{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
940 visninger | Oprettet:

Endnu en update på Maltes kennelhoste. {{forumTopicSubject}}

Så har vi været ved dyrelægen igen idag.. Malte er kommet i behandling for hjerte-lunge orm nu.. Vi får svar på prøverne om 2 dage ca, men uanset hvad de viser skal han igennem behandlingen da de prøver tit er utilregnelige.. Han fik en sprøjte idag og om 8 dage skal vi så selv starte behandlingen.. Den varer 1½ måned, så i ser ham nok først i skoven igen til Juni, hvis altså det har hjulpet.. Dyrelægen sagde nemlig det så skidt ud med ham og at han har tabt sig meget.. Det er også derfor han får dobbelt dosis for normalt skal den behandling vi har fået varer over 3 måneder. Hvis ikke han begynder at spise skal han jo så ud og ha en appetit øgende sprøjte igen indtil det her er ovre, for ellers går han jo helt til..
Men hvor blir man bare nervøs, når dyrelægen siger det ser skidt ud med ham.. Vi håber da inderligt at det her snart går over for det er så synd for ham han bare skal sidde inde og slappe af, når man ved hvor aktiv en hund han er.. Han elsker jo og komme ud og lave noget det bette pus..


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Endnu en update på Maltes kennelhoste.
  • #1   14. apr 2008 Anne-Sofie & Kasper: ja det er mega synd for ham, men det har vi jo snakket om.
    God bedring med det lille pus.


  • #2   14. apr 2008 ...jamen dog...bette Malte... smiley

    ...jeg er virkelig ked af at høre, at han har det så skidt...men godt at han nu er i behandling...(...og jeg håber, at dette er den rigtige behandling..!!!)

    Hvilken dyrlæge har I brugt..?

    ...rigtig god bedring men smukke Malte...


  • #3   14. apr 2008 Dem i sulsted.. Ja håber godt nok os det her hjælper.. Næsten ikke til at holde ud hvis han skal igennem flere behandlinger.. Han er ikke glad for dyrelægen som han plejer og være fordi han ved det er en sprøjte han skal ha hver gang han er der.. han står bare og ryster over det hele..

    Men tak anne mette og henriette..
    Vi krydser fingre..


  • #4   14. apr 2008 Anne-Sofie & Kasper: ja det gør vi.

  • #5   14. apr 2008 sikke noget møg .. stakkels Malte!!! Hvor må det bare være hårdt at være jer også, vi ved jo hvor meget i gør for at give jeres hunde et godt liv, så det må næsten ikke være til at bære at se ham sådan. Uh jeg håber det snart bliver bedre med ham.

    Vi har haft problemer med at få Mango til at spise og der har vi fået et rigtigt godt fif: Der findes et naturprodukt der hedder "Bio active dog" som man giver i pille form. De fleste hunde spiser dem som godbidder. Og i løbet af 4 dage spiser hunden normalt. Hvis i kunne tænke jer at prøve det kan det købes hos: Aktiv sundhed Aps., tlf 63 71 15 00 eller www.aktiv-sundhed.com. Vi fik anbefalet 6-8 stk pr dag i 3 uger og derefter 4 stk. til f.eks. at bøtten er tom.


  • #6   14. apr 2008 Jo tak.. Jamen nu må vi se for i følge dyrelægen skulle de pipetter mod hjerte-lunge orm give appetit.. men kasper spør imorgen når han skal ud og have svar på prøven.. Men ja det er hårdt at se ham sådan..

    Tak Maria, vi kan jo kun håbe på det bedste..


Kommentér på:
Endnu en update på Maltes kennelhoste.

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce