{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hjemmelavet fyld til chokolade
  • #1   18. nov 2009 Honningglaseret bacon!

  • #2   18. nov 2009 Rosiner lagret i rom eller svesker lagret i portvin.
    Marcipan tilsmagt med cognac, eller Grand Marnier.....
    -Hos mig må det gerne smage af sprut..:-))


  • #3   18. nov 2009 Søster - Skal skime da ikk ha bacon i min chokolade til jul... smiley

    Eva - Det må gerne være lidt børne venligt herhjemme.. smiley


  • #4   18. nov 2009 Chokoladeknapper og andet i små str... Nuggat :o) nødder

  • #5   18. nov 2009 Anni.. Kan jo ikk putte chokolade ind i chokolade..

  • #6   18. nov 2009 Joo hvid feks, så der er forskellige farver...

    Men kan ku også bare klaske en knap og lidt marcipan sammen og så overtrække det... Så er der noget der knaser inden i :o)


  • #7   18. nov 2009 Jeg har haft lavet nogle marcipanbrød/roulader med tørret abrikos i..
    Det smagte også godt, og børnene var vilde med det..:-))
    Min marcipan tilsmagt med cognac er også relativt børnevenlig, da jeg ca bruger 2 cl cognag til ½ kg marcipan, og når det så er formet som jeg nu vil ha det så bliver det overtrukket med chokolade..

    Jeg har dog overvejet at lave noget med hindbær eller jordbær fyld i år, til det regner jeg så med at skulle forsøge mig med at bruge saftbinder fra kagebutikken, til at hjælpe så det ikke bliver helt umuligt at få lidt smag i..


  • #9   18. nov 2009 Hos mig er det et must at lave smeltet chokolade med salte peanuts til jul.
    Det er HITTET hos os. De fleste ser meget underlige ud i hovedet, når jeg fortæller om det, men vi synes det er godt.
    Kombinationen af den søde chokolade, saltet og de sprøde peanuts - yummi


  • #10   18. nov 2009 Anni - Det er jo konfekt.. Jeg vil lave chokolade..

    Har kigget odense's side og der var ikk lige noget der faldt i min smag..


  • #11   18. nov 2009 vi fandt noget rigtig lækkert sidste år at lave som juleslik..
    vi købte en masse tranebær(dem fra aldi er billigst) og den blendede vi indtil de var en masse som man kunne klemme sammen til kugler og andet..
    så kan du fx dype det i chocolade eller først putte det inden i marcipan og så chokolade.. MUMS siger jeg bare...!!


  • #12   18. nov 2009 pepermynte

  • #13   18. nov 2009 opskrift på pebermynte pastiller - julekonfekt
    sådan laver du pebermynte pastiller
    Du skal bruge:

    200 g fintsigtet flormelis

    1 spsk. citronsaft

    ½ tsk. pebermynteolie

    1 æggehvide

    Pynt: 30 små chokoladeknapper

    Gode råd:

    Pebermyntepastilleme har den bedste konsistens, hvis de opbevares i køleskab.
    Fremgangsmåde:

    Rør flormelis, citronsaft, pebermynteolie og æggehvide sammen til en ret fast masse. Der skal evt. tilsættes lidt mere flormelis, det afhænger af æggehvidens størrelse.

    Form sukkerblandingen med hænderne til små flade kugler; de flyder lidt ud. Sæt dem på et stykke bagepapir.

    Pynt med chokoladepastiller eller lidt smeltet overtrækschokolade, inden sukkeret begynder at stivne.



  • #14   21. nov 2009 Hakkede hasselnødder ristet i sukker på en pande, sådan at sukkeret smelter til hård karamel. Røres sammen med blød nougat og efter en tur i køleskabet kan det skæres ud og overtrækkes med chokolade. Det er mums!

    Coctailbær eller ananas der har ligget i blød i rom, dyppet i sukkerlage og derefter overtrukket med chokolade.

    fransk nougat http://www.julelege.dk/opskrifter/julekonfekt/fransknougat.htm

    Tilsæt evt. hakkede coctailbær og ovrtræk med chokolade.


Kommentér på:
Hjemmelavet fyld til chokolade

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce