{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.535 visninger | Oprettet:

billige nemme opskrifter {{forumTopicSubject}}

ja, jeg tænkte om der ikke var nogen som lå inde med nogen super nemme, billige opskrifter som bare måp deles med andre ?

jeg har kun nogen kedelige nogen men her er de.

kyllinge fille, skæres ud i små stykker, og steges på panden med noget presset hvidløg, så hælder man en dåse eller 2, hakket tomater på panden sammen med ca 2 dl mad fløde og så ris til. vi laver så også en frost blanding med grønt til.

ellers er der den her.
1 pakke bacon, eller pølser i små stykker svitses på panden, en phillidelfia ost, 3-4 spise ske vand puttes ved, og lader det koge nogen minutter, og så krødres med det man nu kan lide, bare pas på med salten. til retten skal der frisk pasta.

næsten hjemmelavet tomat suppe.
2-3 dåser hakket tomat med hvidløg gerne og en kvart fløde bringes i kog, ´blændes og derefter kan man putte de der små spagetti ned i og lige koge dem i 5 min, så er suppen færdig.

det var lige hvad jeg kunne komme på nu, men kom gerne med flere


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  billige nemme opskrifter
  • #1   4. nov 2008 Løgsuppe til den kolde tid.
    Margerine
    500 g løg i tynde skiver
    1 1/2 l grøntsagsbouillon
    Salt
    Peber
    Paprika

    Evt. ristede bacontern eller ostetern.
    Godt brød eller flüte til.

    Margerine smeltes og løg tilsættes.
    Løgene simrer til de er klare, ikke brune.
    Bouillon hældes over.
    Lad retten simre i ca 20 min, smag til med salt,peber og paprika.

    Lige inden servering drysses de ristede bacontern over.
    Hvis man vil servere ostetern til, bør de serveres i en skål ved siden af.
    Serveres med brød og evt. smør til .
    Velbekomme.


  • #2   4. nov 2008 Brunkål:


    1 stort hvidkålshoved
    50 g. sukker
    30 g. smør
    Salt
    peber


    Frikadellefars ( de fleste kender vel opskriften)

    Hvidkålen snittes.

    Sukkeret brunes i en gryde og smørret tilsættes. Kålen hældes i gryden og brunes godt, herefter lægges farsen i gryden, i "klumper" på størrelse med frikardeller og Kålen pakkes godt op om farsklumperne og der tilsættes lidt vand. Retten små koger i 1½ time og smages til med salt, peber.



  • #3   4. nov 2008 jordskokkesuppe er nem og smager fantastisk!!
    300g jordskokker skrælles
    150 g kratofler skrælles
    1 porre
    1 løg
    ovenstående skæres ud i tern/hakkes og koges ca 20 min i 800ml bouillion. så blendes det hældes tilbage i gryde og tilsættes 150 ml cremefraice eller fløde samges til med salt og peber og evt lidt muskat!
    rist bacon og put oveni når du harøst din portion op smiley


  • #4   5. nov 2008 Ægte svensk korv stroganoff (svensk pølseret)

    2 stk røget medister
    2-3 løg
    1-2 fed hvidløg
    4 dåser koncentreret tomatpure af de store
    Oregano
    salt
    peber
    andre krydderier efter behov....

    Den røget medister pilles skindet af og flækkes på midten dernæst i skiver. Løget smittes i tern.

    kom olie ellr margarine i en gryde. Put noget oregano ved og lad det svitse lige så stille med imesn det smelter.

    Brun pølsestykkerne i gryden, tilsæt løgstykker dernæst fedløg og lad dem stege blanke med i...

    Kom tomatpurren i samt ca i liter vand.... smag til med de resterende krydderier.... lad retten koge op, skru tilbage på blusset så det simrer, læg låg på.

    Imens koges der ris, som skal serveres til retten og når risene er færdigkogte, chekkes pølseretten om man vil jævne sausen eller lade den være som den er, da løg osse kan jævne sausen lidt...

    Det er billigt og aldeles lækker... kan fryses med succes da krydderierne sætter sig på en helt fantastisk måde....


  • #5   5. nov 2008 Mmmm.. lækkert med nye, billige input og forslag til aftensmaden.. nice! smiley
    Glæder mig til at prøve nogle af dem af ;-D


  • #6   7. nov 2008 ´Wok-ret´
    Du skal bruge
    - nudler
    - krydderier + olie
    - 1 ds. wokmix (Netto ca. 5 kr.)
    - rester af kød eller en pk. topping - fx kylling
    - ½ fl. 9% fløde (fås billigt i Netto)

    Nudler koges kort - ca. 2 min. Svits hvidløg, chili, ingefær ( eller hva du ønsker af styrke ) i lidt olie - brug dyb pande. Wokmix hældes på ( evt. egne grøntsager som fx peberfrugt mv.) - kød og fløde tilsættes og slutteligt de kogte nudler. Smag til og tilsæt evt. salt.

    Meget billigt og hurtig lavet - altid en succes ;O)


  • #7   7. nov 2008 kylling stykker enten fra kogt kylling eller filet ca 500 gram
    på en wok med peberfrugt strimler 1-2
    2 dåser kokusmælk
    chili
    alt blandes sammen og smages til efter behov

    tilbehør ris


  • #8   7. nov 2008 Ostegratinerede grøntsager m. kartofler ell. pasta :

    Ingredienser:
    grove grøntsager som fx gulerod, pastinak, porre, løg, kål mv.
    kartofler
    mælk
    mel
    smør
    1 pose gratinost

    Fremgangsmåde:
    Klargør kart. og grøntsager og skær dem i 1 cm. tykke skiver eller stave.
    De koges, så de stadigt er faste og hældes i et ovnfast fad (husk at hælde vandet fra først).
    Lav en hvid opbagt sovs af smør, mel og mælk, og tilsæt osten. Rør rundt til osten er smeltet.
    Hæld sovsen over grøntsagerne og gratiner i en 200 grader varm ovn i ca. 30 minutter.

    Kan spises med groft brød eller som tilbehør til kød.
    ↓

    - Retten ka også laves m. kogt pasta og finere grøntsger, som fx tomater, peberfrugter, majs, ærter, champignons mv. Her ska grøntsagerne IKKE koges først ! smiley


  • #9   7. nov 2008 selv elsker jeg bikse mad ofte kan man købe i rema 5kg kartofler for 12kr så kan man lave mange retter og den ene er så biksemad,

    enten med pølser i man kan købe en pk i fakta for ca 16-18kr og så en pk bacon skiver til 8kr og så en god gang oregano eller andet man er vild med, denne ret kan nemlig også godt fryses ned og varmes op i micro ovn en anden gang:)

    og ellers hvis man har lavet kotteletter, steg eller andet en dag så frys resterne ned i tern så det lige til at tage op og komme i det super smiley

    selv spiser vi ofte rugbrød til aften det spare også lidt..


  • #10   7. nov 2008 mopsejer...man plejer at sige, at kartofler ikk er fryseegnede ?
    Regnede med at færdigkøbt bixemad, kartoffelbåde mv. var behandlede fra producentens side... smiley


  • #11   7. nov 2008 hmm det forstår jeg ikke har da altid fråset det bare det ikk er kogte kartofler da de blir smattet underligt men stegte kartofter gør ikke og så skal de bar ha været oppe på de 75grader som alt rigtigt skal...

  • #12   7. nov 2008 iøvrigt laver man til babyer en god portion kartoffel mos hjemmelavet og fryser ned i små portioner så man spare tid i hverdagen med den lille ny, det var min sundhedsplejerske der gav mig det råd så egentligt underligt hvis man ikke må fryse det ned, men det os 5år siden jeg lærte det så der kan da være sket nyt i viden:)

  • #13   7. nov 2008 Ikk på den måde, at man ikke MÅ eller det ku være sundhedsskadeligt.
    Det er vel ikke nyt, at vandet trækker ud af kartoffel og man får en underlig konsistens. Måske ka man ikk smage det, når de først er stegt eller moset ?


  • #14   7. nov 2008 nåee okey:) pyha blev da nervøs!

    Men jeg har ihvertfald ik haft problemer med at fryse stegte og moste kartofler.. kun kogte da de blev smattede og klamme:(


  • #15   7. nov 2008 Okay, så vil jeg da prøve, hvis jeg en dag sku ha for meget til overs smiley

Kommentér på:
billige nemme opskrifter

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce