{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.355 visninger | Oprettet:

Hvid boxer venlig kennel {{forumTopicSubject}}

Hej Alle.

Nogle kenneler afliver som bekendt "fejlfarvede" boxere ved fødselen - Alene ud fra farven.
Men heldigvis er der da også en række kenneler, der ikke ser fornuften i at aflive sunde og raske boxere, blot fordi at FCI standarten ikke levner plads til de 25% der har været så uheldige, at blive født hvide.

Tænkte at vi med denne tråd, kunne anbefale de gode kenneler, med et humant og anstændigt forhold til det enkelte hundeliv - uanset farve.
Gruppens hvide boxere, er jo et tydeligt bevis for at de findes. smiley

Jeg vil lægge ud med, på det varmeste, at anbefale www.casijo.dk Som er den kennel hvor vi købte vores søde Cisse.
Tydeligvis en kennel der er meget engageret.
Hos casijo er det muligt at blive skrevet op til en hvid.

Hvilken kennel har i andre, jeres hvide boxer fra ?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hvid boxer venlig kennel
  • #1   5. okt 2008 vi har vores fra kennel mezzobox, de er heller ikke enige i at de skal aflive hvide hvalpe, ellers nogen a deres farvede hvis de ellers er sunde og raske.

    Og jeg tror nok man kan skrive sig på til en hvid hvalp der os, de har haft 2 kuld der og har haft 2 hvide hvalpe begge gange.




  • #2   6. okt 2008 Vi har fået Aslan fra www.imines.dk

    Og de kan bestemt også anbefales som en kennel der er meget engageret og ikke villle aflive en hvalp bare fordi den var hvis smiley


  • #3   6. okt 2008 kan ikk forstå hvorfor nogen afliver en sund og rask hund, og hvis de ikk gør som jeg selvfølgelig er tilhænger af, skal de jo nok få solgt verdens smukkeste hund alligevel..

    min hund har stamtavele og ingen af min hund´s forældre er hvide og ingen i familien så syns lige de skulle slappe af med sprøjerne rundt omkring..



  • #4   7. okt 2008 overvejer om man skulle lave en hvid-hvalpe-liste? Ligesom der på boxerklubben er en hvalpeliste (hvor hvide IKKE bliver registreret)
    Her kunne kenneler som er i "farezonen" for at få hvide hvalpe jo skrive sig på med forventet fødselsdato og så kunne man skrive sig op til HVIS der kom en hvid hvalp.... Kennelen kunne jo så kontakte den pågældende hvis der var en hvid iblandt!

    Vi emailede alle kennelerne på boxerklubbens hvalpeliste og forespurgte om vi måtte købe en hvid hvis der kom en sådan i kuldet!
    Fik god og stor respons fra kennelerne!!!


Kommentér på:
Hvid boxer venlig kennel

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce