{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.279 visninger | Oprettet:

Er det ikke sindsygt:-( {{forumTopicSubject}}

Jeg kunne ikke sove i går nat og kom tilfældigt til at slå flimmerkassen over på kanal 4 lige der der starter et dok.program der hed kæledyr under kniven..

Jeg blev helt chokkert og så vred over de ting programmet indeholdte:-(

Flere 100.000 hunde får kuperet deres øre hvert år i usa af kosmetiske årsager.. Man så hvordan dyrlægen klippede dem af med en ganske alm saks (hundene var naturligvis i narkose) men af de to pitt hvalpe der fik det gjort havde den ene det bare så skidt bagefter - Hans dyre sygeplejerske sagde at hun aldrig ville byde sin egen hund sådan noget. Hunden hylede og skreg, rystede på sit lille hovede og det var ganske normalt at de opførte sig sådan efter en opration (var han så latterlig at kalde det) der er sku da ikke meget opration over at klippe øre af en hund mener jeg:-(

Man regner med at ca 31% af kattene i usa får fjernet deres klør.. hvaadd siger jeg bare, det kan man sku da ikke:-( Man fulgte en modbydelig dame der grundet hendes datter havde fået to små killinger ind i sit hjem ville have at de skulle af med klørne - hvilket hun sagde mens man så hende sidde på en skønhedssalon og få ordnet negle. Hun var vanvittig med sit hjem og synes selv mere det skulle fremstå som en slags udstilling/boligmagasin agtigt og kattene kravlede nu i hendes gardiner.. Så nu skulle de op og have fjernet deres klør så hun kunne bevare sit smukke hjem intakt.
Det foregår ved at man fjerne klørene og det yderste led på kattens pote.. ligesom hvis vi mennesker fik fjernet vores yderste led på fingerne... De stakkels killinger var helt rystet da de kom til sig selv, kunne ikke finde ud af at gå på deres ben og rystede skiftevis for og bagpoter hele tiden.. Dyrlægen sagde at det var bare en vanesag og at de nok skulle vænne sig til det og at de bestemt ingen smerter havde af det. Da hende kællingen(undskyld mit sprog) kom for at hente dem sad den ene og bed og slikkede i sin ene forpote og hendes kommentar var bare nej se se de vasker deres poter..... :-(:-( Dyrlægen sagde at han udførte ca 15 af den slags indgreb (overgreb i mine øjne) hver uge.. det er da for sindsygt:-(

Vidste i at der hvert år sælges 100.000 nosse poteser i usa fordi at folk er forfængelige med deres hunde og synes det er synd for deres hunde at de skal af med kuglerne..

Det værste var simpelhen en dame der avlede mini gravhunde. Hun sagde at hun simpel hen elskede denne race og ikke under nogen omstændigheder ville avler en anden race. Hun kunne bare ikke tåle deres gøen da den var så skringerende og høj - og hun brød sig altså ikke om sådanne lyde..
Desuden klagde hendes nabo over at hendes hunde gøede for meget og at de generede hans nattesøvn og at han ikke kunne høre sit tv.. Det skal lige nævnes at de boede noget der ligner 5 m fra en motorvej hvilket de tilsyneladene intet problem havde med..
Gud hjælpe mig om ikke hun ville lade sine hunde en efter en få lavet en opration der kaldes afgøning - man fjerne simpel hen deres stemmebånd.. A hva for noget, hvad sker der for mennesker:-(
Den dag hun kom ind for at få lavet det på den første hund sagde dyrlægen fornøjet at det var den 7 at den slags oprationer han havde lavet bare på den ene dag..
At det ikke genere hunden, den tror bare den har ondt i halsen og det er derfor den ikke kan snakke mere.
Den stakkels hund forsøgte at pive/gø da den vågnede og det lød som en halvstum søløve.. snøft:-(
Naboen var meget tilfreds efter oprationen for nu kunne han få ro til at høre den massive trafik der var lige uden for hans vindu.. :-(:-(

Er det ikke bare for sindsygt det der:-(


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Er det ikke sindsygt:-(
Kommentér på:
Er det ikke sindsygt:-(

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce