 Følgere: 114 Hunde: 3 Emner: 209 Svar: 2.189
jan 2008
Følger: 125 Følgere: 114 Hunde: 3 Emner: 209 Svar: 2.189
jan 2008
Følger: 125 Følgere: 114 Hunde: 3 Emner: 209 Svar: 2.189
jan 2008
Følger: 125 Følgere: 114 Hunde: 3 Emner: 209 Svar: 2.189
jan 2008
Følger: 125 Følgere: 114 Hunde: 3 Emner: 209 Svar: 2.189
okt 2006
Følger: 22 Følgere: 20 Hunde: 3 Emner: 30 Svar: 1.033
jan 2008
Følger: 125 Følgere: 114 Hunde: 3 Emner: 209 Svar: 2.189
okt 2006
Følger: 22 Følgere: 20 Hunde: 3 Emner: 30 Svar: 1.033
jan 2008
Følger: 125 Følgere: 114 Hunde: 3 Emner: 209 Svar: 2.189
jan 2008
Følger: 125 Følgere: 114 Hunde: 3 Emner: 209 Svar: 2.189
Lever Guffer
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside