{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Opskrifter
  • #2   13. nov 2013 Denne opskrift på stenalderbrød stammer fra Thomas Rode på Kong Hans. Brødet smager helt fantastisk, det er let at bage og så er det helt uden mel, så også glutenallergikere kan spise det. 

    Ingredienser:
    100 g græskarkerner
    100 g solsikke kerner
    100 g mandler
    100 g valnødder
    100 g hørfrø
    100 g sesamfrø
    5 æg
    1 dl ekstra jomfru olivenolie
    2 tsk Læsø eller Himalayasalt
    Anvend gerne økologiske ingredienser, så undgår du unødig kemi

    Fremgangsmåde:
    Bland alle ingredienser i en skål
    Kom massen i en smurt form
    Bag brødet i en time ved 160 grader (forvarmet ovn)

    Det er vigtigt at nødder, kerner og mandler kommer HELE i brødet. Blendes eller kværnes de, så frisættes de sunde men sarte fedtsyrer og de kan harskne, når brødet bages ved 160 grader (og så er de ikke spor sunde mere).


    profilbillede
  • #4   13. nov 2013 Ej hvor surt

  • #6   13. nov 2013 Jeg lægger ud med denne opskrift på amerikanske "Oopsies". Jeg bruger dem som brød med et stykke skinke på fx eller mest bare som et mellemmåltid. De kan spises både varme og kolde, som tilbehør eller hvad man nu lyster. Opskriften giver 6 små eller 8 lidt større.. Jeg har fået opereret min mavesæk mindre, så derfor er der nok nogle af mine opskrifter der er i små mængder, men så må I selv gange op.. smiley

    Oopsies:
    3 æg
    100 gr "fløde"ost (Jeg har brugt Pikant light)
    En knivspids salt
    ½ tsk bagepulver

    Del æggene i 2 skåle – en med hviderne og en med blommerne
    Pisk hviderne med saltet til det er helt stift.. Skålen skal kunne vendes på hovedet uden det falder ud
    Rør æggeblommerne godt sammen med flødeosten og bagepulveret (her kan kan man tilsætte lidt fiber husk)
    Vend forsigtigt hviderne i ostemassen.. Meget forsigtigt så luften ikke går af hviderne..
    Sættes i klatter på en bageplade med bagepapir (6 store eller 8 mindre)
    Bages midt i forvarmet ovn ved 150 grader i ca. 25 min – til de er gyldne..

    Jeg har drysset dem over med 40 gram rød cheddar-ost og med oregano.

    Næringsindhold pr. 100 gram:
    Energi:181 kcal
    Protein: 13 g.
    Kulhydrat: 2,2 g.
    Fedt: 13 g.

    Næringsindhold i alt i hele portionen:
    Energi:514 kcal
    Protein: 38 g.
    Kulhydrat: 61 g.
    Fedt: 37 g.





  • #7   13. nov 2013 Jeg lægger ikke ud......... smiley


  • #8   13. nov 2013 De før-omtalte Oopsies der således ud..:)

    profilbillede
Kommentér på:
Opskrifter

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce