{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.218 visninger | Oprettet:

Nyt fra DRU bestyrelsen {{forumTopicSubject}}

læste lige det seneste nye på DRU´s hjemmeside:

Skrevet af Bent: Det sidste vi blev præsenteret for, var efter udstillingen i Jyderup, et par damer, navnene er DRU bekendt, muntrede sig med at fortælle alle der gad høre på det, at DRU´s dommere er bestukket, og nogle af de Tyske også.
Nu kan jeg efter 15 år som dommer garantere for at det aldrig har eller vil kunne finde sted, og det af følgende grunde:
1 DRU har ikke så mange dommere 6 stk. og undertegnede kender dem så godt at jeg ved, det ville være opdaget for længe siden.
2 DRU´s dommere både Danske og udenlandske aner ikke hvem der ejer og har opdrættet de hunde de dømmer, og selv om de kunne skaffe sig den viden, er de da bedøvende lige glade med om det kennel dit, eller kennel dat, der har opdrættet hunde netop af den race.
En sådan opførsel kan naturligvis ikke accepteres, begge damer vil iflg. DRU´s udstillingsregler, på det kommende bestyrelsesmøde blive udelukket fra at deltage på udstillinger fremover.
Jeg vil indstille til bestyrelsen at de udelukkes for 2 år, så er de vel kølet lidt af, i mellemtiden.

Hold da op siger jeg bare..
Hvad siger i andre?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Nyt fra DRU bestyrelsen
  • #1   5. jul 2010 Hæhæ, sikke en hønsegård.. :')

  • #2   5. jul 2010 Syntes det er fint det de gør, hvis der intet hold der er i det de 2 damer siger så skal de ikke åbne munden. De var nok sure over at deres ikke vandt noget.

  • #3   5. jul 2010 Hehe , kan ikke sige andet ... *SG*

  • #4   5. jul 2010 Jeg er fuldstændig enig med Bent, hvis man er i en klub bakker man op herom.. hvis man ikke kan lide lugten i bageriet kan man forlade det efter min mening.. desværre er der tit hønsegård i sådan nogle situationer..
    Hvis de havde en begrundet mistanke om sådan noget, skal det da meldes straks !!! og hvis man bare har brug for at sladre, så gem det til et andet forum..

    Enig med Sanne, de var nok bare sure over at de ikke vandt.. hehe..

    men det er bare min mening :O)


  • #5   5. jul 2010 Jamen jeg er da også fuldstændig enig med Bent og bestyrelsen. Men hvor er de to damer da enlig lidt dumme og stå og sige det på en udstilling når selveste Bent hører det.. Haha

    Altså jeg har da også mine meninger om DRU men står ikke og siger det på en udstilling, det er da ikke for gennemtænkt..


  • #6   5. jul 2010 Nope.. det siger vist mere om dem end DRU efter min mening..!!

  • #7   6. jul 2010 Ok hvis folk kan se at det måske er blevet ringe, men der er ingen grund til at lade munden af sig. Skriv dog til bestyrelse og få underskrifter fra andre som syntes det samme. Så vil der vel blive gjort noget ved det.

  • #8   7. jul 2010 jEG MÅ GIVE BENT RET... DRU HAR OG KÆMPER STADIGVÆK FÅ AT HAVE ET OK RY OG ONDSINDET SLADDER FINDES ALLE VEJNE, OM IKKE ANDET SÅ KUNNE DE SOM HAR RIGTIG TRAVLT PRØVE AT MELDE SIG IND I BETYRELSEN OG MØDE OP TIL MØDER... MEN DER KOMMER JO IKKE MANGE NÅR MAN TÆNKER PÅ HVOR TRAVLT FOLK HAR MED AT SVINE DRU TIL... JEG HAR KUN FÅET GOD BEHANDLING I DRU OGSÅ INDEN HVALPE KØB. OG KAN MAN IKKE LIDE LUGTEN SÅ HOP DOG VIDER I VERDEN... smiley BARE MIN MENING smiley

  • #9   7. jul 2010 Tina R - Lige præsic, hvis man ikke kan lide lugten u bageriet så gå dog et andet sted hen eller mød op til bestyrelsesmøde og gør noget for sagen. Sværer er det jo ikke.

  • #10   7. jul 2010 Tina R

    DRU får aldrig et godt ry...
    Jeg ville personligt aldrig købe en hund med DRU tavle....og af mange grunde...som jeg ikke synes jeg vil komme nærmere ind på...
    Uanset hvad så gir jeg dog alle i andre ret... Hvis man ikke kan lide lugten i bageriet så find et andet bageri smiley

    God sommer.


  • #11   7. jul 2010 Selvfølgelig får DRU et godt ry......... det er en super klub efter min mening. Jeg køber med glæde en ny hund med DRU stamtavle. Men jeg tjekker mine opdrættere i hoved og r.. akurat som jeg ville have gjort hvis det var DKK eller en af de andre klubber jeg hørte under!! Og man kan sagtens få medbestemmelse i sin klub...... det kræver bare at man letter sin r.. og som min. møder op på generalforsamlingen, (til jyllandsafdelingens generalforsamling i November var vi 23 fremmødte)........... istedet for at bliver "tøsesur" og gå i en anden klub, for derefter at tro at DRU ikke kan fortsætte fordi man har "forladt" dem........ lol........

  • #12   7. jul 2010 Hørt Helle.... !!!
    Betina L bliver lige nødt til at bringe dette her for dig, ved ikke hvor du har dine tal fra, jeg har mine fra DRU`s hjemmeside :O)" citat:
    Fra den 20. Marts og til den 25 Maj er tallet lige gjort op, ( af DRU ́s revisor) DRU har i denne periode, altså ca 2 mdr. fået 118 nye medlemmer, 6 har udmeldt sig af forskellige grunde 2 er blevet smidt ud. DRU har altså haft en medlemsfremgang på 110 nye medlemmer. Hvis det kaldes medlemsflugt, må det da gerne fortsætte på den måde.
    I samme periode er antallet af udstillere på de indtil nu afholdte udstillinger, steget med 25%, altså også en stor fremgang.
    Antallet af stambogførte hunde, er steget med 21% i samme periode. Som alle kan se vidner det ikke lige om problemer, men vi ved da udemærket godt, at vi aldrig kan stoppe den slags vrøvl, men til gengæld kan vi skrive sandheden, og modsat de fleste andre der giver deres mening til kende, kan vores tal dokumenteres."


  • #13   8. jul 2010 Betina L: Nej, men det er bare for at sige at det IGEN er sladder som ikke har nogen bund eller noget sagligt på sig.. bare påstande..

  • #14   8. jul 2010 jeg giver ikke meget for Dru.

  • #15   9. jul 2010 Kathe - så er det godt der ingen tvang i denne verden er.. ;O)

Kommentér på:
Nyt fra DRU bestyrelsen

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce