Gærproblematik ;o) {{forumTopicSubject}}
Nu er det ikke fordi at jeg har et problem, for det kører bare på skinner nu - det er en fornøjelse hvergang !
Det eneste vi ikke har afprøvet er brød m surdej og rugbrød har vi heller ikke prøvet, hvilket jeg glæder mig meget til.
Til gengæld undrer jeg mig over de fleste opskrifter, man kan finde >
- hvordan kan et lille brød på 750 g. blive godt, når der skal bruges 1½ tsk. tørgær ? Det er hvad der anbefales i langt de fleste opskrifter...
- jeg startede forsigtig ud m. 1 1/4 tsk. til et brød på knapt 1 kilo, fordi jeg havde læst i nogle tråde, at et problem ofte løses ved at bruge mindre gær.
- nu bruger jeg kun 1 tsk. til et større brød (ca.900g.) og det blir både luftigt, lækkert og uden gærsmag ;o)
Tjaa... det var bare lige en lille undren herfra - mon opskrifter er fra gærproducenter ? *G*
Der er endnu ikke skrevet kommentarer
Gærproblematik ;o)
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside