1.163 visninger
|
Oprettet:
Opskrifter {{forumTopicSubject}}
Jeg tænkte, at det kunne være meget godt med en tråd til opskrifter. Jeg tænker, at det ikke nødvendigvis kun skal være madopskrifter, men også gerne på snacks osv, så længe det ikke er fyldt med fedt og sukker.. Kom frisk!
jan 2013
Følger: 21 Følgere: 31 Hunde: 1 Emner: 370 Svar: 3.550
Ingredienser:
100 g græskarkerner
100 g solsikke kerner
100 g mandler
100 g valnødder
100 g hørfrø
100 g sesamfrø
5 æg
1 dl ekstra jomfru olivenolie
2 tsk Læsø eller Himalayasalt
Anvend gerne økologiske ingredienser, så undgår du unødig kemi
Fremgangsmåde:
Bland alle ingredienser i en skål
Kom massen i en smurt form
Bag brødet i en time ved 160 grader (forvarmet ovn)
Det er vigtigt at nødder, kerner og mandler kommer HELE i brødet. Blendes eller kværnes de, så frisættes de sunde men sarte fedtsyrer og de kan harskne, når brødet bages ved 160 grader (og så er de ikke spor sunde mere).
jan 2013
Følger: 21 Følgere: 31 Hunde: 1 Emner: 370 Svar: 3.550
apr 2012
Følger: 3 Følgere: 5 Hunde: 2 Emner: 103 Svar: 1.421
Oopsies:
3 æg
100 gr "fløde"ost (Jeg har brugt Pikant light)
En knivspids salt
½ tsk bagepulver
Del æggene i 2 skåle – en med hviderne og en med blommerne
Pisk hviderne med saltet til det er helt stift.. Skålen skal kunne vendes på hovedet uden det falder ud
Rør æggeblommerne godt sammen med flødeosten og bagepulveret (her kan kan man tilsætte lidt fiber husk)
Vend forsigtigt hviderne i ostemassen.. Meget forsigtigt så luften ikke går af hviderne..
Sættes i klatter på en bageplade med bagepapir (6 store eller 8 mindre)
Bages midt i forvarmet ovn ved 150 grader i ca. 25 min – til de er gyldne..
Jeg har drysset dem over med 40 gram rød cheddar-ost og med oregano.
Næringsindhold pr. 100 gram:
Energi:181 kcal
Protein: 13 g.
Kulhydrat: 2,2 g.
Fedt: 13 g.
Næringsindhold i alt i hele portionen:
Energi:514 kcal
Protein: 38 g.
Kulhydrat: 61 g.
Fedt: 37 g.
apr 2012
Følger: 3 Følgere: 5 Hunde: 2 Emner: 103 Svar: 1.421
apr 2012
Følger: 3 Følgere: 5 Hunde: 2 Emner: 103 Svar: 1.421
Opskrifter
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside