{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.233 visninger | Oprettet:

´DRU igen, igen... {{forumTopicSubject}}

Jeg blir ved med at læse at folk er lykkelige for at bent er gået..
DRU folk- er det ikke JER der har genvalgt ham? jeg ville nærmere være skide bange for hvad der nu skal ske.. skal det være en af de resterende 3´der skal have posten? så ville jeg være bekymret hvis jeg var medlem..desuden sidder i pt med en bestyrelse der ikke er beslutningsdygtige i og med at de kun er 3, såhvad har i tænkt jer med jeres GF?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  ´DRU igen, igen...
  • #1   9. mar 2011 Der er stillet 5 kandidater op til bestyrelsen i år, og Bent blev genvalgt til formandsposten uden modkandidater fremgår det af vores klubblad - så nej, medlemmerne har ikke valgt ham.

    Jeg tror nu nok at DRU finder ud af det, der er en mange der gerne vil være med til at få klubben op at køre igen og få styr på tingene.





  • #2   9. mar 2011 Hvis han har været SÅ dårlig en formand hvorfor har ingen så stillet op imod ham? så man kan jo egentlig sige at i har valgt ham..

  • #3   9. mar 2011 Mht- at få det op at køre igen- jep, men som sagt ville jeg godtnok være nervøsfor hvem der kom til at sidde som formand.

  • #4   9. mar 2011 Problemet har været at der ikke er nogen der har haft modet til at gøre noget. For mange medlemmer har været skrækslagne for at blive ekskluderet, eller på anden måde få problemer ved at sige Bent imod eller stille op til bestyrelsen.

    Jeg kan kun håbe på at en ny bestyrelse og en ny formand vil tage mange af de ting medlemmerne har på hjertet seriøst, og køre klubben videre som en seriøs forening.


  • #5   9. mar 2011 Mette- hvad så hvis det blir en af de resterende 3?

  • #6   9. mar 2011 Det eneste vi som medlemmer kan gøre lige nu er, at tage med til gf! Hvis man følger de almindelige regler på området skal der indkaldes til ekstraordinær generalforsamling, men vi må afvente og se udspil fra de resterende bestyrelsesmedlemmer. Suppleanterne må blive kaldt ind i perioden indtil Generalforsamlingen.

    Personligt er der kun 2 personer i blandt de resterende bestyrelsesmedlemmer samt de nyopstillede jeg ikke ønsker på en formandspost.


  • #7   9. mar 2011 Sam W: Ligemeget hvordan du stiller det op så skal en ny formand jo også vælges!! Dermed kan det ikke "bare" blive en af de tre tilbageværende bestyrelses medlemmer!! De skal jo også vælges til en evt. formandspost ligesåvel om alle andre!! Men de er jo lige nu nødt til at køre klubben neutralt videre...... indtil en generalforsamling.....

  • #8   9. mar 2011 Helle-det virker meget agressivt når du bruger så mange !!! går ud fra det er en "tanketorsk"..
    jep, det har du ret i, olg på nuværende tidspunkter bestyrelsen jo ikke beslutningsdygte.. jeg håber at i får valgt de rigtige:)


Kommentér på:
´DRU igen, igen...

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce