{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.034 visninger | Oprettet:

Anskaffe canon eas 7D {{forumTopicSubject}}

Hejsa. Jeg er ved at overveje seriøst at anskaffe mig et canon eos 7D, men vil lige høre lidt fra jer, der allerede har det. Jeg vil i givet fald opgradere fra et eos 400D, så det bliver forhåbentligt noget af et spring mht. kvaliteten. MEN... er der noget, jeg skal være særligt opmærksom på (bortset fra, at fjolset bag kameraet jo stadig vil være et fjols hihi)? Er det sværere at bruge?

Jeg har fundet det nok billigste hus i Tyskland ved photo and more, som jeg tidligere har købt objektiv og andet hos. Med fragt løber det op i små 9.500 kr. Billigere fås det vel ikke?

På forhånd tak.

Mange hilsner
Annette


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Anskaffe canon eas 7D
  • #1   8. jan 2011 Kan finde det til lige under 10.000 i fotohuset i virum

    Så der ville være de 500 at spare


  • #2   8. jan 2011 Og hvis det kun er 500 kr. der er at spare, ville jeg købe det i DK. Hvis der skulle ske noget med kameraet og man skal have det byttet eller lign. så er det altså noget lettere når det er herhjemme smiley

  • #3   8. jan 2011 Tak for det. Jeg holder lige øje et par uger.

    Hvad med teknikken? Noget jeg skal være klar over, hvis jeg skal skifte?


  • #5   8. jan 2011 Ja, jeg kunne også mærke det var noget tungere end det, jeg har nu. Var inde og kigge hos en fotohandler, men der var det altså for dyrt. Men manden forærede mig en mono-pod, som jeg så lige skal vænne mig til at bruge. Det burde aflaste rigtigt meget, hvis man ellers skal fotografere i samme højde i en tid.

  • #7   8. jan 2011 PS. hvad kan man tillade sig at sætte et 400D m. det lille standardobjektiv til salg for? Kan se, det svinger meget, hvis jeg ser på gul og gratis og rundt. Det er velholdt, aldrig tabt. Jeg har altid brugt filter på objektivet.

    Hvor er det lige, man kan tjekke, hvor mange fotos, man har taget?


  • #8   8. jan 2011 Kan jeg godt forstå :O) Jeg har fået et godt stativ og en fjernudløser. Det er virkelig alle pengene værd. Og så nu et etbenet stativ. Jeg har også ret svage hænder pga. en skade i nakken efter et uheld, så jeg kender godt til det med at ryste og føle, at kameraet bliver for tungt. Men når vi tager fotos af hundene, så er det altså svært at bruge stativ. De suser jo hele folden rundt, medmindre jeg får dem til at sidde stille et øjeblik. Og det synes de ikke altid er så sjovt ret længe ad gangen ;O)

  • #9   9. jan 2011 Jeg har selv en 7D og er superglad for... det er et lang bedre hus end 400D .... jeg opgraderede fra en 350D. Du får lidt flere pixel og et langt mere lysfølsomt kamera der kan skude ca 10 billeder i sekundet hvilket du bliver glad for når du tager bilelder af legende hunde. Menuen er en del anderledes end den du er vant til men er overskuelig og man kommer hurtigt efter det. man skal vænne sig til de to hjul som man justerer op og ned i blænde og lukketid oog at der er knapper til det mest anvendte.

    Jeg synes det er den bedste investering jeg gjort længe ... lige en lille ting... lad være med at bruge auto iso...det er noget fanden har skabt hvis du spørger mig. jeg tog mine første billeder på autoiso og jeg var ved at returnere kameraet fordi alle billederne var noget lort som og jeg synes jeg tog bedre billeder med min 350D... men da jeg fik det slået fra hjalp det rigtig meget på kvaliteten af billederne.

    I forhold til vægt synes jeg bare det er noget man skal vænne sig til... jeg bruger 70-200mm L objektiv på huset som også vejer lidt og jeg ville helle gå til body-ind-building end lave om på den konfiguration :O) ... og mht monopod.... du må få min for det er ikke noget jeg har fundet anvendelse for.... måske hvis man sad til fodbold bag et mål ... men mit samler bare støv. en tripod til lange lukketider er derimod guld

    Håber mit input kan bruges :O)


  • #10   9. jan 2011 Jeg har afprøvet auto-iso på mit hus og det fungere rigtig godt

    Men om 7d kører på samme måde som mit, aner jeg ikke, jeg stiller selv området den skal bevæge sig i


  • #12   9. jan 2011 Ja, så er den ikke meget værd, hvis den ryger i 3200 med det samme

  • #13   10. jan 2011 jeg følger lige med, jeg vil nemlig også gerne ud i et 7D smiley

  • #14   10. jan 2011 Der er pt et til salg på fotostart, men kender ikke sælger

    http://www.fotostart.dk/index.php?p=900&v=20&ksb=12306


  • #16   10. jan 2011 Fatter ikke man smider en sådan funktion i, hvis den bare går i iso 3200 ?

    Gør den også det i godt vejr


  • #18   10. jan 2011 mit kamera smider den også i 3200 udefor.

    der får forskellige noise reduction plugins til photoshop og 7d tager fine billeder ved iso 3200.. kattene her er et eksempel

    http://www.hundegalleri.dk/html/alb_vis.asp?AlbumID=57180


  • #20   10. jan 2011 De her kan nogen trix med deres plugins :O)

    tjek dem ud på
    http://www.imagenomic.com/


  • #21   10. jan 2011 en fino video til at lave portrætter på sekunder

    (link fjernet)


  • #22   10. jan 2011 Tusind tak for jeres forskellige input. Jeg skal lige skøjte ind og kigge det link, du lagde ind, René. Men er nok mest stemt for at købe et fra nyt.

    Min mands ene kollega har købt et 7D og er meget tilfreds, og han synes, han kan tage gode billeder selv ved høj iso. Jeg plejer også selv at stille iso, medmindre jeg har en tosset dag, hvor intet vil lykkes, og jeg ikke rigtigt kan tænke mig til en løsning, for så kan jeg godt finde på at sætte kameraet over på auto. Men jeg vil helst selv :O) Ellers skal jeg heller ikke have et 7D...

    Jeg mener, jeg kan bruge de objektiver jeg har nu. Et Sigma 18-50 f2,8 og et Sigma 50-150 f2,8. Så det bliver godt tungt med det store af de to.

    Det er da fedt nok, at man kan tage hurtigere serier med 7D. Det kan give nogle sjove billeder, når hundene tonser rundt.

    Også tak for dine links, Lars. Det ser spændende ud.


  • #23   10. jan 2011 Wow et skønt foto af katten, Lars... det er virkelig fantastisk godt. Er det taget uden flash?

  • #24   10. jan 2011 Tjah lidt over 1000 kr at spare, det er jo også lidt, hvis jeg køber det brugte fra dit link, René. Men hvis jeg skal over broen efter det, så kan det aldrig gå.

  • #25   10. jan 2011 kameraet tager sikkert fine billeder i auto ..... meeen det er ikke det jeg mener med auto ISO... når du sætter din ISO kan du vælge A og så burde kameraet finde den bedste ISO otil begivenheden men problemet er at jeg ikke mener det virker godt nok (der er flere der deler min harme over funktionen som burde være smart men ikke er det ik Rene og Hanne ;O))

    Jo kattebillederne er rigtig fine og taget ved ISO 3200 så det kan skam godt tage fine billeder når man bare selv bestemmer :O)

    Og linkene til de super-plugins giver mulighed for virkelig flotte billeder efter ganske få klik på musen i stedet for timer i photoshop og de er ikke så dyre.


  • #26   10. jan 2011 øhhh hvid ikke det fremgår tydeligt af mine indlæg er min eneste klage over kameraet auto-ISO funktionen... jeg synes det er et fantastisk kamera som tager knaldgode og gode billeder i alle belysninger og så kan det knalde en masse billeder af i en fart så man er sikker på at få mindst et godt og skapt billede når puttetrolden kommer fræsende hen imod en med 40kmt (eller mere) :O) ... det bedste valg jeg har gjort så jeg kan kun anbefale huset til alle der vakler mellem 5d og 7d som jeg selv gjorde... jeg valgte 7d pga billeder pr sekund og har ikke fortrudt

  • #28   10. jan 2011 Er slet ikke i tvivl om det er et fedt kamera smiley

    Undrer mig bare over man ikke har lavet en opdatering på den auto-iso, men ok , man kan ikke få det hele *G*


  • #30   10. jan 2011 på nuværende tidspunkt generer det mig ikke for jeg indstiller den altid selv alligevel ... er ikke meget for auto indstillinger anyways :O)

  • #31   10. jan 2011 Normalt stiller jeg også selv, men da jeg f.eks sad til agility, der ville det have været brugbart for mig.

    Farverne på hundene skiftede jo hele tiden, der havde det været oplagt at få lukketiden til at bevæge sig mellem 1/1000-1/2000 og have iso mellem 400-1600.

    Der kørte jeg fast med 800-1250 og ved de lyse hunde ville iso været gået længere ned og dermed et mere "støjfrit" billede


  • #32   10. jan 2011 Det lyder godt, Lars, at du er glad for det også. Jeg er ret overbevist om, at det er det, jeg skal have. Undskyld, jeg misforstod så det med auto-iso, for den funktion kendte jeg ikke til. Jeg har så tit en udfordring med mine helt sorte hunde mod en lys baggrund... især her i vinter med en masse sne. Har dog lært at stille belysningen, så jeg 'snyder' lidt ved at underbelyse en anelse. Men jeg skal virkelig være opmærksom på fokus.

  • #33   10. jan 2011 du kan redde dine sorte hunde med lidt fill light i RAW editioren og man skal altid passe på fokus ... jeg bruger altid center fokus punkt og AI servo, TV på 1/1000 og ISO der passer så giver blænden sig selv

  • #34   10. jan 2011 Jeg bruger også center fokus og AI servo ved bevægelsesbilleder, og mange gange kan jeg holde den mellem TV 500-1000 ved bevægelse. Så det er ca. det samme som dig.

  • #35   10. jan 2011 ja det er ca det samme... der er nogen der udelukkende køre AV men det synes jeg godt kan gå galt så derfor bruger jeg TV på min 1/800

  • #36   10. jan 2011 Jeg vil også hellere bruge TV-funktionen til bevægelse. Ellers får jeg ofte slørede billeder, fordi jeg ikke får indstillet de andre ting. Var også det vi lærte på fotokurset med tosafoto :O)

    Nu kribler det helt for at få fingrene i det nye kamerahus... fik at vide, at photocare kommer med nyt katalog med tilbud inden længe. Så det holder jeg lige øje med.


  • #37   11. jan 2011 Jeg har købt mit hus på kamerahuset.dk til 10.500,- men Rene skrev at fotohuset i virum havde det til under 10k

    Jeg mener nu også at kamerahusets pris er faldet men kig på det :O)

    Jeg vil jo mene at man skal bruge TV hvor lukketiden er kritisk... ellers bruger jeg altid AV

    og i studiet bruger jeg altid M


  • #38   12. jan 2011 Ok, så indstiller du selv alt, når det er studiefotos, Lars? Det har jeg så ikke rigtigt afprøvet endnu. Har kørt meget med AV eller TV...

    Jeg så at elgiganten havde huset til under 10.000 også. Ved så bare ikke, om det kun er over nettet, for så kommer der fragt oveni. Men jeg lurer lige priser et par uger endnu.


  • #39   12. jan 2011 i studie sætter jeg den på 1/125s, f8 og ISO 100 så passer det til flash anlægget

  • #40   12. jan 2011 Uhu... det lyder så lidt mere kompliceret ;O) Jeg købte en dörr-flash, men den er jeg ikke tilfreds med... det var spild af penge, medmindre jeg finder ud af at bruge den rigtigt. Jeg har prøvet at skyde flashen af opad, men så ligger lyset skævt ved portrætfotos.

  • #41   12. jan 2011 Du skal have den på stativ med softbox på eller paraply så du kan få den ud til siden eller skyde den ind i en hvid væg og få samme effekt. Blitz på kamera er en nødløsning jeg vil helst være helt fri medmindre den bruges som fyld i modlys ell lign

  • #42   13. jan 2011 Okay, tak, Lars. Jeg har overvejet at køre over til vefafoto, som jeg har købt lidt forskelligt ved, for de har en del til studie. Men indtil nu har jeg ikke gjort så meget i studiefotos. Et 7D burde være bedre til indendørs, når iso kan gå så højt op.

  • #43   14. jan 2011 7d huset vil løse en del af dit problem men et lysstærkt objektiv gør en verden til forskel. Jeg tog et bryllup i sommer med min 7d med en 24-70 f2.8 og jeg var nødt til at bruge blitz sidst på aftenen men jeg håber min nye 50mm f1.4 kan udskyde tidspunktet for anvendelsen af blitzen en del men det vil tiden vise.
    Jeg vil tro at en f2.8 objektiv eller 50mm f1.4 vil være en bedre investering for dig i første omgang end et nyt hus hvis du har en 500d ??


  • #44   14. jan 2011 Prøv for øvrigt at kigge på photogadget.dk da der ofte er højere stativer og flere paraplyer med til deres studiegrej end ved vefa selv om det er ca samme pris.

  • #45   14. jan 2011 Tak for linket til grej.

    Jeg har et 400D nu. Og to sigma-objektiver m f2.8, et 18-50 og et 50-150


  • #46   16. jan 2011 Jeg kender en der har en 400D som ikke vil gå over ISO 800 da det ikke giver gode beilleder ved højere ISO. Jeg vil mene at du vil få en del ud af at få et nyt hus da 7D tager fine billleder i ISO 3200

  • #47   16. jan 2011 Det lyder, som om 7D er det jeg har 'brug for' så :O) For jeg går heller ikke gerne over 800 i iso, da jeg synes, billederne bliver grumsede.

  • #48   16. jan 2011 de virkelig gode ved 7D i forhold til 5D er at den kan tage så mange billeder i sekundet. og det og at den ikke er full frame er nok det væsentligste i forhold til en 5D men det er jo kompromiernes kunst :O)

  • #49   16. jan 2011 Tror, at jeg på sigt vil fortryde, hvis jeg ikke tager skridtet fuldt ud til et 7D, hvis jeg alligevel skal skifte.

    Jeg skal lige ind til Odense en dag i næste uge og have det i hænderne igen. Og så går jagten ind på det rigtige sted at købe det.


Kommentér på:
Anskaffe canon eas 7D

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce