{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Høns i aspars ( IKK HUND)
  • #1   20. okt 2009 Prøver lige tak ... smiley

  • #2   20. okt 2009 du renser kyllingen/hønen en kylling skal koge i ca en time og en høne 2-3 timer ved svag varme.

    så skummer du suppen og laver en opbagning med margarine og mel og bruger suppen og vandet fra asparges til at bage op med. når det har den konsistens du vil have, så smager du til med salt og tilsætter asparges og kyllingkød.

    nogen bager op med suppe og fløde, så kan du lide/tåle den lidt federe udgave er det godt:-)


  • #3   20. okt 2009 Ingredienser til 6 personer:
    1500 g hønsekød (1 høne)
    1 l vand
    1 stk løg
    100 g porrer
    1 stk gulerod
    100 g persillerod
    1 spsk køkkensalt
    500 g grønne asparges
    frisk persille

    Sauce:
    25 g Smør
    2 spsk hvedemel
    hvid peber
    2 dl fløde 13%

    Fremgangsmåde:
    -Hønen (en lille høne) renses og overhældes med vand, så det lige dækker. Når vandet koger skummes suppen, og der tilsættes salt, halve løg og persillerod og porre i store stykker; brug opså toppen. Hønen koger ca.1½ time til den er mør.

    -Imens ordnes de grønne asparges: De renses og koges ca.5 min. i lidt letsaltet vand (gemmes til sovsen).

    -Hønen deles i passende stykker, og holdes lun, mens sovsen laves.

    -Lav en opbagning af smør og mel, og spæd op med suppe fra asparges og hønen, til sovsen har en passende konsistens, afrund med fløden. Smag til med salt og hvid peber. (Resten af hønsekøds-suppen kan fryses til senere brug).

    -Server hønsekødet og asparges på et fad med sovsen ved siden af. Drys med hakket persille.

    -Tip:
    Der kan anvendes hvide asparges-snitter fra dåse.


  • #4   20. okt 2009 Tilbehør:
    Aspargeskartofler eller ris.


  • #5   20. okt 2009 MANGE tak smiley smiley

  • #6   20. okt 2009 *S*

  • #7   21. okt 2009 får du så lige så meget smag, eller tilsætter du noget boullion så?

Kommentér på:
Høns i aspars ( IKK HUND)

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce