{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.001 visninger | Oprettet:

Hundelov, hundens tarv?? {{forumTopicSubject}}

Jeg vil lige høre jeres mening omkring måden at behandle en hund som er blevet taget af politiet, til aflivning...

Det startede en dag hvor pigen var blevet hentet af en veninde, hun skulle overnatte dernede på grund af lidt skænderi hende og kæresten imellem.. hun glemmer i forvirringen mundkurven til hendes hund, som er en amstaff.. næste morgen går hun ud og lufter hunden lige en hurtig tissetår.. hun bliver så stoppet af politiet og får en bøde på 3000 kr, hvilket hun jo tager imod.. de spørger hvornår hunden er fra og hun siger den er fra d. 20 januar sidste år og hun har købt den af opdrætter dog efter loven er trådt i kraft.. De siger de lige vil kontakte hende en af dagene.. Der går 2 dage og en betjent ringer til hende og spørger efter papirer og der er ikke tavle på den, men hun har sundhedsbog og papirer fra dyrlæge på grund af en operation den har været igennem.. betjenten siger at hvis hun kan komme forbi den efterfølgende mandag kl 14.30 er det iorden.. det næste der sker er at søndag morgen står der 4 betjente og hammer på deres dør, 2 politibiler holder på kryds af deres indgang, som om de var de mest kriminelle.. de får af vide at de kommer for at hente hunden til et pensionat hvor den skal være indtil en jurist tager stilling til om den skal aflives.. de kommer med i bilen og er med nede og aflevere den, ingen af dens egne ting måtte komme med, ingen tæppe ingen legetøj, intet.. den kommer ind i et lille rum med en træ plade den kan ligge på.. hmm det er godt nok fuldstændig vanvittigt i min verden.. men der går en uge og der kommer en betjent med afgørelsen at den skal aflives.. de får 5 dage til at lave en skriftlig klage, den afleverer de så allerede dagen efter, sidste fredag.. onsdag får de afvisning og hun skal aflives, men men så får de samtidig af vide at de får yderligere 10 dage til en ny klage??? hvad F..... handler det lige om.. så de får svar omkring d. 29 april hvad der så skal ske.. alt imens den sølle hund skal stå i et bur uden nogen verdens ting... ja de må besøge den en gang imellem, men hvor godt er det i længden både for dem og for hunden.. Nu har den stået der i 3 uger og venter egentlig bare på at blive aflivet.. hvad i alverden er det dog for en måde at behandle en hund og dens ejere på???

Hvad synes i andre om den måde de gør det på??


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hundelov, hundens tarv??
  • #1   25. apr 2011 Det skal lige siges at de ikke vidste at de ikke måtte have hunden i og med at den var født før loven og ikke var salgsklar da loven trådte i kraft.. Pigen er 18 år og lever og ånder for hendes hund...

  • #2   26. apr 2011 Der er desværre ufatteligt mange der kommer i klemme i den nye hundelov ;o(
    Det er svineri, at hunden bliver behandlet på den måde, og i følge hundeloven, er det heller ikke lovligt.
    dyreværnsloven siger:
    § 1: ”Dyr skal behandles forsvarligt og beskyttes bedst muligt mod smerte, lidelse, angst, varigt men og væsentligt ulempe”. I § 2 at: ”Dyr skal behandles omsorgsfuldt og passes under hensyntagen til deres fysiologiske, adfærdsmæssige og sundhedsmæssige behov”.
    I denne situation går det desværre ud over en pige, som har sin hund fordi hun elsker den. I Frederikshavn er der nemlig ikke mange der har mundkurv på deres ulovlige hunde, og mange går også frit, så man ikke kan gå i parken uden at være bange. Så måske politiet skulle gå efter de rigtige skurke, altså dem der har deres hund som et våben.
    Og Deres hunde skal selvfølgelig også behandles med værdighed!!!!
    Det er jo ikke hundenes skyld.


  • #3   26. apr 2011 tak diana, fordi du ikke dømmer pigen for hendes fejl ved at have en hund som folk desværre kalder for "listehund".. hun har den som vi andre har en hvilken som helst anden hund uanset race.. jeg mener jo også at hele denne situatin er helt hen i vejret.. jeg satte denne tråd i det åbne forum og det var ikke småting der blev skrevet der.. prøver lige at linke til den, blev lidt ramt af den måde folk skrev på.. dette var jo et spørgsmål omkring hele situationen og ikke om hak om at hunden er ulovlig, det ved vi jo godt den er..



  • #4   26. apr 2011 tråden i det åbne forum..


    http://www.hundegalleri.dk/html/for_messageDetail.asp?msg_ID=459266


    Ja vi kan hurtig blive enige om at hunden er ulovlig, men jeg synes jo stadig det er en forkert måde at gribe sagen an på..


  • #6   26. apr 2011 Ja klart hun har anskaffet sig en ulovlig hund, men at behandle sagen på denne måde er da helt uhørt.... dette handler ikke om medlidenhed eller empati, men et spørgsmål om man synes det er værdigt for en hund uanset om den er ulovlig eller ej.. og nej der bliver ikke pyntet på sagen fordi det er min datter.. jeg ville synes det er forfærdeligt uanset hvad...

    Der var en sød kvinde der spurgte mig om jeg aldrig skrev i åben forum.. det kan den tråd så fortælle hvorfor jeg aldrig gør.. folk er nederdrægtig ondskabsfulde.. der er intet der kan skrives på en ordentlig måde.. blev sku gal til sidst..


Kommentér på:
Hundelov, hundens tarv??

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce