{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.191 visninger | Oprettet:

opdatering........ {{forumTopicSubject}}

jeps..opdatering på: opdrætters ansvar... ;o)

http://www.hundegalleri.dk/html/for_messageDetail.asp?MSG_ID=92258

i går gik pengene ind på min konto....!! alle 2000euro som jeg havde betalt i købspris på Goya..(jeg krævede ikke dækning af dyrlægeregninger selvom jeg blev rådet til det)..........så jow..det kan godt betale sig at være stædig....for jeg ville absolut ikke NØJES med en erstatningshvalp som muligvis kunne have samme "fejl" og lidelser................


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  opdatering........
  • #1   27. jul 2007 fint og flot godt.. ;O))) hit med dem *gg*

  • #2   27. jul 2007 haha...jeg har brugt dem på en lille ny..vi henter hende om...6uger ;o)

  • #3   27. jul 2007 glæder mig til at se hende

  • #4   27. jul 2007 gør jeg skam også...rigtig meget!!

    men det er bare så fed en følelse at opdrætteren nu sidder med en laaaaang næse fordi han forsøgte at sælge mig en hvalp fra en "syg" tæve og jeg kom ham i forkøbet med sundhedsundersøgelserne på hende..(kontaktede udstationerings værten og fik bekræftet min mistanke).....det er dog alligevel en bitter sejr, for som manden sagde da han opdagede pengene på konto'en..."ja..dejligt..men det opvejer ikke de smerter gøj havde og som vi fik og vi får heller ikke gøj tilbage"..


  • #5   27. jul 2007 Sådan :0)

    Heidi


  • #6   27. jul 2007 TELØK Dooo

    Velfortjente moneter må man sige!


  • #7   27. jul 2007 hi...ja..jeg er stolt af mig selv.... ;o)

    det hjalp jo gevaldigt at true med at pudse ham et besøg på nakken af en kennel inspektør fra VDH og ydermere trusler om at sende ALT info jeg havde..dvs mail's,udtalelser og ALLE Goya's papirer+opbakning fra en Tysk vet der ejer Gøj's bror til VDH og Tysk Molosser Klub.....(hmm..ja..det var ren afpresning..)

    og det var ikke for pengenes skyld...men et princip! -jeg bryder mig ikke om at man avler for pengene, og det var lige nøjagtig dét han gjorde........


  • #8   27. jul 2007 Dejligt at det lykkedes at få pengene hjem igen, det er jo mange penge, men som du siger opvejer det hverken tabet af en ven, eller den smerte hunden levede med.
    Godt gået:-)


  • #9   27. jul 2007 Dejligt at det lykkedes for nogen - tillykke med det.

    Jeg købte for nogle år siden en tæve fra udlandet, som jeg havde store forhåbninger til både som udstillings og avlstæve.
    Det viste sig, at der var noget galt hormonelt ( efter mange undersøgelser og blodprøver ) som en sidste udvej valgte jeg at få hende sterilliseret og sætte hende ud hos en af mine hvalpekøbere.

    Jeg kunne have fået nogle af pengene tilbage, hvis jeg havde sagt ja til at sende tæven tilbage ( til et liv med tvangsfodring ) det kunne jeg ikke bære - et år med gråd, frustration og følelsen af afmagt.....var hun jo gået hen og blevet mit hjertebarn.
    Hun har det super i dag, er faktisk ved at være lidt for tyk :o) så dyrlægen skal have flødeboller, det lovede vi hvis det en dag skulle ske, at hun blev lidt til den runde side ggggg
    Det kostede mig så bare alt i alt ca. 25.000 kr surt men jeg har lagt det bag mig, det vigtigste for mig var, at Maggie blev her i DK og fik et godt hjem.


  • #10   28. jul 2007 Nej hvor er det skønt.....det var nok også der du bedst ku ramme netop ham....
    Ved godt det ikke er nogen trøst, men se positivt i skal ha en lille pige snart c",)

    Hvor er det dejligt for jer......


Kommentér på:
opdatering........

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce