{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
5.006 visninger | Oprettet:

Import fra Tyskland -stamtavle {{forumTopicSubject}}

Er lidt forvirret omkring Dkk's regler for overførsel af stamtavle fra Tyskland.
Som jeg læser det , skal Dkk sende stamtavlen til VDH og den overføres så til Dkk.... Læser på VDH's hjemmeside at det er et krav fra dem at det foregår således.
MEN skal stamtavlen stadig være en export-pedigree eller er det bare den "normale" stamtavle?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Import fra Tyskland -stamtavle
  • #1   31. jul 2008 Her lytter jeg da lige med!! Skal have tysk hvalp om nogle måneder :o)

  • #2   31. jul 2008 Hvis det er en god oprdætter i Tysklande, så klarer de den med export erklæring, jeh ahr selv købt hund i Tyskland og jeg gave 50 eur for de klarede det for mig, det eneste jeg gjore var at sende stambog ind til DKK og fik den reg.

  • #3   31. jul 2008 undskyld min slå fejl smiley

  • #4   31. jul 2008 Jeg har også købet hund i Tyskland og der sendte opdrætteren stamtavlen til VDH. Det tror jeg er det mest normale at det gøres sådan

  • #5   31. jul 2008 Jeg troede da det var det samme som når man importerer fra andre lande, men det er det ikke, eller hvad ???

    Jeg har da bare sendt bøgerne ind (FCI) til DKK også er de blevet stemplet med DKK nr....


  • #6   31. jul 2008 Ifølge Dkk's hjemmeside er det Dkk der skal sende stamtavlen til Vdh..... Da jeg importerede Monty sendte jeg bare deb originale stamtavle (stemplet export pedigree) til Dkk. Han blev omregistreret få dage senere. Men på Dkk's hjemmeside lyder det til, at der er specielle regler for tysk importerede hunde.... Tænlte bare at nogen måtte have prøvet det?

  • #7   31. jul 2008 der er specielle regler for tyske importer da Vdh tager et ekspeditionsgebyr for at hunden skal reg fra dem og til dkk (ja man ka sku ta penge for mange ting!)

    hvis ikke man har en "flink" opdrætter i tyskland, så skal man sende import stambogen ind til dkk når man har modtaget den og indbetale det extra reg beløbet på en Vdh stambog.................mén har man der imod en flink tysk opdrætter, så betaler de direkte til Vdh, sender importstambogen til køber og køber kan sende den ind til dkk...så skal man ikke vente på at Vdh får kigget på stambogen og at dkk får kigget på stambogen, og så har man sparet både tid og penge..(ja man ka da også betale det extra til den tyske opdrætter hvis ikke de selv vil betale det)

    så alt i alt...det kan nemmest betale sig tidsmæssigt i hvert fald, at det bliver betalt til Vdh FØR stamtavlen forlader Tyskland.....


Kommentér på:
Import fra Tyskland -stamtavle

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce