{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.033 visninger | Oprettet:

Gærproblematik ;o) {{forumTopicSubject}}

Nu er det ikke fordi at jeg har et problem, for det kører bare på skinner nu - det er en fornøjelse hvergang !

Det eneste vi ikke har afprøvet er brød m surdej og rugbrød har vi heller ikke prøvet, hvilket jeg glæder mig meget til.

Til gengæld undrer jeg mig over de fleste opskrifter, man kan finde >
- hvordan kan et lille brød på 750 g. blive godt, når der skal bruges 1½ tsk. tørgær ? Det er hvad der anbefales i langt de fleste opskrifter...
- jeg startede forsigtig ud m. 1 1/4 tsk. til et brød på knapt 1 kilo, fordi jeg havde læst i nogle tråde, at et problem ofte løses ved at bruge mindre gær.
- nu bruger jeg kun 1 tsk. til et større brød (ca.900g.) og det blir både luftigt, lækkert og uden gærsmag ;o)

Tjaa... det var bare lige en lille undren herfra - mon opskrifter er fra gærproducenter ? *G*

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Gærproblematik ;o)

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce