{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.168 visninger | Oprettet:

Hjælp til træning af usikker hund {{forumTopicSubject}}

Min hund er desværre blevet en del usikker overfor fremmede vi møder udenfor hjemmet. Indtil videre hilser han glædeligt på alle der kommer ind her i huset, men når vi går tur og nogen vil snakke med ham, blir han bange. Han kan godt selv være opsøgende, men så snart folk rækker hånden imod ham og lign bakker han samtidig med han små-gør og jeg har også set ham nappe ud i luften en gang.
Jeg synes det vil være smadder svært at træne hvis jeg skal have fat i fremmede mennesker, for det hjælper ikke noget hvis det bare er nogle af vores venner. Er der nogen af jer, der tilfældigvis ligger inde med en god idé til at træne denne adfærd eller er der inge vej udenom end, at prøve at lede efter nogen han aldrig har mødt før?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hjælp til træning af usikker hund
  • #2   17. feb 2009 jeg melder mig også gerne som fremmed til at hjælpe;o)

  • #3   18. feb 2009 Hejsa og tak for jeres svar!

    Nej, han skal selvfølgelig ikke tvinges til at hilse på fremmede, men erd og bange for at han begynder at udvise samme adfærd for folk der kommer i vores hjem. Sidste uge var der en mand her, som skulle indstallere et komfur og ham gøede han af og trak sig baglæns, da manden ville hilse. Jeg ville dog gerne, at han kunne hilse på folk vi møder, men nu bliver han selvfølgelig holdt på afstand og folk får ikke lov at hilse. Synes også det er lidt mærkeligt at begynde, at instruere fremmede mennesker på gaden i hvordan de skal hilse på min hund smiley
    Det skøre er jo, at primo gerne går opsøgende hen til fremmede og snuser, men så snart vedkommende fx rækker hånden frem mod ham, bliver han utryg. Jeg ved godt, at det er fordi den fremmede virker mere truende når han/hun vender front mod primo og rækker hånden frem. Ofte er den fremmede måske også en anelse usikker, da det jo er en stor og fremmede hund de skal hilse på og det kan primo sagtens mærke.
    Åhh, synes sku det er træls at have en hund med problemer smiley
    Primo er også aggressiv overfor fremmede hanhunde og har før lavet voldsomme udfald når vi gik tur. Dette har jeg dog fået trænet stort set væk. Jeg skal dog stadig have godt fat i ham hvis vi møder en stirrende hanhund. Der skal desværre ikke så meget til at ophidse primo og hvor meget ked af det, det end gør mig så har jeg altså en hund der vælger at bide end at trække sig.. I forhold til det med fremmede mennesker, gør det mig endu mere nervøs, for hvis han fx bare trak sig tilbage men som sagt har jeg set ham snappe uden gang og tror desværre det er hans måde at reagere på..
    Det blev vist lidt rodet..
    Jeg ved det bedste ville være. at finde nogle fremmede der vil hjælpe, men synes det er lidt svært. Jeg bor i odense, så hvis nogen bor i nærheden, ville det da være mega skøøønt smiley


Kommentér på:
Hjælp til træning af usikker hund

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce